Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.13, tęsiam

pas mane irgi nėra jokio guziko bamboje. Ale pati bamba kol kas negili ir pailga horizontaliai. Bet čia gal kad tinimas dar nepraėjo iki galo. O iki kada normalu, kad jis neišsiskirstęs?
Atsakyti
na ,nei vienas nedaro 100% tik tokias bambas arba kitokias.aisku ,smagiausia man,kai is dingusios bambos padaro mergaitiska bambyte (styte) .kadangi man ne bamba svarbiausia,lengviau pasirinkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2012 03 07, 10:37)
pas mane irgi nėra jokio guziko bamboje. Ale pati bamba kol kas negili ir pailga horizontaliai. Bet čia gal kad tinimas dar nepraėjo iki galo. O iki kada normalu, kad jis neišsiskirstęs?

Man tinimas ilgai laikesi.O bamba tavo gili ir negali buti, jeigu siuta viduj 4u.gif
QUOTE(liomi @ 2012 03 07, 10:38)
na ,nei vienas nedaro 100% tik tokias bambas arba kitokias.aisku ,smagiausia man,kai is dingusios bambos padaro mergaitiska bambyte (styte) .kadangi man ne bamba svarbiausia,lengviau pasirinkti  4u.gif

Na kiek as ziurejau B darbu, tai vienodos, Ir tai yra logiska, nes apsiuva krastelius (gal tik randeliai skiriasi). O KM susiuva viduje, tai vienodai tos odos nesurauksi, tai akivaizdziai matosi merginu foto.
Be to kam gincytis, kiekviena turit savo skoni.O naujokes paziures albume ir nuspres kokios nori 4u.gif
Beje, randas pasislepia po kelnaitemis, tad bamba man svarbiausia tongue.gif
Atsakyti
Man sakė, kad.. kiek bamba bus įdubusi, priklauso nuo aplinkinių audinių ir riebalinio audinio storio. Jei šalia bambos nėra riebalo, tai ir bamba bus sekli, nes nėra jai kur įsmukti..

Man ne bamba svarbiausia, todėl renkuosi Kauną biggrin.gif Ta bamba tik vienintelis Klaipėdos pliusas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingutia: 07 kovo 2012 - 11:18
QUOTE(ingutia @ 2012 03 07, 11:17)
Man sakė, kad.. kiek bamba bus įdubusi, priklauso nuo aplinkinių audinių ir riebalinio audinio storio. Jei šalia bambos nėra riebalo, tai ir bamba bus sekli, nes nėra jai kur įsmukti..

Man ne bamba svarbiausia, todėl renkuosi Kauną biggrin.gif Ta bamba tik vienintelis Klaipėdos pliusas.

man irgi aiškino taip pat ax.gif

Tai kad Kaune irgi daro įdubusias bambas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2012 03 06, 22:13)
Mano taip pat padaryta, apsiūta iš išorės. Nelabai man patinka taip, juo labiau, kad prieš nėštumus buvo graži duobutė... Aišku, lyginant su bendru vaizdu po nėštumų, nėr ką lygint  ax.gif

Nelabai supratau, tai nesigavo tau duobute, nors ir siuvo isoreje? g.gif

QUOTE(ingutia @ 2012 03 07, 12:17)
Ta bamba tik vienintelis Klaipėdos pliusas.

Sitoj vietoj labai tau pritariu 4u.gif
Mano bamba gavosi ne tai kad knopke, bet i ta puse, zodziu firmine biggrin.gif Manau, kad atskirti kur kaip gali tik igususi akis, nes pvz. visi namiskiai stebisi, kokia man naturali bamba gavosi biggrin.gif Bet jie nelabai ismano, nes nesidomejo. O as beveik 100 proc. matau, kad bamba netikra biggrin.gif Kad ir gili, bet vis tiek nelabai panasi i tikra. Todel man bamba rupejo maziausiai. Man prioritetas buvo ir yra - jokių komplikacijų ir korekcijų. Va sito labiausiai bijojau.
Papildyta:
QUOTE(Alvyda @ 2012 03 07, 12:28)
Tai kad Kaune irgi daro įdubusias bambas  biggrin.gif

Nezinau nezinau, albumas kazkos tuscias:D
Papildyta:
Dar i tema apie bambas, uzikabinau kazkaip ir stai ka radau bamba
Cia bamba apiuta isoreje, bet kaip kraupiai atrodo 4u.gif Beje, ten vyras.
Radau dar viena baisia nuotraukia, ten isvis be bambos doh.gif Bet nedesiu del ingutios 4u.gif
Perziurejau labai daug nuotrauku, labai dau is ju op darytos JAV. Tai ka galiu pasakyti, musu chirurgai auksciausiam lygyje, nera ko nerimauti, visos busim grazuoles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 03 07, 12:17)
*Man sakė, kad.. kiek bamba bus įdubusi, priklauso nuo aplinkinių audinių ir riebalinio audinio storio. Jei šalia bambos nėra riebalo, tai ir bamba bus sekli, nes nėra jai kur įsmukti..

**Man ne bamba svarbiausia, todėl renkuosi Kauną biggrin.gif Ta bamba tik vienintelis Klaipėdos pliusas.

*Na albume aiskiai galima matyti, kad tai ne tiesa. Nei pas Neri, nei pas Raimuta ir pan. nera tu riebalu. Taigi...
**Pliusu yra ir daug, o komplikacijos daugeliu atveju nuo organizmo priklauso, nu striju gilumo ir pan. O del skysciu, tai ir pas KM merginas yra tokiu bedu. Tad nereiketu sakyti, kad pas B daug komplikaciju. Ka jau kalbeti apie prieziura...
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 03 07, 11:52)
Nezinau nezinau, albumas kazkos tuscias:D

tai kad yra pora egzempliorių biggrin.gif
bet tai ir aš kaupiuos jau fotosesijai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 03 07, 12:52)

Dar i tema apie bambas, uzikabinau kazkaip ir stai ka radau bamba

Siaubekassss, nu ir atgrubnagiai doh.gif Dar sugebet taip reikia doh.gif doh.gif doh.gif Net neoriu isivaizduot, kokias bambas siutas viduje padaro. Turbut kaip kiaules uodegyte islindusia doh.gif doh.gif doh.gif I teisma tokius!
Atsakyti
As irgi pasibaisejau ir kartu pasidziaugiau, kaip mums pasiseke su musu gydytojais. Kad ir kokios komplikacijos butu, reikia pripazinti, kad galutiniai rezultatai pas musiskes labai grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 03 07, 13:52)
Nelabai supratau, tai nesigavo tau duobute, nors ir siuvo isoreje? g.gif
Sitoj vietoj labai tau pritariu  4u.gif
Mano bamba gavosi ne tai kad knopke, bet i ta puse, zodziu firmine biggrin.gif Manau, kad atskirti kur kaip gali tik igususi akis, nes pvz. visi namiskiai stebisi, kokia man naturali bamba gavosi biggrin.gif Bet jie nelabai ismano, nes nesidomejo. O as beveik 100 proc. matau, kad bamba netikra biggrin.gif Kad ir gili, bet vis tiek nelabai panasi i tikra. Todel man bamba rupejo maziausiai. Man prioritetas buvo ir yra - jokių komplikacijų ir korekcijų. Va sito labiausiai bijojau.

Man svarbiausia yra bendravimas ir visapusiška priežiūra. Jei sumoki pinigus ir guli valstybinėj ligoninėj ir paskui niekam neberūpi.. Ir dar sesutės kaip į poniutę žiūri ir tavo skausmai paskutinėj vietoj doh.gif tai aš nežinau.. Ne man tas.
Su komplikacijom ir korekcijom čia nenuspėsi, tiek vienur, tiek kitur nėra garantijos, kad jų neprireiks.
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 03 07, 13:28)
Man svarbiausia yra bendravimas ir visapusiška priežiūra. Jei sumoki pinigus ir guli valstybinėj ligoninėj ir paskui niekam neberūpi.. Ir dar sesutės kaip į poniutę žiūri ir tavo skausmai paskutinėj vietoj doh.gif  tai aš nežinau.. Ne man tas.
Su komplikacijom ir korekcijom čia nenuspėsi, tiek vienur, tiek kitur nėra garantijos, kad jų neprireiks.

O kur cia taip yra?
Ir dar ziurint kokia tai ligonine. B skyrius naujas, palatos grazios, lovos patogios ir viskas ten super. Sesute viena nakti man buvo pasitaikiusi leva, bet kai dariausi korekcija, visos buvo saunios 4u.gif Neturiu jokiu priekaistu, o gal nesu ispindejusi biggrin.gif Maistas aisku ligonines, bet man atvezdavo, be to kiek ten valgai po op. O B prieziura superine, visa komplikuota perioda man skambindavo, jo kolegos priziurejo ir t.t. 4u.gif
Atsakyti