O rukola ir gražgarstė ne tas pats ar tas pats augalas?
Gražgarstę tai aš sėsiu, irgi nesu ragavusi
Jei patinka karstelėjęs skonis - patiks, nes mano draugė ją labai mėgsta.
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 04, 22:22)
O rukola ir gražgarstė ne tas pats ar tas pats augalas?
Gražgarstę tai aš sėsiu, irgi nesu ragavusi 
tas pats,visi tie titulai surašyti ant pakelio....Sakė,nedaug jos reikia dėti į salotas.sakau,gal kas čilius mėgsta,tam ir rukola patinka
QUOTE(amarrile @ 2012 03 04, 23:34)
tas pats,visi tie titulai surašyti ant pakelio....Sakė,nedaug jos reikia vėti į salotas.sakau,gal kas čilius mėgsta,tam ir rukola patinka 
QUOTE(amarrile @ 2012 03 04, 22:34)
tas pats,visi tie titulai surašyti ant pakelio....Sakė,nedaug jos reikia dėti į salotas.sakau,gal kas čilius mėgsta,tam ir rukola patinka 
Kažkaip nelabai užsifiksavo kai skaitinėjau, o dabar tyngėjau ieškoti, nes sunkoka dėžėje sėklų atrasti tą vienintelį pokelį
Arba kas mėgsta skonių įvairovę ir Viduržemio jūros patiekalus turėtų patikti
QUOTE(diuni @ 2012 03 05, 00:36)
QUOTE(amarrile @ 2012 03 04, 18:56)
Pasėjau globo svogūnus.Kai sudygs išnešiu šaltai it tegul kapstosi toliau į gyvenimą...
Sėjau ir rukolą,pomidorus,baziliką į dėžutes,paskui dar tiesiai i lysvę šiltnamyje prieskonius žadu berti...
Pirmą kartą
Sėjau ir rukolą,pomidorus,baziliką į dėžutes,paskui dar tiesiai i lysvę šiltnamyje prieskonius žadu berti...
Pirmą kartą
Pas mane pernai siltnamyje augo nemazai prieskoniu ir visai gerai, tiesiai paseti, bet va bazilikas vargo - atrodo salygos tai palankios, silta, sauleta - o neaugo ir viskas, o is daigu, pikuotas, puikiausiai, keistai kazkaip
Merginos, kur galima gauti tabako sėklų?
Niekur nerandu
QUOTE(linaslinelis @ 2012 03 05, 11:33)
Diasaja, kvapiojo tabako Maximoje vakar mačiau prie sėklų.
aga as ir nusipirkau uzvakar maximoje.
o priminkit kuo jis naudingas darzui