Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(ikea @ 2012 04 04, 13:14)
as paskaičius tavo postą labai tikejausi kad ir man taip bus, nes temperatura vis dar 37, o jau 13 DPO, pilvą maudžia kaip prieš mmm........  bet pradėjau teplioti  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  o tai tikrai nieko gero nežada verysad.gif vėl viskas iš pradžių.... verysad.gif

console.gif neliudek
Atsakyti
Man irgi maudžia pilvą g.gif pradėjo tada kai turėjo pasirodyt mmm ir vis dar nenustoja. O mmm dar nėra. Tikiuosi tai nieko baisaus?
Atsakyti
Chenelle tylus sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif imesk nuotraukyte smile.gif
Atsakyti
Chenelle sėkmingo pilvuko auginimo 4u.gif

O kitom merginom imkit po 4u.gif ir neliūdėkit,nes man taip pat liūdna ,kol kas ax.gif

gal kuri patarsit kur pirkti pigiau OT ,nes vaistinėj brangoki tai ieškau kur pigiau,mačiau testai.eu yra nebrangūs bet ar jie patikimi ?
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 04 04, 14:38)
Chenelle sėkmingo pilvuko auginimo  4u.gif

O kitom merginom imkit po  4u.gif ir neliūdėkit,nes man taip pat liūdna ,kol kas  ax.gif

gal kuri patarsit kur pirkti pigiau OT ,nes vaistinėj brangoki tai ieškau kur pigiau,mačiau testai.eu yra nebrangūs bet ar jie patikimi ?

aš esu pirkus iš testai.eu, bet kiek bandžiau, man niekada abi juostelės nebuvo vienodo ryškumo - ta kuri rodo O, visada būdavo blankesnė.Iš testai.eu užsakinėjau pačius jautrausius testus 20 mIU.
O iš vaistinių pirkti testai visada parodydavo abi vienodai ryškes juosteles, nors ir ne tokie jautrūs buvo.
Atsakyti
QUOTE(ikea @ 2012 04 04, 15:01)
aš esu pirkus iš testai.eu, bet kiek bandžiau, man niekada abi juostelės nebuvo vienodo ryškumo - ta kuri rodo O, visada būdavo blankesnė.Iš testai.eu užsakinėjau pačius jautrausius testus 20 mIU.
O iš vaistinių pirkti testai visada parodydavo abi vienodai ryškes juosteles, nors ir ne tokie jautrūs buvo.

todėl man ir kyla įtarimų kad pigūs testai matyt nelabai kokybiški,nes vaistinėj vienoj užklausiau tai dėžutė kurioje 6ar 7 testai kainuoja apie 60 lt man tai atrodo brangoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(*perliux* @ 2012 04 04, 08:38)
laba ryta! o as zemyn....

QUOTE(Mifi @ 2012 04 04, 08:47)
Aš irgi kažkaip nenormaliai pakritau  smile.gif 

grafikas

neliudekit baisiai mergytes console.gif geriau su didesniu ryztu pradekit naujaji cikla, teigiamos emocijos tik i nauda wink.gif

QUOTE(Skraido @ 2012 04 04, 08:55)
O aš vis dar laikausi... smile.gif tiesa šianakt prastokai miegojau, bet nepastebėjau, kad būčiau labai jautri ir BT labai šokinėtų dėl tokių dalykų  g.gif
testa sugadinau vakar, buvo neigiamas. bet numanau, kad tiesiog per anksti. Dabar nusprendžiau, kad sulauksiu Velyku savaitgalio ir tada darysiu, jeigu mmm neateis smile.gif

http://www.fertility...com/home/28e81b

oi, nu gal jau nebekrisi wink.gif thumbup.gif sakykim testukui dar anksti, o kiek dienu jau mm veluoja, jei veluoja?

QUOTE(Bamboooocha @ 2012 04 04, 09:15)
Laukiu mm jau skauda visur  doh.gif

nu gal dar nelauk wink.gif

QUOTE(Amūra @ 2012 04 04, 12:38)
tada aš visai nieko tuose matavimuose nesuprantu..  doh.gif isivaizdavau, kad vaisingiausios dienos tuomet kai aukštai temperatūra pašoka,

vaisingiausios dienos yra ~3-4 iki BT pasokimo ir 1-2 po pakilimo, ta prasme O ivyksta apie ta diena, kai BT zemiausia buna..tai jau jos jau prasidejusios, nepamirskit ND wink.gif tas pakritimas nieko nereiskia :irnesakyk
ciklas prasideda nuo pirmosios mmm dienos mirksiukas.gif

ikea - neliudek labai.. nieko nebepakeisi.. bet neprarask vilties 4u.gif anksciau ar veliau dziaugsies ir tu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erdeige:): 04 balandžio 2012 - 15:07
QUOTE(Birmania @ 2012 04 04, 16:04)
todėl man ir kyla įtarimų kad pigūs testai matyt nelabai kokybiški,nes vaistinėj vienoj užklausiau tai dėžutė kurioje 6ar 7 testai kainuoja apie 60 lt man tai atrodo brangoka  g.gif

O aš pirkau iš testukai.lt irgi 20 mIU jautrumo ir nė karto neapgavo. Parodydavo O, o BT tik patvirtindavo. Galit užmesti akį į mano grafikėlius, ten puikiai matosi. Prieš O testukas iškart parodydavo II brūkšnelius, pastarąjį ciklą tas antras I net buvo ryškesnis už kontrolinį I. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ericca: 04 balandžio 2012 - 15:14
QUOTE(ericca @ 2012 04 04, 15:13)
O aš pirkau iš testukai.lt irgi 20 mIU jautrumo ir nė sukio neapgavo. Parodydavo O, o BT tik patvirtindavo. Galit užmesti akį į mano grafikėlius, ten puikiai matosi. Prieš O testukas iškart parodydavo II brūkšnelius, pastarąjį ciklą tas antras I net buvo ryškesnis už kontrolinį I.  smile.gif

na štai ir teigiamą nuomuonę turiu smile.gif užvažiuosiu į eurovaistinę pažiūrėsiu su nuolaidų kortele gal būt ten rasiu kokių nebrangių testų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amūra @ 2012 04 04, 14:38)
tada aš visai nieko tuose matavimuose nesuprantu..  doh.gif isivaizdavau, kad vaisingiausios dienos tuomet kai aukštai temperatūra pašoka, tai šiuo atveju pagalvočiau kad 21d.
idedu savo dar nepilna grafikiuka:

user posted image

tai kaip suprantu pas mane tos dienos dar neatėjo? man kažkaip atrodė, kad jos turi būt apie 14d. tai pas mane 14d. buvo 36,9 o šiandien pakrito..  unsure.gif
ši cikla jau stengiuosi matuot tuo pačiu metu, na būna max 15min. anksčiau pamatuoju, skaičiau kad laikas gali skirtis iki pusvalandžio.
dar prie to pačio, dienas reik skaičiuot nuo pirmos susirgimo dienos, teisingai?

Kad pas tave grafike prkatiskai vien tusti viduriukai , nevienodu laiku matuoji gal 4u.gif
Sveikinimai naujoms nestuke.gif
Nepamirskit kad si tema apie BT matavima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amūra @ 2012 04 04, 13:38)
tada aš visai nieko tuose matavimuose nesuprantu..  doh.gif isivaizdavau, kad vaisingiausios dienos tuomet kai aukštai temperatūra pašoka, tai šiuo atveju pagalvočiau kad 21d.
idedu savo dar nepilna grafikiuka:

user posted image

tai kaip suprantu pas mane tos dienos dar neatėjo? man kažkaip atrodė, kad jos turi būt apie 14d. tai pas mane 14d. buvo 36,9 o šiandien pakrito..  unsure.gif
ši cikla jau stengiuosi matuot tuo pačiu metu, na būna max 15min. anksčiau pamatuoju, skaičiau kad laikas gali skirtis iki pusvalandžio.
dar prie to pačio, dienas reik skaičiuot nuo pirmos susirgimo dienos, teisingai?

Viską teisingai darai. Vaisingos dienos, galimas daiktas, jau prasidėjo, tad nesedėkite rankų sudėję mirksiukas.gif O pakilimą pamatysi po dienos-kitos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erdeige:) @ 2012 04 04, 16:05)

oi, nu gal jau nebekrisi wink.gif  thumbup.gif sakykim testukui dar anksti, o kiek dienu jau mm veluoja, jei veluoja?

Turėjo būti kokią balandžio 1 d. Bet išdūrė ir nepasirodė biggrin.gif
Atsakyti