Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

O gal siaip kas kokiu ivairesniu gali parinkt? smile.gif
Jau vakarvakare nare labai daug dave, labai daug nusipirkau, gavau. Faina labai. smile.gif
Noreciau dar tokiu retesniu 4u.gif
Tik nzn pas ka kreiptis.
Atsakyti
QUOTE(EljaRo* @ 2012 04 20, 14:38)
pavilonye,gausi man saldainy prkti lotuliukas.gif

4u.gif , tai va kas statė ir atspėjo lotuliukas.gif , tik reiks saldainio pačiai atvažiuot į svečius drinks_cheers.gif

Ieva, ir aš daug iš tavo pasirinktų norėčiau. Reikia dėtis prie užsakymų, kaži kaip ten mūsų čekas g.gif jau kaip laukiu užsakymuko bigsmile.gif

Tiesa, nusipirkau Litopsų sėklų, gal kas patarimų duos kaip sėt, RS paskaitinėjau, bet gal kas iš savo patirties ką paporins, ar jau sėt ar saulėtesnių dienų palaukt g.gif ar užpylėt upės žvyriuku ar tik į kaktusų žemę galima sėt. Būčiau dėkinga, jei patartumėt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavilonyte: 20 balandžio 2012 - 16:05
Cekas kolkas tyli, manau geguze sukrus, kaip kad ir minejo.

Atsakyti
Nors is jo ne karto pokolkas nesisiunciau smile.gif jau baisus letapedis jis doh.gif
Atsakyti
Gal kuri turit feucarijos skrotelę parduoti, ar frithijos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(..vijana.. @ 2012 04 20, 17:47)
Nors is jo ne karto pokolkas nesisiunciau smile.gif jau baisus letapedis jis doh.gif

Lėtas kaip kaktusas (ta prasme lėtai augantys augalai, tai ir gaspadorius toks pat) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 04 20, 16:56)
Gal kuri turit feucarijos skrotelę parduoti, ar frithijos  ax.gif
Papildyta:
Lėtas kaip kaktusas (ta prasme lėtai augantys augalai, tai ir gaspadorius toks pat)  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 04 20, 12:36)
Sveikutės, puikus pirkinukas, gaila, kad mūsų Senukai gėlėmis neprekiauja.
O mano rebutia geltonai žydi, merginos, kuri statėt už geltoną  lotuliukas.gif

aššššššš
Atsakyti
Na va, dar vienai saldainis priklauso lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes su Ortija kavos pas tave uzsuksime smile.gif
O as spurdancia sirdimi savo egzotikus sodinau siandien.Kai ka is Tenerifes,kai ka is Gomero salos.Pasirodysiu gal ryt,na ir daugiau grozybiu ykelsiu,jei nepyksite,viskas susije bus su spygliais.Kaip gera ziureti y namu aplinkas,kai vien kaktusai balkonuose,ant palangiu,prie duru .Kaikurie nukepe ir atrodo lyg vaiduokliai,bet grazu.
Atsakyti
Tai jau tik iš anksto praneškit, kad gardesnės kavos susimalčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Laukiam fotosesijos, labai smalsu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(EljaRo* @ 2012 04 20, 19:37)
O as spurdancia sirdimi savo egzotikus sodinau siandien.Kai ka is Tenerifes,kai ka is Gomero salos.

Oi pas mane is Tenerifes keletas egzemplioriu, kad isbujojo, kalnuose nusiskyniau. Kaip ten oras dabar? as birzelio antroj pusej buvau.
Atsakyti
Tina,rytais vesoka apie 15silumos,bet diena budavo ir 28,vandenyne tik braidziau,nors kiti maudesi,man prie baseino geriau,nemegstu to juodo smelio.
Atsakyti