Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(San* @ 2012 03 26, 15:01)
Gal galit man pagelbėt užsisakiau Vip narystę FF,kaip ją aktyvuot ar įjungti kaip nors? ar čia tik po kelių dienų viskas būna? nes rytoj jau nebeturėsiu vietos savo grafike kur įrašyti temperatūrą.  verysad.gif

San* nesijaudink, tikrai bus tos vietos. rolleyes.gif Ryt kai žymėsi temperatūrą, grafikas pasipildys naujomis ciklo dienomis ir pailgės.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 03 26, 14:26)
Kaip aktyvuoti VIP paslaugą - nežinau, bet vietos, kur įrašyti temperatūrą, bus visada  mirksiukas.gif 

O su naujais duomenimis atrodo, kad ovuliacija dar neįvyko. Bet manyčiau, ryt-poryt jau būtų laikas.

Matau ir aš kad nevyko,o tam grafike parašyta kad ovuliacija nuo 10CD iki 16CD,tai tada gal rytoj,na bet testų nebeturiu tai bandysiu vien BT pasikliauti ax.gif tai prieš ovuliaciją ji pakyla?o po ovuliacijos ji nukrenta?

P.S.o ta linija ovuliacijos brežia tik tiem kas turi VIP? g.gif
Papildyta:
QUOTE(ericca @ 2012 03 26, 14:32)
San* nesijaudink, tikrai bus tos vietos.  rolleyes.gif Ryt kai žymėsi temperatūrą, grafikas pasipildys naujomis ciklo dienomis ir pailgės.

Aišku,dėkui 4u.gif o tai kam tada ta VIP reikalinga? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo San*: 26 kovo 2012 - 14:44
QUOTE(San* @ 2012 03 26, 15:42)
Matau ir aš kad nevyko,o tam grafike parašyta kad ovuliacija nuo 10CD iki 16CD,tai tada gal rytoj,na bet testų nebeturiu tai bandysiu vien BT pasikliauti  ax.gif  tai prieš ovuliaciją ji pakyla?o po ovuliacijos ji nukrenta?

doh.gif
Per mėnesines temperatūra nusileidžia, įvykus ovuliacijai (jau įvykus, ne prieš ją) - pakyla ir laikosi aukšta iki mėnesinių.

Užeik į temą "pastojusių grafikėliai" - ten pamatysi, kaip daugmaž atrodo standartinis grafikas.
Papildyta:
QUOTE(San* @ 2012 03 26, 15:42)
Aišku,dėkui  4u.gif  o tai kam tada ta VIP reikalinga?  smile.gif

Papildomoms paslaugoms - rodo, kiek dienų po ovuliacijos praėjo, parodo visokius šalutinius veiksnius, jeigu juos ėvedi (pvz, kokius vaistus vartojai ar kaip miegojai), taip pat yra visokių smagių "navorotų"... Šiaip tiesiog daugiau paslaugų gauni, bet iš esmės pildytis grafikėlį galima sėkmingai ir be VIP`o.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 03 26, 13:32)
Klasikinis implantacijos variantas grafike - kai temperatūra po ovuliacijos pakyla, o 6-10 dieną po jos - dar šiek tiek pakyla, ir laikosi. Tai, sakykime, tobulas implantacijos vaizdelis. O realybėje reiškiasi ir pakritimu, o kartais ir visai nesimato grafike - tiesi graži linija.

sunerimau, ale pas mane ji krenta vadinasi, bet kas is to nerimo, rytojus parodys, kaip sis ciklas man baigsis ax.gif jei visgi parkeliaus poryt/uzporyt, vadinasi taip reikejo ax.gif

o kiek as supratau, tai VIP naryste FF reikia nusipirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erdeige:): 26 kovo 2012 - 16:04
QUOTE(erdeige:) @ 2012 03 26, 17:03)
sunerimau, ale pas mane ji krenta vadinasi, bet kas is to nerimo, rytojus parodys, kaip sis ciklas man baigsis  ax.gif jei visgi parkeliaus poryt/uzporyt, vadinasi taip reikejo  ax.gif

o kiek as supratau, tai VIP naryste FF reikia nusipirkti.

37.0 - dar nėra kritimas. mirksiukas.gif Kritimas būtų jau kai leistųsi iki viduriniosios linijos ir žemiau.
Atsakyti
labutis,kazi kuriuo dabar tiketi g.gif

http://www.talpykla.com/?di=BPFY

http://www.talpykla.com/?di=YYOK
Atsakyti
QUOTE(Deimante27 @ 2012 03 26, 18:20)

tikeciau BP g.gif

o pas mane tevu darzeli O kiausinukas ant CD13 stovi unsure.gif tai ir nzn, bet praeita cikla pastebejau, kad tevu darzelio O persikelia atitinkamai 14 dienu iki mmm.. kas buna, kai mmm neateina, nezinau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erdeige:): 26 kovo 2012 - 18:25
QUOTE(erdeige:) @ 2012 03 26, 20:21)
tikeciau BP  g.gif

o pas mane tevu darzeli O kiausinukas ant CD13 stovi  unsure.gif tai ir nzn, bet praeita cikla pastebejau, kad tevu darzelio O persikelia atitinkamai 14 dienu iki mmm.. kas buna, kai mmm neateina, nezinau  bigsmile.gif

tevu darzeli kai mm neateina arba veluoja persikialia ir o smile.gif bent jau man buvo persikeles kai nematavau temp smile.gif si cikla matuoju saziningai tai ziuresim kaip bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erdeige:) @ 2012 03 26, 19:21)
tikeciau BP  g.gif

o pas mane tevu darzeli O kiausinukas ant CD13 stovi  unsure.gif tai ir nzn, bet praeita cikla pastebejau, kad tevu darzelio O persikelia atitinkamai 14 dienu iki mmm.. kas buna, kai mmm neateina, nezinau   bigsmile.gif

o man pagal tevu darzely ta kiausinukas rodo O 20cd ir turtu jau 29cd prasideti mmm,bet si karta kiausinukas nepersikelia jis nelabai patikimai atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimante27: 26 kovo 2012 - 19:56
QUOTE(Deimante27 @ 2012 03 26, 19:20)

Jeigu sulauksi mėnesinių - paaiškės iš DPO skaičiaus, jeigu ne - turbūt, neverta ir sukti galvos smile.gif
Atsakyti
[quote=vylabusle,2012 03 26, 15:22]
doh.gif
Per mėnesines temperatūra nusileidžia, įvykus ovuliacijai (jau įvykus, ne prieš ją) - pakyla ir laikosi aukšta iki mėnesinių.

Užeik į temą "pastojusių grafikėliai" - ten pamatysi, kaip daugmaž atrodo standartinis grafikas.

Dėkui už atsakymus 4u.gif tai jai ovuliacija nevyksta tai tas grafikas ir nebrėžia linijos?
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 03 27, 00:07)
Dėkui už atsakymus  4u.gif tai jai ovuliacija nevyksta tai tas grafikas ir nebrėžia linijos?

Grafikas gali nebrėžti ovuliacijos ir dėl duomenų trūkumo ar painumo. Tarkime, tavo grafike vargiai pasirodys ovuliacinė linija, nes 1) dar iki ovuliacijos buvo dėl neaiškių priežasčių pakilusi temperatūra, 2) labai daug teigiamų ovuliacijos testų parodymų.

Kadangi tik pradedi matuotis - tikėtina, kad dar sistemos neatradai, netiksliai matuojiesi. Mano pirmieji grafikai buvo kur kas kreivesni nei dabartinis, o ir dabar dar ne itin tvarkingai vedu.

Jeigu nerimauji, ar vyksta ovuliacija - geriausia išsitirti hormonus, žinosi tiksliai. Bet šiaip iš kelių dienų, kol matuojiesi, išvadų jokių padaryti kol kas neįmanoma.
Atsakyti