Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Tai aš irgi pasidedu storą stalviršio gabalą (kokių 5 cm storumo), bet tuo kartu pasiėmiau fanieros lapą, tai kaip tyčia giliai prasigręžė. O vaikai dar: "Teti, mama stalą pragręžė" ploja.gif, smagumėlis lotuliukas.gif
Atsakyti
O as grezioju rankiniu budu, nes tingiu graztelius i drele perdelioti blush2.gif . Uztat stalas be skyliu. Tik mano naujas medinis stalas turi daug nudegimo zymiu doh.gif . Na jos nusislifuos, bet sieros rugsties uztiskimai tai niekaip nenusislifuoja unsure.gif . Teks kazka sumastyti, kazkaip ''uztusuoti'' ax.gif
Papildyta:
Pavasaris biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Nu jau kad prakuto iš po žiemos pas naca muselės biggrin.gif
Aš tai nesu naudojus sieros rūgšties schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 03 07, 15:33)
Pavasaris  biggrin.gif

KLAAAAASS thumbup.gif thumbup.gif biologijos myletojoms pats tas lotuliukas.gif tiktu kokiai mokytojai ar mokslininkei tos srities dovanu lotuliukas.gif man brrrr schmoll.gif lotuliukas.gif

nu JB kantrus lotuliukas.gif mane ismestu is virtuves iskarto (cia jo stichija lotuliukas.gif ) bet as uztat uzsikovojau kompjutrini kambari, prie vienos sienos stalas su kompu, pasisuki su kede i kita puse-stalas su irankiais (ir visa kita lotuliukas.gif )

o kam tu ta rugsti naudoji, nemaciau, kad ka ezdintum g.gif
Atsakyti
tiesa uzmirsau, jeigu nepamated FB (susimaisiau as su juo visai doh.gif ) , ir idomu pats procesas, mano prismacolor tutoriai "gyvi" ir laisvi cia http://www.jewelryle...loring-earrings , tiesa man atrodo reikia registruotis, bet jie nepiktybiski ir spamo nesiuntineja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziit: 08 kovo 2012 - 05:01
Naca, musinis periodas? hihihi.gif siaip labai labai simpatikskos museles thumbup.gif Tik dabar galvoju, kurios man labiau patinka... g.gif Facebooke maciau dar vienas, tos irgi superines thumbup.gif
Atsakyti
Aha ,naca nuo geliu perejo ant gyvunu biggrin.gif . Bet graziai gaunasi thumbup.gif

Sveikinimai naujai prisijungusiai ir is karto pasakau- nenusileisk vyrui biggrin.gif, ner cia ko jiems vadovauti visur ir visada .Vo, prakalbau, kaip tikra feministe biggrin.gif
Atsakyti
Dekui ax.gif

Ir as link feminisciu, tai pritariu Burbanciai biggrin.gif

O kur jus merkiat po litavimo (isbalinat) , jei ne i sieros rugsti skiesta? g.gif
Atsakyti
Į citrinos rūgštį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rene @ 2012 03 08, 08:22)
Į citrinos rūgštį  mirksiukas.gif

thumbup.gif ekplogiska ir saugu mirksiukas.gif kazkada rasiau buvau radusi internete, dabar jau nearsimenu, dar kalba ejo apie balta acta. man atrodo jie abu buvo sumaisyti, bet as radau rusiskos citrinos druskos milteliu darau gerai koncentruota- veikia gerai, o jeigu netingeciau ir pasildyciau, tai tikriausia dar greiciau veigtu rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ir as esu bandziusi pacioje pradzioje ir citrinos rugsti (t.y. ta rugscia druskele), ir acta, bet poveikis toli grazu ne tas. Juvelyrai tikrai nesiterlioja su tokiais dalykais, o naudoja sieros rugsti doh.gif . Ziit, zalvari, vari labai nesunku nuvalyti ir su silpnesne priemone, bet sidabrui daug daugiau laiko isbalti reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 08 kovo 2012 - 16:32
QUOTE(naca @ 2012 03 07, 22:33)

Papildyta:
Pavasaris  biggrin.gif

suuuuper bigsmile.gif thumbup.gif tokios estetiškos ir elegantiškos šūdmusės dar nemačiau biggrin.gif aš ne botanikė, bet mielai tokius nešiočiau thumbup.gif (tik mano ausys jokio metalo nebepriima, tai tenka apsiribot žiedais verysad.gif ) o čia užsakymas ar laisva kūryba?
Atsakyti