Kelnes labai smagios,jums tinka.Sijonas nelabai patiko,gal atitinkamai suderinus atrodytu kitaip

QUOTE(balbetka @ 2012 03 02, 17:34)
Aleja, patiko viskas, isskyrus sijona
O su kiek cm per klubus emet 00 cafe dydi? As su tokiu paciu ugiu ir klubais~93 pasiemiau 2 Tall, jauciu bus dideles ir ilgos 

85cm klubai. Emiau petite 00.
O man sijonas fainas. Gal foto nesimato.
Vasarai lengvas spalvotas.
QUOTE(mausiuke @ 2012 03 02, 18:13)
Man viskas Aleja gražiai
sijonas tik gal nedera su ta spalva labai ryšku, bet gal vasarą kitaip atrodis, o megztiniukas Tippi?

Dera. Vasara viskas rysku dera

O geltonas tai tippi. Is pradziu galvojau per ryskus, bet dabar labai laukiu pavasario kai galesiu lauk lyst su juo

Aleja.lt, grazus pirkiniai ir spalvos skanios
Aleja.lt, o koks yra tippi megztuko geltonumas, ar citrinos (jo spalva berods taip ir vadinasi
), ar jo spalva visiskai atitinka foto?
P.S.: nemanau, kad tos spalvos basutes su cafe capri butu blogai, tiesiog kitus akcentus reiketu deramai sudelioti

Aleja.lt, o koks yra tippi megztuko geltonumas, ar citrinos (jo spalva berods taip ir vadinasi

P.S.: nemanau, kad tos spalvos basutes su cafe capri butu blogai, tiesiog kitus akcentus reiketu deramai sudelioti

Aleja.lt, viskas labai grazu

QUOTE(Leonelle @ 2012 03 02, 13:07)
Gal kas laukia greitai atkeliaujančių Café capri in wool 6 dydžio ir jaudinasi, kad netiks
- aš perpirkčiau
.
Kelinta diena vis svarstau
- pirkt ar laukt, kam netiko
.

Kelinta diena vis svarstau

as laikau spintoj uzslepus 6 Tall dydi, smeliniu.. tai vis svarstau, ar nest taisyt, ar parduot.. lauksiu 4 dydzio bright dahlia, tada nuspresiu

merginos, gal tokiu http://www.google.lt.../...um=1&itbs=1 smeliniu Minetonku 8 dydi noretu pasikeisti i 7 ( pas mane 7) ?

Aleja.lt, kaip visada labai grazu
nu ir kudumas 
Su 175 cm ugiu cafe kelniu tall reiketu ar regular?

QUOTE(wife @ 2012 03 02, 19:45)
Aleja.lt, kaip visada labai grazu
nu ir kudumas 

man graziau tall

Merginos, gal galite parasyti ismatavimus Café capri in wool 4 dydžio. Ypac domina kokia apimtis per blauzda ir klesnes plotis ties klynuku..