Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Tai sitai, tai taip. Mes visi gerai zinom, kaip sunku prilituoti rutuliukus taip, kad jie nepajudetu is vietos, o jei dar lituojama ne vienoje linijoje irnesakyk.gif ir ne ant tos pacios plokstumos...
Atsakyti
Labas mergaitės, ar yra juvelyrių iš Klaipėdos? Ir ar yra juvelyrė galinti padaryti 2 vaikiškus amuletus su pusbrangiais akmenimis, iki liepos vidurio? Vienas berniukui sidabrinis, kitas mergytei aksinis ax.gif į AŽ, arba el p. linanarmantiene@gmail.com
Atsakyti
O tai tie klijai tinka tik granulėm prilituot? dar kitas dalykas kaitint reikia iki jau pradeda beveik lydytis, nu taip taip, tai gi čia sekundės dalį trunka ir jei sekundės dalį per vėlai atitrauksi degiklį viskas bus iškepę ir susilydę, nedakaitinsi tai nesulips tada. Jei bandyt tarkim kokį foninį filigraną taip su klijais lituot tai juk tos vielytės moment išsilydo, ar čia filigranui jau netiktų? Nesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(katėsakis @ 2012 06 17, 14:53)
O tai tie klijai tinka tik granulėm prilituot?  dar kitas dalykas kaitint reikia iki jau pradeda beveik lydytis, nu taip taip, tai gi čia sekundės dalį trunka ir jei sekundės dalį per vėlai atitrauksi degiklį viskas bus iškepę ir susilydę, nedakaitinsi tai nesulips tada. Jei bandyt tarkim kokį foninį filigraną taip su klijais lituot tai juk tos vielytės moment išsilydo, ar čia filigranui jau netiktų? Nesuprantu...

Gali, gali susilydyti. Man taip pora kartu aukso granules isilyde i sidabra- pradingo sidabre tiesiog akyse doh.gif
Negaliu pasakyti kam dar tinka ,nes bandziau tik viena karta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 17 birželio 2012 - 20:54
cia jus panervuoti(dar nebaigtas), kaip granulavimas lengvai daromas su moliu tongue.gif kadangi tai po 5 val tumbler ir niekas nepabego , reiskia gerai prisiklijavo biggrin.gif
user posted image o cia kaip tai daroma user posted image cia kaip burbanti dare biggrin.gif sulipini visus kartu ir degi. lotuliukas.gif

tiesa ar niekas is jusu nebandet dirbti su aliuminium? as nusipirkau spec lydmetali aliuminium, o kai pradejau lituoti tai man detales issilyde o lydmetalis ne lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziit: 20 birželio 2012 - 00:54
good.gif Tu cia klijavai su tais arabu kilmes klijais biggrin.gif ? Bet tai tas granuliavimas vistiek man yra vienas is graziausiu israngymu biggrin.gif .Nors cia, kaip visada, skonio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 06 20, 03:31)
good.gif  Tu cia klijavai su tais arabu kilmes klijais biggrin.gif ? Bet tai tas granuliavimas vistiek man yra vienas is graziausiu israngymu  biggrin.gif .Nors cia, kaip visada, skonio reikalas.

aciuks.gif lotuliukas.gif ne, tie klijai - vanduo vadinasi biggrin.gif o ta knyga kur tu idejai istrauka, tos juvelyres, kur beveik visi darbai granuliavimas? ten tai aukstas pilotazas. man tai vistiek auksta matematika, kaip galima tiek daug ir tiek mazu detaliu vienu kartu prilyditi g.gif doh.gif reiks pasiziureti video.
Atsakyti
Ziit, erziniesi su moliu, ane? tease.gif Na labai grazu, ka cia ir bepridursi... wub.gif Reikia man savo silveri vistik paimti i rankas, bet vis bijau sugadinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2012 06 21, 00:47)
Ziit, erziniesi su moliu, ane?  tease.gif Na labai grazu, ka cia ir bepridursi...  wub.gif Reikia man savo silveri vistik paimti i rankas, bet vis bijau sugadinti  lotuliukas.gif

tongue.gif aha lotuliukas.gif as tave suprantu, as todel su bronza ir variu dirbu, kad bijau su sidabru biggrin.gif o jei jau imu, tai prisipaisau eskizu, pragalvoju kiekviena zingsni, kad neduok Dieve nesugadinti. Viena dalyka patarsiu, jei matai, kad kazkas netaip ar nepatinka, nedegink, paprasciausiai vel suslapink ir isminkyk (paversk vel i moli) biggrin.gif rolleyes.gif
nu va uzbaigtas user posted image
Atsakyti
Oi, na dabar jau visai super wub.gif wub.gif wub.gif
Mielai ir as minkyciau koki kita moli, bet gi jo isdegimui reik krosnele tureti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 06 21, 08:02)

nu va uzbaigtas 

Labai vasara pakvipo ir siemkom biggrin.gif thumbup.gif
Tu kai ispaisai tais piestukais ,tai ka darai ,kad nenusitrintu po kiek laiko? Gal laka naudoji?
Atsimenu, kazkada pasakojot apie tuos piestukus, bet kaip tai padaryti, kad nenusitrintu, tai neatsimenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 06 21, 04:16)
Labai vasara pakvipo ir siemkom  biggrin.gif  thumbup.gif
Tu kai ispaisai tais piestukais ,tai ka darai ,kad nenusitrintu po kiek laiko? Gal laka naudoji?

Aha, uzpurskiu laku. Vasara kaip tik i tema- pas mus vakar +40C buvo biggrin.gif

Bjauruska yra ArtCopper Clay, Prometheus, kuriuos galima mazais kiekiais su degikliu deginti (as tiesa nebandziau, bet jei labai idomu jis daug pigesnis, nei sidabras) tik manau degiklis turi buti ne tas maziulis, nors Hadar Jacobson turi video, kur ji demonstruoja savo moli ir degina su 2 maziukais. (nerandu dabar) bet radau kita http://www.youtube.c...h?v=lvEcmnuy9vs
Atsakyti