Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 44 tema

Kelnes labai smagios,jums tinka.Sijonas nelabai patiko,gal atitinkamai suderinus atrodytu kitaip 4u.gif
Atsakyti
Aleja, patiko viskas, isskyrus sijona blush2.gif O su kiek cm per klubus emet 00 cafe dydi? As su tokiu paciu ugiu ir klubais~93 pasiemiau 2 Tall, jauciu bus dideles ir ilgos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2012 03 02, 17:34)
Aleja, patiko viskas, isskyrus sijona blush2.gif  O su kiek cm per klubus emet 00 cafe dydi? As su tokiu paciu ugiu ir klubais~93 pasiemiau 2 Tall, jauciu bus dideles ir ilgos doh.gif

85cm klubai. Emiau petite 00.
O man sijonas fainas. Gal foto nesimato.
Vasarai lengvas spalvotas.
Atsakyti
Man viskas Aleja gražiai wub.gif wub.gif wub.gif sijonas tik gal nedera su ta spalva labai ryšku, bet gal vasarą kitaip atrodis, o megztiniukas Tippi?
Atsakyti
QUOTE(mausiuke @ 2012 03 02, 18:13)
Man viskas Aleja gražiai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  sijonas tik gal nedera su ta spalva labai ryšku, bet gal vasarą kitaip atrodis, o megztiniukas Tippi?

Dera. Vasara viskas rysku dera mirksiukas.gif
O geltonas tai tippi. Is pradziu galvojau per ryskus, bet dabar labai laukiu pavasario kai galesiu lauk lyst su juo wink.gif
Atsakyti
Aleja.lt, grazus pirkiniai ir spalvos skanios wub.gif

Aleja.lt, o koks yra tippi megztuko geltonumas, ar citrinos (jo spalva berods taip ir vadinasi g.gif ), ar jo spalva visiskai atitinka foto?

P.S.: nemanau, kad tos spalvos basutes su cafe capri butu blogai, tiesiog kitus akcentus reiketu deramai sudelioti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aleja.lt, viskas labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonelle @ 2012 03 02, 13:07)
Gal kas laukia greitai atkeliaujančių Café capri in wool 6 dydžio ir jaudinasi, kad netiks  lotuliukas.gif  - aš perpirkčiau  mirksiukas.gif .
Kelinta diena vis svarstau  g.gif - pirkt ar laukt, kam netiko  verysad.gif .

as laikau spintoj uzslepus 6 Tall dydi, smeliniu.. tai vis svarstau, ar nest taisyt, ar parduot.. lauksiu 4 dydzio bright dahlia, tada nuspresiu 4u.gif

merginos, gal tokiu http://www.google.lt.../...um=1&itbs=1 smeliniu Minetonku 8 dydi noretu pasikeisti i 7 ( pas mane 7) ? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karolinc': 02 kovo 2012 - 18:47
Aleja.lt, kaip visada labai grazu 4u.gif thumbup.gif nu ir kudumas wub.gif

Su 175 cm ugiu cafe kelniu tall reiketu ar regular? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wife: 02 kovo 2012 - 18:46
QUOTE(wife @ 2012 03 02, 19:45)
Aleja.lt, kaip visada labai grazu 4u.gif  thumbup.gif nu ir kudumas wub.gif

Su 175 cm ugiu cafe kelniu tall reiketu ar regular? g.gif

man graziau tall ax.gif
Atsakyti
Merginos, gal galite parasyti ismatavimus Café capri in wool 4 dydžio. Ypac domina kokia apimtis per blauzda ir klesnes plotis ties klynuku..
Atsakyti
Aleja, labai grazu 4u.gif
Atsakyti