Įkraunama...
Įkraunama...

@@@@@ Čia renkasi kuršėnietės @@@@@

QUOTE(indvai @ 2012 05 10, 15:12)
turkija gerai...ir as noriu kur nors vaziuoti tik nzn kaip cia iseis...
svajoju apie Italija ax.gif

Romos koliziejus... vytintas kumpis.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlote @ 2012 05 12, 10:48)
Romos koliziejus... vytintas kumpis.... wub.gif

jau matau tavo maziukui du metai, ka toliau darysi dar busi namie ar jau i darba keliausi?
Atsakyti
QUOTE(indvai @ 2012 05 13, 13:07)
jau matau tavo maziukui du metai, ka toliau darysi dar busi namie ar jau i darba keliausi?

I darba keliausiu ax.gif Ir nezinau ar dziaugtis ar verkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlote @ 2012 05 13, 22:17)
I darba keliausiu ax.gif Ir nezinau ar dziaugtis ar verkti g.gif

as jau darbe mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2012 05 14, 12:15)
as jau darbe  mirksiukas.gif  smile.gif

Siandien su maziumi buvau darzelyje, su tavo pupa susipazinom wub.gif
Kiek daug tavo mazoji kalba? Maniskis nelabai nori kalbeti, tai labai neramu darosi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlote @ 2012 05 16, 20:56)
Siandien su maziumi buvau darzelyje, su tavo pupa susipazinom wub.gif
Kiek daug tavo mazoji kalba? Maniskis nelabai nori kalbeti, tai labai neramu darosi... ax.gif

zinok ne per seniausiai taip jau sakinukais pradejo kalbet, anksciau irgi sava kalba daugiau arba ik pirmais skiemenimis marmaliuodavo - dabar jau pilnumoj susisnekam thumbup.gif
na ir kaip ji ten jauciasi darzelyje, kai momos nera? nes as kai pasirodau - tai man nuo ranku nelipa g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2012 05 18, 12:03)
zinok ne per seniausiai taip jau sakinukais pradejo kalbet, anksciau irgi sava kalba daugiau arba ik pirmais skiemenimis marmaliuodavo - dabar jau pilnumoj susisnekam  thumbup.gif
na ir kaip ji ten jauciasi darzelyje, kai momos nera? nes as kai pasirodau - tai man nuo ranku nelipa  g.gif  smile.gif

Bijau prisigirti, bet nerealiai gerai!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif as norejau paklausti, gal kas zinot nuo keliu metu priimami vaikuciai i muzikos mokykla?
Atsakyti
QUOTE(rodute @ 2012 05 30, 17:33)
sveikutes 4u.gif  as norejau paklausti, gal kas zinot nuo keliu metu priimami vaikuciai i muzikos mokykla?

Labas,

Pas mus tai tik nuo 7-erių. Gal ir pas jus taip pat g.gif
Atsakyti
sveikos
QUOTE(rodute @ 2012 05 30, 17:33)
sveikutes 4u.gif  as norejau paklausti, gal kas zinot nuo keliu metu priimami vaikuciai i muzikos mokykla?

yra vienų metų studijos 5-7 metų vaikučiams 4u.gif birželio 4 d jau galit eit į muzikos mokyklą, vyks konsultacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 30 gegužės 2012 - 20:12
Sveikutes,rodute kaip savijauta,kaip pilvelis gyvuoja,gal jau zinote ko laukiate savo seimoje?
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2012 05 30, 20:11)
sveikos

yra vienų metų studijos 5-7 metų vaikučiams  4u.gif birželio 4 d jau galit eit į muzikos mokyklą, vyks konsultacijos.

labai aciu, butinai reiks nueiti smile.gif

QUOTE(laurikeee @ 2012 05 31, 07:15)
Sveikutes,rodute kaip savijauta,kaip pilvelis gyvuoja,gal jau zinote ko laukiate savo seimoje?

pilvelis tai labai didelis, tai sunku judeti, miegoti; o laukiam tai broliuko smile.gif vakar buvau pas ginekologe dare ekoskopa, tai sake kad labai jau nemazas tas musu lelius, tai va gali buti gimdymas anksciau nei priklauso, pagal vakaryksyi ekoskopa gimdyti tureciau per savo sunaus gimtadieni lotuliukas.gif tai va tokia orginali dovanele mano vaikuciui butu 6 metuku proga lotuliukas.gif
Atsakyti