jaučiasi, kad merginos atostogauja
nusipirkau šią prekią
http://www.evita.lt/...97-product.html
gal kas jau bandėte?
dita0506 o jis tokios pilkos spalvos ir yra ane? Va man tai didžiausia bėda ir yra tame, kad lituojant varį ir žalvarį metalo ir lydmetalio spalva labai skiriasi. Papasakok, kaip sekasi su juo lituot.
QUOTE(katėsakis @ 2012 07 10, 10:30)
dita0506 o jis tokios pilkos spalvos ir yra ane? Va man tai didžiausia bėda ir yra tame, kad lituojant varį ir žalvarį metalo ir lydmetalio spalva labai skiriasi. Papasakok, kaip sekasi su juo lituot.
jis vario spalvos
Na tai visai neblogai tada, būtinai reiks pabandyt šitą lydmetalį, nes daug pigiau būtų lituot žalvarį su tokiu, negu su sidabro lydmetaliu. O aš dar kai mėgst daryt visokius aptaškymus su lydmetaliu tai labai daug jo sueina.
Na bet neaišku kokios spalvos bus kai išlydisi. Pabandžiau visas tris rūšis,lydosi visai kitaip negu sidabro lydmetalis. Na, o kokia spalva bus matysiu kai iš rugšties ištrauksiu
QUOTE(burbanti @ 2012 07 15, 04:02)
Sidabras, gintaras. Nuotraukoje gintaras labiau skiriasi, nei gyvenime. O atrodo viena ciela gabala pjausciau.
Zalvari padejau is sali kuriam tais laikui - nepatinka jis man. Ir viena, ir antra ,ir trecia darba pradejau, bet taip niekaip i neuzbaigiu.

Zalvari padejau is sali kuriam tais laikui - nepatinka jis man. Ir viena, ir antra ,ir trecia darba pradejau, bet taip niekaip i neuzbaigiu.
as jau FB parasiau, bet man tikrai labai patinka, kad jie lyg ir skirtingi , bet vistiek simetriskai atrodo

o taip, su spalvotais metalais visa kita daina dirbti

gražu merginos
Na, o apie vario lydmetalį, na neteka jis. Gerai išsilydo,bet .... Atrodo kaip gaminys po suvirinimo kai matosi visos siūlės storos
Na, o apie vario lydmetalį, na neteka jis. Gerai išsilydo,bet .... Atrodo kaip gaminys po suvirinimo kai matosi visos siūlės storos

nezinau as naudoju ir viela ir pasta

as va is cia pirkau, bet ir sudetis panasi it temperatura

o kaip suprasti issilydo, bet neteka?
Sveiki,
Iškilo klausimas -kur jūs perkat sidabrą? (skardeles)
Iškilo klausimas -kur jūs perkat sidabrą? (skardeles)
QUOTE(ziit @ 2012 07 16, 20:26)

Papildyta:
QUOTE(Joyy @ 2012 07 16, 23:05)
as perku www.cooksongold.co.uk