Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 44 tema

QUOTE(biscuit @ 2012 03 04, 19:24)
Nelabai padeda sad.gif Nutariau batukus parduoti.
Jis toks gana platus, bet man gražus. Aš savo dydžio niekaip nepagaunu sad.gif
Ar jis padidintas?

Kendor didintas, turiu S, atitinka M 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2012 03 04, 20:14)
Blog'uose atrodo striosnai, as asmeniskai turiu zydra, man labai patinka, as su dirziuku prie pencil tipo sijono nesioju, man fainiai, yra FB mano fotke su juo, nu gal ne visoms grazu...man tai patinka...

Nu ant jusu neatrodo strosnai, bet vis del to ne mano stiliukas schmoll.gif
aciu uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputa: 05 kovo 2012 - 12:26
QUOTE(Prancuzyte @ 2012 03 04, 20:01)
o ka jis gyvai graziai atrodo?Norejau ji sakytis..bet pirma nusprendizua realios foto pasiekoti..tai kiek googlinau tai tik baisias foto maciau  doh.gif

Aš turėjau XXS, bet pardaviau, man kažkaip ilgesnio norėjosi, toks ilgis nei šioks nei toks, kvadratinę figūrą padaro, ant mažesnės gal ir geriau atrodytų. O gerumas XXS dydžio buvo tas, kad rankoves neplačios, nes, kaip žinia, jos kažkur 3/4 ilgio, o jei dar atkerusios ir plačios, tai nelabai kaip atrodo. Mačiau foto didesnių dydžių, kur rankovės trumpos ir plačios doh.gif
Atsakyti
Nu jau reiktu nuolaidu smile.gif
Taip ramu cia.. net bloge speju parasyt wink.gif

Kad butu i tema, pasikartosiu su klausimuku: koki dydi bandeau maudymuko reiktu imti su 70B ar 70C?
Neaiskus man ju dydziai pasidare..
Gal kas parekomenduos koki grazu realiai.. jau ieskau- vasaros labai laukiu wink.gif

Atsakyti
as su A/B 75 turiu S, bet man kiek i did puse, noretus XS, manau jums S reiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 03 05, 20:42)
as su A/B 75 turiu S, bet man kiek i did puse, noretus XS, manau jums S reiktu smile.gif

Kiek jusu apimtis per krutine? Mano 84 ax.gif
Viska xxs perku, tai galvojau ir cia taip imt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2012 03 05, 22:01)
Kiek jusu apimtis per krutine? Mano 84  ax.gif
Viska xxs perku, tai galvojau ir cia taip imt  g.gif

Jus tokia plonyte,
manyciau 32B arba 32C:hm
Atsakyti
dalinuosi ispudziais:

Linen cowlneck tee - atradimas man wub.gif uzsisakiau antra iskart - netikejau, kad 100% linas gali buti toks mielas, tamprus, patogus..
Maikyte laisvai krentanti, neaptempta (emiau savo dydi), ir vos permatoma - Kas "alergiskas" tokiems dalykams biggrin.gif
http://www.jcrew.com...72702/72702.jsp

nepavyke pirkiniai (jau nebeveikia net nuoroda sito, bet manau atsiminsite)
Colorblock minimalist mockneck sweater - toks siltas ir mielas - apsigumulavo po pirmo karto neimanomai doh.gif
taip pat ir dream open cardigan - oranzini turejau dar tikrai nieko, o tamsiai zalias gumuliukais greit aplipo.. Na nurenku su masinele ir nesioju, bet vargas doh.gif
http://www.jcrew.com...235364368e65be0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marsele: 06 kovo 2012 - 10:28
Į tą temą dėl susiburbuliavusių megztukų,kur gauti burbuliukų nurinkėją pasakykit,tą normalų su baterijom? Gerai, kad ir nepirkau to dream open cardigan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantaO: 06 kovo 2012 - 10:44
O kaip dydis Linen cowlneck tee ?
Atsakyti
QUOTE(marsele @ 2012 03 06, 11:27)
Linen cowlneck tee - atradimas man  wub.gif uzsisakiau antra iskart - netikejau, kad 100% linas gali buti toks mielas, tamprus, patogus..

Man ju lininės maikutės vasarai thumbup.gif ...lygiai taip pat nustebau, kai pirmą kart nusipirkau....o kaip tas kaklas-gražiai žiūrisi?
Atsakyti