Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

jaučiasi, kad merginos atostogauja
nusipirkau šią prekią
http://www.evita.lt/...97-product.html
gal kas jau bandėte?
Atsakyti
dita0506 o jis tokios pilkos spalvos ir yra ane? Va man tai didžiausia bėda ir yra tame, kad lituojant varį ir žalvarį metalo ir lydmetalio spalva labai skiriasi. Papasakok, kaip sekasi su juo lituot.
Atsakyti
QUOTE(katėsakis @ 2012 07 10, 10:30)
dita0506 o jis tokios pilkos spalvos ir yra ane?  Va  man tai didžiausia bėda ir yra tame, kad lituojant varį ir žalvarį metalo ir lydmetalio spalva labai skiriasi. Papasakok, kaip sekasi su juo lituot.

jis vario spalvos
Atsakyti
Na tai visai neblogai tada, būtinai reiks pabandyt šitą lydmetalį, nes daug pigiau būtų lituot žalvarį su tokiu, negu su sidabro lydmetaliu. O aš dar kai mėgst daryt visokius aptaškymus su lydmetaliu tai labai daug jo sueina.
Atsakyti
Na bet neaišku kokios spalvos bus kai išlydisi. Pabandžiau visas tris rūšis,lydosi visai kitaip negu sidabro lydmetalis. Na, o kokia spalva bus matysiu kai iš rugšties ištrauksiu
Atsakyti
user posted image

Sidabras, gintaras. Nuotraukoje gintaras labiau skiriasi, nei gyvenime. O atrodo viena ciela gabala pjausciau. g.gif
Zalvari padejau is sali kuriam tais laikui - nepatinka jis man. Ir viena, ir antra ,ir trecia darba pradejau, bet taip niekaip i neuzbaigiu.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 07 15, 04:02)
Sidabras, gintaras. Nuotraukoje gintaras labiau skiriasi, nei gyvenime. O atrodo viena ciela gabala pjausciau.  g.gif
Zalvari padejau is sali kuriam tais laikui - nepatinka jis man. Ir viena, ir antra ,ir  trecia darba pradejau, bet taip niekaip i neuzbaigiu.

as jau FB parasiau, bet man tikrai labai patinka, kad jie lyg ir skirtingi , bet vistiek simetriskai atrodo thumbup.gif nu tai dabar pakabuko eile, tu gi dar jo nedarei lotuliukas.gif
o taip, su spalvotais metalais visa kita daina dirbti rolleyes.gif as irgi su tuo ziedu prasiknisau, nes "imaisiau" zalvario trubeles, kurios turejo pagal logika ir fizinius desnius biggrin.gif "prisiklijuoti" prie bronzos, o galu gale pora po tumbler iskrito, tai lyditi reikejo, ir derva ne taip, kaip reikejo pylesi, zodziu... daugelis tikriausiai jau mate, bet imetu paspalvinti biggrin.gif derva sumaisyta su aliejiniais dazais ir stiklo milteliais, o raudona patina, tai viena is tu kur siunciausi. pirma karta dejau , kai dar dervos nebuvo, bet neuzfiksavus baisia greitai nusitryne, tai paskui jau su derva kaitinau, bet kadangi bronzos remelis storas, tai nespejo virsus ikaisti (ta patina reikia deti ant karsto metalo)
user posted image
Atsakyti
gražu merginos
Na, o apie vario lydmetalį, na neteka jis. Gerai išsilydo,bet .... Atrodo kaip gaminys po suvirinimo kai matosi visos siūlės storos
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 07 15, 17:45)

As irgi pasikartosiu- idomus ziedas 4u.gif
Atsakyti
aciuks.gif
nezinau as naudoju ir viela ir pasta g.gif nu teka jis man, viela gal net geriau g.gif
as va is cia pirkau, bet ir sudetis panasi it temperatura g.gif gal temperaturos pridek g.gif
o kaip suprasti issilydo, bet neteka?
Atsakyti
Sveiki,
Iškilo klausimas -kur jūs perkat sidabrą? (skardeles)
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 07 16, 20:26)

o kaip suprasti issilydo, bet neteka?

biggrin.gif Nu cia taip kaip man su zalvariu- apsilydo, bet nenubega takeliais
Papildyta:
QUOTE(Joyy @ 2012 07 16, 23:05)
Sveiki,
Iškilo klausimas -kur jūs perkat sidabrą? (skardeles)

as perku www.cooksongold.co.uk
Atsakyti