Kviečiame mokytojus dalyvauti tarptautinio iTEC projekto antrame etape:
http://portalas.emok...ujiena6681.aspx
Vilnietėms siūlau dalyvauti kvalifikacijos tobulinimo seminare "Mokinių mokymosi motyvacija":
http://mums.lmta.lt/#
Seminaras "PAVASARIO ŠVENTĖS" Vilniaus etninės kultūros centre:
http://www.etnokultu...n...7&Itemid=28
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 07, 20:29)
Tikrai taip. Buvo darželis- mokykla, lieka tik darželis. Išleidžiu ir... Kaip ir visur, pradinukių per daug, darbo nėra. Blogiausiu ar geriausiu atveju gausiu vietą darželyje 

Liūdna

QUOTE(zuzanele @ 2012 03 07, 20:29)
Tikrai taip. Buvo darželis- mokykla, lieka tik darželis. Išleidžiu ir... Kaip ir visur, pradinukių per daug, darbo nėra. Blogiausiu ar geriausiu atveju gausiu vietą darželyje 

Kokių mokytojų netenkama!

QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 07, 21:31)
Kol dirbu, stengiuosi apie tai negalvot. Išnaudoju laiką įdomiai, kad ir pačiai, ir vaikams būtų įdomu mokykloje.
Va dabar audžiu mintį, ką įdomaus sugalvot mamytėms dovanų. Gal jūs jau ką darot?
Kažkada maksimoj nusipirkau rinkinuką, kur yra iš medžiagos iškirptos širdelės, juostelės galiukas ir sagą. Reikia viską susiūti rankom ir prikišti į vidų kažko. Manau, turėtų gražiai gautis. Tai ir mąstau paruošti tokius komplektukus vaikams, kad mokykloj visi kartu pasiūtume.
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 07, 21:34)
Kokių mokytojų netenkama!
. Apmaudu ir graudu... Na, Vilniaus raj. situacija irgi ne pati geriausia, jei tai nors kiek Tave paguos))) Vaikų mažėja, klasės sujungiamos...

Labai gaila, kad tokia situacija, bet... Kaip sako, uždaromos durys, atidaromas langas. Gal kas nušvis pro jį

QUOTE(jurgitukeg @ 2012 03 07, 15:55)

QUOTE(lutute1 @ 2012 03 07, 20:11)
Susirašysim per až. Laiko dar į valias. Galim spėti ir pasikeisti per tiek mėnesių 
Papildyta:

Papildyta:

QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 07, 19:55)
Pas mane duoda
Ir as besmegeniu noriu.... i kokia svetaine reikia pasibelst? Kam balsa padovanot?
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 07, 19:13)
Ačiū visoms balsuojančioms
Vaikams bus smagu pamatyti augančius balsus
Norėjosi daugiau besmegenių, bet... Yra kaip yra. Manau, kad kitame konkurse aktyviau dalyvaus, kai pamatys, jog galima balsuot. Vis įdomiau

Vaikams bus smagu pamatyti augančius balsus

Norėjosi daugiau besmegenių, bet... Yra kaip yra. Manau, kad kitame konkurse aktyviau dalyvaus, kai pamatys, jog galima balsuot. Vis įdomiau

Puikūs besmegeniai

QUOTE(Jaša @ 2012 03 07, 22:39)
Ir as besmegeniu noriu.... i kokia svetaine reikia pasibelst? Kam balsa padovanot?
Išsiunčiau nuorodą

Ačiū visoms

QUOTE(b.s @ 2012 03 07, 21:41)
Ir as atidaviau savo balseli

QUOTE(elimak7 @ 2012 03 07, 22:54)
Ir as atidaviau savo balseli
puiki svetaine
as tikiuosi kitais metais susikaupsiu ir pabandysiu savo susikurti
tikiuosi jegu uzteks 

Ačiū

Sunkiausia pati pradžia. Vėliau tik pildai ir gražini, keiti ir trini

QUOTE(zuzanele @ 2012 03 07, 18:57)
Balsavau

O aš nemoku balsavimo įdėt

Mano svetaine ne jimdo... o blogspote... Gal ten neina?
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 07, 19:13)
Linkėjimai konkursantams

Aš užsiregistravau VA ČIA į seminarą. jau gavau patvirtinimą. Apie interaktyvias lentas patvirtinimas neatėjo, tai nors čia pavyko.