QUOTE(liomi @ 2012 03 16, 13:43)
SM
O kaip dabar tau? kaip jautiesi,ka gali nuveikti? ir idomu-kaip korsetas,patogus?
Nu neblogai, pradeda tinti viskas po truputį. Jaučiuosi vis geriau, vaikštau vis tiesiau ir išsimiegu geriau. Nieko man neskauda, norėdama sutaupyt truputį nenusipirkau ketanovo nuo skausmo

Bet man jų ir nereikia. Tik nugarą labai pakerta, nugara mano silpna. Ir nuo sėdėjimo pusiau gulomis kaulą užpakalio skauda. Nuveikti šiandien galėčiau nemažai, bet nenoriu, geriau pagulinėti, kad tintų mažiau. Korsetas neblogas, tikėjausi, kad labiau aptemptas bus. Pratus aš prie jų buvau ir dieną ir net kartais naktimis, tai man jokio diskomforto. Vėliau gal pasikeisiu į savo, kur nuorodą įmetus buvau, sakė, kad galima.
Labiausiai erzina gulėjimas ir ilgas gijimas. Norisi man jau lėkt ir veikt kažką. MB namuose nervinasi, vaikai pešasi, neklauso. O dar gimtadienis jo šiandien.. Vargšas.. lieku labai skolinga..
QUOTE(Zivilka @ 2012 03 16, 13:47)
Ingutia, tai kodel? ir mums paaiskink?
bet cia tu ne apie plastika kalbi, apie kita op?
vienai pazistamai irgi buvo, kad salino tulzi, ir pabudo nuo siaubingo skausmo, tai kol suleido morfino, sake reke kaip per gimdyma
o as tai visad pabudus rasdavau uzpakaliuke durio zymele, tai matyt ketanova leidzia, nes jis tik i raumeni.
po CP morfina i kateteri suleido, sake parai uzteks tokios dozes. uztai nieko neskaudejo.
Morfino pagailėjo. Reikia suleist prieš atsibundant.
Papildyta:
QUOTE(alioska @ 2012 03 16, 14:23)
niu nebudim o grustnom

,einu ruost susi,reikia 300 vnt paruosti,vyrui gimtadienis,tai bus japonska virtuve
siendien pamirsiu savo dijeta
Papildyta:
Ingutia norejau paklaust o kaip apetitas po operacijos sitos,nes girdejau kad mazai telpa kaip raumenis susiutos,ir kvepuot ar sunku?
Alioska, ir mano vyrui sushi gimtadienio proga atsiųsk
Apetitas nebuvo dingęs, tik tilpo mažai. Dabar telpa kiek ir anksčiau ir kvėpavimas atsistatė.