Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

šiandien arba rytoj turėtų būt mmm, bet jau šeštadienį HCG patvirtino nėštumą, pilvą maudžia jau beveik savaitę
šiaip tai faina pasidarai HCG ir žinai ar laukt mmm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olinka: 02 balandžio 2012 - 08:26
QUOTE(olinka @ 2012 04 02, 08:24)
šiandien arba rytoj turėtų būt mmm, bet jau šeštadienį HCG patvirtino nėštumą, pilvą maudžia jau beveik savaitę
šiaip tai faina pasidarai HCG ir žinai ar laukt mmm smile.gif

tai kazkur 3 dienos iki mmm ir patvirtino hcg taip?

man mmm tik 04.08 tai dar jauciu nieko nerodytu
Atsakyti
25 C
QUOTE(Orlyte @ 2012 04 02, 09:30)

pas mane 27CD 18DPO šiandien o patvirtino nestuke.gif 25CD 16DPO , nes vaiduokliukus mačiau jau nuo 23CD 14DPO, pas mane O buvo arba 9CD arba 11CD, taigi mergaitės čia nustatė kad HCG laikas jau būtų pasidaryt ir va nestuke.gif

o kaip tau vaiduokliuoja kazkiek? kelinta diena DPO?
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif Atrodo ziemuze sugrizo user posted image

QUOTE(San* @ 2012 04 01, 19:06)
Chenelle, norejau pasiteirauti kada man nubrėš O liniją mano grafike?  smile.gif

Matai, tau nebrezia, nes nematavai pries tai, kai tau pakilo temp. Matau tik viena zema. Mes negalime tvirtinti, kad nematuotos temp buvo zemos. Del to tau ir nebrezia tos linijos.

QUOTE(Birmania @ 2012 04 02, 08:26)
noriu pasiteirauti jūsų,ar kuriai yra buvę kad prieš mėnesines labai norisi tuštintis ir gali per visą dieną kokius 5-7 kartus aplankyti tuštintis  doh.gif ir svarbiausia taip buna diena iki mėnesinių vėliau kaip ir normaliai,labai lauksiu komentarų šiuo klausymu. 4u.gif

man pries mmm buna kazkas panasaus. Jausmas lyg zarnynas pries jas apsivalytu.

QUOTE(Bamboooocha @ 2012 04 02, 09:18)
Truputi pakilau  ax.gif

labai grazu thumbup.gif

QUOTE(Orlyte @ 2012 04 02, 09:30)

HCG ima dideti po implantacijos. Mazdaug 7 dienos po O. dar reiktu palaukti bent pora dieneliu, kad tas skaiciukas paaugtu kazkiek, tiek kad kraujo tyrimas patvirtintu.
Jei tavo mmm uz 6 dienu, manau ankstoka dar darytis.
Atsakyti
QUOTE(olinka @ 2012 04 02, 08:49)
25 C
pas mane 27CD 18DPO šiandien o patvirtino  nestuke.gif 25CD 16DPO , nes vaiduokliukus mačiau jau nuo 23CD 14DPO, pas mane O buvo arba 9CD arba 11CD, taigi mergaitės čia nustatė kad HCG laikas jau būtų pasidaryt ir va nestuke.gif

o kaip tau vaiduokliuoja kazkiek? kelinta diena DPO?

NT nesidariau, dabar man 9DPO, tai manau ankstoka

QUOTE(Chenelle @ 2012 04 02, 09:03)
Labas rytelis 4u.gif  Atrodo ziemuze sugrizo  user posted image
Matai, tau nebrezia, nes nematavai pries tai, kai tau pakilo temp. Matau tik viena zema. Mes negalime tvirtinti, kad  nematuotos temp buvo zemos. Del to tau ir nebrezia tos linijos.
man pries mmm buna kazkas panasaus. Jausmas lyg zarnynas pries jas apsivalytu.
labai grazu  thumbup.gif
HCG ima dideti po implantacijos. Mazdaug 7 dienos po O. dar reiktu palaukti bent pora dieneliu, kad tas skaiciukas paaugtu kazkiek, tiek kad kraujo tyrimas patvirtintu.
Jei tavo mmm uz 6 dienu, manau ankstoka dar darytis.

supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orlyte @ 2012 04 02, 10:17)
NT nesidariau, dabar man 9DPO, tai manau ankstoka
supratau  4u.gif

ankstoka dar
Atsakyti
Mergaites, uzmeskit aki i mano grafikeli - http://www.fertility...ome/38b4de/">My Ovulation Chart
Kaip manot, labiau buvo O ar ne?
Atsakyti
[quote=Chenelle,2012 04 02, 09:03]
Labas rytelis 4u.gif Atrodo ziemuze sugrizo user posted image
Matai, tau nebrezia, nes nematavai pries tai, kai tau pakilo temp. Matau tik viena zema. Mes negalime tvirtinti, kad nematuotos temp buvo zemos. Del to tau ir nebrezia tos linijos.

Labas rytas visoms 4u.gif

Tai man šį ciklą jos išvis nenubrėš? g.gif

Čia šiandienos grafikas,pakilau truputi bigsmile.gifGrafikas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo San*: 02 balandžio 2012 - 12:07
QUOTE(San* @ 2012 04 02, 13:06)
Tai man šį ciklą jos išvis nenubrėš?  g.gif

Čia šiandienos grafikas,pakilau truputi  bigsmile.gifGrafikas

Jeigu ankstyva O, tai siand jau bene 13-14 DPO? Ir tempa taip kilstelejo.. Arba geros zinios, arba dar kantrybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pėdutė23 @ 2012 04 02, 12:15)
Jeigu ankstyva O, tai siand jau bene 13-14 DPO? Ir tempa taip kilstelejo.. Arba geros zinios, arba dar kantrybes smile.gif

Pirmą ciklą dar tik matuoju po 5 mėnesių nesėkmingų bandymų naturaliai pastoti,tai vėlai pradėjau matuoti,na bet nieko kitą ciklą pasitaisysiu blush2.gif dabar sunku pasakyti ar ji buvo anksti ar kaip tik vėlyva.. Na kantrybės turiu tai palauksiu,žiūrėsiu kaip toliau ta temperatūra svyruos smile.gif
Atsakyti
Laukiu ax.gif

http://www.fertility...com/home/28e81b
Atsakyti
user posted image

Pirma men. matuoju BT. Ji man parode OV diena, bet OV testukas si men. nebuvo teigiamas. Ar galiu tiketis kazkok pagal savo BT?
Atsakyti