mano akys neišlavintos visiškai, aš nematau nei jokio išbalimo, nei pavargimo, nei dar kokio bieso
 mano akys neišlavintos visiškai, aš nematau nei jokio išbalimo, nei pavargimo, nei dar kokio bieso  būna spalvos, kur apsirengus būna wow, būna - so so, būna - neee. daugiau nieko aš nematau
 būna spalvos, kur apsirengus būna wow, būna - so so, būna - neee. daugiau nieko aš nemataupvz dabar esu įdegus, užsidedu rudą megztuką, kuris praktiškai susilieja su manim, vadinas jis man netinka, taip? na jei manęs nesimato. jei užsidedu kažką, su kuo jaučiuos ryškesnė, neatrodo, kad spalva netinka, bet aš pvz nematau, kai rūbas išryškina pamėlusius paakius, papilkėja oda ir pan
 kaip tai pradėt matyt?
 kaip tai pradėt matyt? o tai paspėliokim, kokia plaukų spalva man tiktų (be tų 3-4 nr, kurie jau man pabodę)

ir laikas jau pradėt rinktis spalvas kapsulei, ane? beje, man reik kapsulės darbinės laisvo stilaus, kadangi dirbu namie, tai retai, kur reikia tos ofisinės aprangos, bet kostiumėlio bent viieno su sijonu ir kelnėm reiktų tikrai, manau, nes vistiek prisreikia tokių rūbų.
ir dar
 aš šandien galvojau apie džinsus. tai jei man tinka ir patinka tie indigo spalvos džinsai, tai rinkdamas kapsulę,kurioje būtų tokie džinsai, joje turėtų būt tokia spalva, ar džinsams tai netaikoma? ta prasme jei pvz kapsulė ruda, žalia, raudona (daleiskim) ir toje kapsulėje džinsai, tai bus gera ar ne?
 aš šandien galvojau apie džinsus. tai jei man tinka ir patinka tie indigo spalvos džinsai, tai rinkdamas kapsulę,kurioje būtų tokie džinsai, joje turėtų būt tokia spalva, ar džinsams tai netaikoma? ta prasme jei pvz kapsulė ruda, žalia, raudona (daleiskim) ir toje kapsulėje džinsai, tai bus gera ar ne? 
Papildyta:
rock muse, mano nuomone, tai tau geltoni plaukai nelabai, daugiau nežinau