QUOTE(rock muse @ 2012 08 10, 10:34)
Niu gal idesiu tiesiogiai ir padesit apsispresti Pati manau, kad esu arba soft summer arba soft autumn
Busiu labai dekinga..
Nu tie ryži jums labai gerai buvo, o tie geltoni sakyčiau per geltoni... man jie tokie gal pavasariniai

...
Šiaip sunku pasakyt, matyt kad soft autumn esate??? joms irgi tokie subtilesni šviesūs plaukai tinka... be to ta žalia paauglės foto tikrai šilta. Tik neįžiūriu ar visai ji tokia salotinė, ar kiek su garstyčiom

, pilnai sakyčiau soft autumn variantas, bet galit pilnai būt ir soft summer. Taip būtų sunku kategoriškai nuspręst, juolab kad tiek vienam, tiek kitam panašiai ta geltona blond ar ryža gali atrodyt, ir plaukus tokius natūralius irgi gali turėt... nors teorija sako kad rudenėliai būna šviesesni.
Teka šiaip džinsams spalvinis tipas nelabai taikomas, bet aš buvau išrišus kažkada kokiam tipui kokius džinsus geriau rinktis

. Dabar tingiu ieškot...
garderobe manau dažniausiai džinsai tinka prie visko, nebent labai jau ne džinsinė spalva, kaip dabar būna. Jai džinsų spalva ne džinsinio audinio, tada reikia derint prie kapsulės spalvų.
dėl plaukų spalvos ... visokios baklažaninės gal

dar vyšnynės

... vis vien aš jus matau žiemos spalvose... kažkaip man tos ash braun ... neįsivaizduoju, geriau jau kokia dark red:

manau netiktų tokie visai violetiniai atspalviai ir vario visokie atspalviai.
Jai jau drastiškai nuiminėt spalvą... ar taip ar taip per vieną kartą nepavyktų... nebent sedėti visą dieną kirpykloje: tris valandas nuiminėjant spalvą, paskui dar ten tepą kažką... paskui dar dažo ir dar pilkina... ir tai rezultatas ne visada toks kokio norisi, neveltui ir žvaigždės šviesėja laipsniškai. Jai pasiryžtumėte šviesintis išsinagrinėčiau soft summer atstovių plaukus... beja barbara straizand migravo iš žiemos į soft summer potipį, ar sėkmingai

...
šviesint mėginčiau gal po truputį pilkom sruogelėm... bet neįsivaizduoju kažkodėl jūsų tokiais plaukais... jokiais šviesiais neįsivaizduoju
Hypnotic Poison man jūs irgi dėl spring su klaustuku, stravbery šiaip pavasario spalva

, na dar soft autumn gali sau leisti tokią ne iš ryškiųjų atspalvių stravberį. Aš savo dukra indikavau kaip pavasarį tik dėka tokios šviesios salotinės švarios derinyje su geltona, ji nei vasaroms, nei rudenėliams netinka.