Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(Lietaus lasas @ 2012 04 12, 07:17)
Ruosiames dazyti didyji kambari, kuriame yra zidinys. Niekaip neapsisprendziu ar dazyti kartu ta pacia spalva zidini ar palikti ji balta? Imetu nuoroda i kambario foto. Lauksiu padarimu  4u.gif

mano nuomone butu - tik ne ta pacia spalva.
Atsakyti
kokio dydzio zidinio kapsule dejot?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2012 04 12, 07:53)
mano nuomone butu - tik ne ta pacia spalva.

tai gal palikti balta g.gif ? Ar koki atspalvi det?

QUOTE(Rasytee @ 2012 04 12, 07:54)
kokio dydzio zidinio  kapsule dejot?

Standartine lyg, nera labai didele kapsule ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2012 04 12, 07:17)
Ruosiames dazyti didyji kambari, kuriame yra zidinys. Niekaip neapsisprendziu ar dazyti kartu ta pacia spalva zidini ar palikti ji balta? Imetu nuoroda i kambario foto. Lauksiu padarimu  4u.gif

Siūlau židinuko kaminą dažyti ta pačia spalva, kuria bus dažomos kambario sienos. Juk židinys ir taip turi jau spalvų ir manau, kad gražiausia jo vieta yra pati apdaila, taigi kaminuko visiškai nereikia išryškinti, o ir taip toje erdvėje prisirinks spalvų- baldai, sofos, aksesuarai, drapiruotės.Taigi manau, kad mažiau reiškia daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2012 04 12, 08:17)
Siūlau židinuko kaminą dažyti ta pačia spalva, kuria bus dažomos kambario sienos. Juk židinys ir taip turi jau spalvų ir manau, kad gražiausia jo vieta yra pati apdaila, taigi kaminuko visiškai nereikia išryškinti, o ir taip toje erdvėje prisirinks spalvų- baldai, sofos, aksesuarai, drapiruotės.Taigi manau, kad mažiau reiškia daugiau smile.gif

na, tada as turiu patikslinti savo nuomone. As taip pat turejau omenyje zidinio apdaila, manau Lietaus laso klausimas buvo del apdailos dazymo.
Atsakyti
Aha, butent ir klausiau del pacios apdailos dazymo. Taigi palieku siam momentui ji balta. Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2012 04 12, 08:17)

is manes praso slaptazodzio g.gif
ar cia ir kitoms, ar tik man?
Atsakyti
KAZKADA BUVAU IDEJUSI DUKROS KAMBARY, DABA YRA BALDAI , TIK LAIKINAS UŽKLOTAS ANT LOVOS NEAPSISPRENDZIAM KOKIOS SPALVOS AKCENTA DARYTI, GAL KA PATARSITE?

user posted image

DAR VIENAS VAIZDELIS

TEN KUR VEIDRODIS, BUS PASTATOMA KOMODA, IR VEIDRODI DUKRA NORI KABINTI ISILGAI?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_zija: 12 balandžio 2012 - 16:27
Daffni kur galima pamatyti tavo vonios foto?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2012 04 12, 17:20)
Daffni kur galima pamatyti tavo vonios foto?

Paskutiniu metu zinok nedejau. ten buvo anksciau su plytelem. dabar jau sudeta santechnika. va savaitgali vaziuosiu, pafotkinsiu.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti