Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

eina š... vsgi biggrin.gif mano akys neišlavintos visiškai, aš nematau nei jokio išbalimo, nei pavargimo, nei dar kokio bieso biggrin.gif būna spalvos, kur apsirengus būna wow, būna - so so, būna - neee. daugiau nieko aš nematau
pvz dabar esu įdegus, užsidedu rudą megztuką, kuris praktiškai susilieja su manim, vadinas jis man netinka, taip? na jei manęs nesimato. jei užsidedu kažką, su kuo jaučiuos ryškesnė, neatrodo, kad spalva netinka, bet aš pvz nematau, kai rūbas išryškina pamėlusius paakius, papilkėja oda ir pan doh.gif kaip tai pradėt matyt?
o tai paspėliokim, kokia plaukų spalva man tiktų (be tų 3-4 nr, kurie jau man pabodę) smile.gif
ir laikas jau pradėt rinktis spalvas kapsulei, ane? beje, man reik kapsulės darbinės laisvo stilaus, kadangi dirbu namie, tai retai, kur reikia tos ofisinės aprangos, bet kostiumėlio bent viieno su sijonu ir kelnėm reiktų tikrai, manau, nes vistiek prisreikia tokių rūbų.
ir dar biggrin.gif aš šandien galvojau apie džinsus. tai jei man tinka ir patinka tie indigo spalvos džinsai, tai rinkdamas kapsulę,kurioje būtų tokie džinsai, joje turėtų būt tokia spalva, ar džinsams tai netaikoma? ta prasme jei pvz kapsulė ruda, žalia, raudona (daleiskim) ir toje kapsulėje džinsai, tai bus gera ar ne? biggrin.gif

Papildyta:
rock muse, mano nuomone, tai tau geltoni plaukai nelabai, daugiau nežinau biggrin.gif
Atsakyti
rock muse, ir man atrodo, kad geltoni plaukai jums nelabai, noretusi saltesnio atspalvio.
Papildyta:
QUOTE(auroryte @ 2012 08 10, 01:07)
Laba, spalvingosios. 4u.gif
Jei mano akys šviesiai mėlynos, su vos minimaliu pastebimu žalsvu ar tai juros  atspalviu aplink vyzdį, oda blyškoka, šalto atspalvio, bet neblogai įdeganti, o plaukai tipiški lietuviški-rusvai pilki, bet nušviesinti, kokiam spalviniam tipui aš priklausau? Ar nušviesinus plaukus keičiasi spalvinis tipas?
Numanau, kad aš summer, tik nesuprantu, ar cool ar soft.
Įdedu foto- vienoje su beveik naturaliais plaukais, kitoje patamsinti, kitose- jau pašviesinti gerokai. Foto ivairaus senumo. Dabar spalva, kaip 4 foto( nekreipkit demesio i " babutes" veido israiska- nenorejau fotkintis, o be reikalo, ness cia geriausiai matosi akiu spalva lotuliukas.gif) .

http://s166.photobuc...106/fanaberija/

laukiu daugiau nuomoniu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2012 08 10, 11:37)
laukiu daugiau nuomoniu. 4u.gif

gal pavasaris g.gif o gal vasara, tos žydros akys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 10 rugpjūčio 2012 - 10:41
[quote=bytte,2012 08 10, 08:49]
Christina Hendricks yra rudens atstovė... Net ir nesikuičiant po kitas jos foto lyginant su šia jos oda IMHO žymiai šviesesnė nei jūsų , be to ir atspalvis kitas... ir jūs visai kitaip atrodot, bent toje foto kur man atsiuntėtė. Beja Hendrick akių spalvą visai kita (jos akys minkštos, šiltos... nors ir tamsiai mėlynos)
...ir mano nuomone arba atsiustoje foto makiažas jums nelabai tinka arba ryži plaukai jus gadina... o gal ir skaisčiai raudona palaidinė. Bet atrodot kiek įkaušus... ta prasme nosiukas paraudęs blush2.gif .
Būtent manau kad tokie ryži visai neblogai turi atrodyt pavasariukams, net ir light'ams, ką ten apie clear atstovus bekalbėt. Kalbant apie tamsius plaukus, jums tiesiog jie per tamsūs... vėlgi clear springatstovai dėka savo ryškumo gan neblogai "tempe" tokio tamsumo plaukus... migruoja į žiemas pakankamai lengvai.

ana foto kur ryzais plaukais daugiau nei metu senumo. Ten daryta dirbtinej sviesoj ir skaistalu privaryta net ant nosies,kad ji atrodytu mazesne blush2.gif dabar plauku spalvyte tokie kaip stawberry blond. Tokia kaip pusiau blondine pusiau ryza. Rugsejo 20 d dazysiu plaukucius,bijau suklysti renkantis atspalvi. Manau drasiai galesiu vadintis light summer?? 4u.gif bijau sumaisyti su light spring. Nors...light spring ir light summer paletes kazkiek panasios
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 10, 11:39)
gal pavasaris  g.gif

A kaip atskirti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2012 08 10, 11:40)
A kaip atskirti? g.gif

a kad aš neekspertė biggrin.gif bandau spėt, bet kol kas vis pro šalį biggrin.gif tai manim nepasikliaukit
Atsakyti
QUOTE(rock muse @ 2012 08 10, 10:34)
Niu gal idesiu tiesiogiai ir padesit apsispresti Pati manau, kad esu arba soft summer arba soft autumn
Busiu labai dekinga..smile.gif

Nu tie ryži jums labai gerai buvo, o tie geltoni sakyčiau per geltoni... man jie tokie gal pavasariniai g.gif ...
Šiaip sunku pasakyt, matyt kad soft autumn esate??? joms irgi tokie subtilesni šviesūs plaukai tinka... be to ta žalia paauglės foto tikrai šilta. Tik neįžiūriu ar visai ji tokia salotinė, ar kiek su garstyčiom blush2.gif , pilnai sakyčiau soft autumn variantas, bet galit pilnai būt ir soft summer. Taip būtų sunku kategoriškai nuspręst, juolab kad tiek vienam, tiek kitam panašiai ta geltona blond ar ryža gali atrodyt, ir plaukus tokius natūralius irgi gali turėt... nors teorija sako kad rudenėliai būna šviesesni.

Teka šiaip džinsams spalvinis tipas nelabai taikomas, bet aš buvau išrišus kažkada kokiam tipui kokius džinsus geriau rinktis lotuliukas.gif . Dabar tingiu ieškot...
garderobe manau dažniausiai džinsai tinka prie visko, nebent labai jau ne džinsinė spalva, kaip dabar būna. Jai džinsų spalva ne džinsinio audinio, tada reikia derint prie kapsulės spalvų.
dėl plaukų spalvos ... visokios baklažaninės gal g.gif dar vyšnynės g.gif ... vis vien aš jus matau žiemos spalvose... kažkaip man tos ash braun ... neįsivaizduoju, geriau jau kokia dark red:
user posted imageuser posted image
manau netiktų tokie visai violetiniai atspalviai ir vario visokie atspalviai.
Jai jau drastiškai nuiminėt spalvą... ar taip ar taip per vieną kartą nepavyktų... nebent sedėti visą dieną kirpykloje: tris valandas nuiminėjant spalvą, paskui dar ten tepą kažką... paskui dar dažo ir dar pilkina... ir tai rezultatas ne visada toks kokio norisi, neveltui ir žvaigždės šviesėja laipsniškai. Jai pasiryžtumėte šviesintis išsinagrinėčiau soft summer atstovių plaukus... beja barbara straizand migravo iš žiemos į soft summer potipį, ar sėkmingai g.gif ...
šviesint mėginčiau gal po truputį pilkom sruogelėm... bet neįsivaizduoju kažkodėl jūsų tokiais plaukais... jokiais šviesiais neįsivaizduoju blush2.gif
user posted image

Hypnotic Poison man jūs irgi dėl spring su klaustuku, stravbery šiaip pavasario spalva 4u.gif , na dar soft autumn gali sau leisti tokią ne iš ryškiųjų atspalvių stravberį. Aš savo dukra indikavau kaip pavasarį tik dėka tokios šviesios salotinės švarios derinyje su geltona, ji nei vasaroms, nei rudenėliams netinka.
user posted image
Atsakyti
hmm, apie raudonus plaukus kažkaip net negalvojau... šiaip aš ant tiek įsikaliau, kad man reik tik šaltų atspalvių, kad raudoni ten visai nesipaišo, kaip jūs ten sakot IMHO biggrin.gif *****, na negi nėra lt, kas nustato spalvinį tipą? nes nu taip gi taip nugrybaut galima, kad ojojoj doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na va, ir man sunku nuspresti kas "esu". Man tinka ir siltos ir saltos spalvos, bet visos isplaukusios, neryskios.
Byte, aciu uz pagalba, as pati labiau link rudens linkstu, nes ir akys siltos, venos daugiau i zaluma ir naturalus plauaki buvo ciut i ryzuma. Buvo kazkieno deta nuoroda su Drew Berrymore, tai del netinkanciu spalvu man 100 proc.kaip ir jai, o del tinkanciu abejoju tik del garstyciu, kazkaip keistai atrodau.
Manau, kad reikia tamsinti plaukus, noris pokyciu.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 10, 12:06)
hmm, apie raudonus plaukus kažkaip net negalvojau... šiaip aš ant tiek įsikaliau, kad man reik tik šaltų atspalvių, kad raudoni ten visai nesipaišo, kaip jūs ten sakot IMHO biggrin.gif *****, na negi nėra lt, kas nustato spalvinį tipą? nes nu taip gi taip nugrybaut galima, kad ojojoj  doh.gif  biggrin.gif

Tai mano dėti pavyzdžiai šaltų plaukų, tinkami iš esmės žiemoms...

Man tokia durna mintis kilo blush2.gif ... kadangi jūsų natūralūs plaukai su ryžu atspalviu minėjot kad lenda... nenorit pamėgint rudens paletę blush2.gif , a vdruk... pastebėjau kad yra tokia galimybė nusitamsinus plaukus kažkaip panašiai taikytis iš warm autumn į žiemas... gaunas kažkas ni to, bet lyg ir ok su makiažu.
tarkim Lindsey iš prigimties tikrų tikriausia warm autumn, raudonplaukė, todėl be klaustukų:
user posted imageuser posted image

dedu rudenėlio tipiškas spalvas (patiko labai toks "paletės" variantas, spalvos daug geriau suvokiamos nei tie baksniukai ir kvadratukai ax.gif )
user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti