Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.13, tęsiam

QUOTE(VILMIKE@9 @ 2012 03 11, 22:59)
Ingutia aukseli laikykis, viskas bus gerai 4u.gif mes visom jegom rytoj 14 val tave palaikysim 4u.gif . Ir man uzpludo prisiminimai, kaip pati savo noru ant stalo uzsilipau, kazkokia apdujus buvau blink.gif

saunuole ingutia,laikikis,viskas bus kaip pas juvelira, mano zodziai ir Dievuliui ausis ,nezianau ar taip padariau pavedima,bet bus viskas super,atsikelsi jau mergyte su figuryte biggrin.gif
afigenas turbut padarytas pavedimas doh.gif
ax.gif
Atsakyti
Miega tikriausiai Ingutia jau saldžiai, ne taip kaip palaikymo komanda smile.gif Ir teisingai, pasiilsėk, nes rytoj (t.y.jau šiandien) laukia ypatinga diena 4u.gif .
Lauksim sugrįžtant, linkiu sėkmės friends.gif Plokščias pilvukas, gili bambytė, laibas liemuo jau greitai puikuosis mūsų albume thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 03 10, 20:32)
siandien 2000 atidejau smile.gif
pasijutau viena zingsni zengusi link op smile.gif
vis bandau save guosti, kad jei cp tiek moteru iskente, tai gal as ta plastika istversiu.
Papildyta:
ingutia hou hou hou antros kaledos jau arteja tau smile.gif

Istversi 4u.gif as tokia baile ir tai istveriau net du kartus,o pas stomatologa 12m. nebuvau is baimes doh.gif Tai kai pries menesi atsisedau i jo kede, is baimes temo akyse, bet raminau save: istveriai du gimdymus, apendikso op ir dvi plastikas, nu negi dabar neistversi? O dabar net nesuprantu, ko ten bijot?

QUOTE(beibikas @ 2012 03 11, 16:22)
doh.gif rasiau zinute ir dingo

tai vel bandau. Pasiskaitau tema, ziuriu cia daugiausia rasote apie ;pilvo plastika. o ar kas tik nusiurbima daretes?

aciu labai  4u.gif

Carvalho dare siurbima, bet foto nesimato ka jaiten reikejo daryt. Pilvukas plokscias ir grazus buvo pries ir po 4u.gif

QUOTE(saulyte69 @ 2012 03 11, 18:39)
sveikos, norejau paklausti, kaip ar su siuntimu yra konsultacija nemokama? Mano pilvas po 2 cezariu tai laaabai nukares, ir negrazu, bet cia tai baika, bet svarbiausiai, kad nepatogumu daug sukelia. Tai taippat mastau apie OP.

Konsultacija ne pas visus mokama,o siaip tai nekainuoa labai daug.

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 03 11, 18:50)
su siuntimu nebent pas valdišką chirurgą  g.gif

Tai jie visi valdiski 4u.gif Pereita sav. Radzeviciu Santariskese maciau 4u.gif

Ingutia, sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 03 12, 09:55)

Tai jie visi valdiski 4u.gif Pereita sav. Radzeviciu Santariskese maciau 4u.gif

Ingutia, sekmes 4u.gif

santariškėse jis užsiima rimta rekonstrukcine plastika, po nudegimų, traumų ir t.t.
Atsakyti
Nu ką, viskas.. Išsimiegojau normaliai, jaudinuosi nedaug.. Ir bijau, kad kiek užgulta nosis kojos nepakištų.. Tikiuosi, kelionė nebus veltui. Iki mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
jus man geriau paslapti isduokit, kodel jus visos turit grazias neceliulitines kojas, o as ne? smile.gif perziurejau visu kojas nu ir ka, kur jusu moteriskos grozybes celiulitai? kur slaunu ausys? smile.gif pasakokit ka darot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 03 12, 10:58)
pasakokit ka darot smile.gif

nieko ax.gif
Atsakyti
Pinavija, siunciau tau as.zinute - ar gavai?
atsiusciau savo foto, noriu i albumeli patekti smile.gif ir save parodyt "pries" op., ir i kitas paziureti.
Tviratai nusprendziau darytis op. tik dar nezinau pas ka. gal nuotraukos pades apsispresti
Atsakyti
QUOTE(tindiriuska @ 2012 03 12, 11:27)
Pinavija, siunciau tau as.zinute - ar gavai?
atsiusciau savo foto, noriu i albumeli patekti smile.gif ir save parodyt "pries" op., ir i kitas paziureti.
Tviratai nusprendziau darytis op. tik dar nezinau pas ka. gal nuotraukos pades apsispresti

nieko negavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 03 12, 10:49)
nieko negavau  g.gif

O mano ar atsisiunte
Atsakyti
QUOTE(VILMIKE@9 @ 2012 03 12, 13:21)
O mano ar atsisiunte

aha, įkėliau, laukiu "PO" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 03 11, 16:12)
Dzigute,wow!!!

Oj kaip gera skaityt smile.gif
QUOTE(ingutia @ 2012 03 11, 16:40)
Dzigute, labai gražu smile.gif

Aciu, tu irgi jau tuoj busi grazi mirksiukas.gif
QUOTE(Katrix @ 2012 03 11, 20:42)
Paziurejau albuma - Dzigute, NEREALU
Dar labai patiko trupinelio - bamba irgi labai grazi, gyli, labai naturaliai atrodo 4u.gif
Man siu merginu pilvukai vieni graziausiu albume wub.gif

Tu labiausiai mane isgyrei smile.gif
Tikrai kad randas plonas man patinka, o jei jis veliau isbals tai bus super.
Trupinelio bamba ir man pati graziausia

QUOTE(dija @ 2012 03 12, 11:58)
jus man geriau paslapti isduokit, kodel jus visos turit grazias neceliulitines kojas, o as ne?

as tai paskui vaikiukus begioju smile.gif na man celiulitas nera toks baisus, pasportavus ar panaudojus kremus jis pranyksta, o vat strijos esancios ant slaunu daug blogiau (nors jos ir nezymios)
Atsakyti