Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus 9

Roga, o kokias proceduras išrašo, nes mums tai niekas nesiūlė(gal dėl to, kad miestas mažesni blink.gif )...

xariuxa, aha ir aš kai prasideda mokslo metai visa įtampoje esu, tai jaučiasi ir dukroje, nes paliko labai žema savivertė jos, nors ir bandau gyrti už mažiausią pažangą, bet viskas veltui, nes mokykloje vaikai ar mokytojai"nemokša" pavadina tai ir baigiasi namų sktinimo programa. Niu , bet nieko laikykimės.

P.S. visas - su Moterų Diena, linkiu, kad užtektų ryžto ir jėgų, siekti to, ko trokštate ir apie ką svajojate. Tegul šypsenos švyti Jūsų veiduose bei sielose. Su švente!
wub.gif 4u.gif smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lirtane @ 2012 03 08, 12:10)
nes mokykloje vaikai ar mokytojai"nemokša" pavadina tai ir baigiasi namų sktinimo programa. Niu , bet nieko laikykimės.

doh.gif mokytoja nemokša pavadina doh.gif , nu baisu .....
Atsakyti
Pedagogikos ir etikos 0 verysad.gif nu kaip taip galima, su bet kuriuo vaiku taip negalima, o dar su hiperiuku, kai ir taip saviverte zema doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xariuxa @ 2012 03 08, 12:28)
Sveika
Mano sunui siandien suejo 11metu jam konkreciai nenustate hiperaktyvumo jo diagnoze kai musu psi daktare sako ant ribos plius nerimo sindromas irgi ant ribos vietoje vaistu mes lankome mankstas bet kaip ir tu sakai mokykloje mokytojus jis trikdo vaikai jau taip pat pradeda suprasti jog jis kitoksi

4u.gif
Gal kita karta bandykyt pas kita daktara pasikonsultuot, gal kitas metodikas nauduos.
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2012 03 08, 11:52)
Laba. Vakar vel ejau i mokykla sunaus pasiimt.. Uzvakar pas drauga i kita laiptine isleidau..Pazaist... Na ir vakar prasidejo negrazus zodziais- pasmaugsiu, uzmusiu ir pan.. Isterija, agresija.. Namuose viskas ok.. Na buna, kad susinervina, verkia del niekniekiu.. Bet siaip mazoji bjauresne palikus nei mano didzkis... Ar ji kas isprovokuoja toj mokyklos.. Nors sako, kad pats pirmas pradeda pult..Besuprasi kur tiesa.. g.gif

žinai, nežinau kaip kitų vaikai, bet visais atvejais nebūna vienas kaltas, hiperiuka lengva išprovokuoti doh.gif mano vaikui užtegdavo pasakyti kavalierius su pana tai tą berniuka už galvos ir į siena. atrodo kas čia tokio paprastas vaikas net nesureguotu, o jiems ne reaguoja labai. arba keikėsi mergaitė ir negražia vaikį pavadino ir mokytoja įžeidė tai taip stūmė jis tą mergaite kad buvo smegenų sutrenkimas.
mano širdukas labai labai jautras ir savivertė labai žema unsure.gif dirbame daug daug daug. tik dėja kas diena vis kirba širdelė, kad jis vienas niekada negalės gyventi neapsirūpins jis savęs. na bet pirma išgyvenkime paauglyste o tada pamatysiu kaip kas bus.

QUOTE(Lirtane @ 2012 03 08, 12:10)
Roga, o kokias proceduras išrašo, nes mums tai niekas nesiūlė(gal dėl to, kad miestas mažesni blink.gif )...

matai jei poliklinika (pagal jūsų ligos koda turi skirti) neturi galimybės (gaudavome Karoliniškių poliklinikoje šviesos terapija, masažai, mankštos, pokalbiai su sichologe, psichiatre) turi siūsti į sanatorija. didesniam kaip mano lengviau gauti vieta negu mažiukams. tai turi klausti savo šeimos gydytojos wink.gif
Atsakyti
mano širdukas labai labai jautras ir savivertė labai žema dirbame daug daug daug. tik dėja kas diena vis kirba širdelė, kad jis vienas niekada negalės gyventi neapsirūpins jis savęs. na bet pirma išgyvenkime paauglyste o tada pamatysiu kaip kas bus.

Jetus merginos as siandien pati verkiau kai mazas vaikas nes taip pat pirma karta suvokiau jog sunumi turesiu rupintis dar ilgai ilgai jog jo be manes praktiskai niekas nesupras kaip as pavargau ir nuo kasdieniu minciu ir nuo netolerancijos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xariuxa: 08 kovo 2012 - 22:23
QUOTE(xariuxa @ 2012 03 09, 00:22)
mano širdukas labai labai jautras ir savivertė labai žema  dirbame daug daug daug. tik dėja kas diena vis kirba širdelė, kad jis vienas niekada negalės gyventi neapsirūpins jis savęs. na bet pirma išgyvenkime paauglyste o tada pamatysiu kaip kas bus.
Jetus merginos as siandien pati verkiau kai mazas vaikas nes taip pat pirma karta suvokiau jog sunumi turesiu rupintis dar ilgai ilgai  jog jo be manes praktiskai niekas nesupras kaip as pavargau ir nuo kasdieniu minciu ir nuo netolerancijos  verysad.gif

ir man labai baisu verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes, niu vakar , kadangi buvo moters diena tai dukrai pasiūliau suskaičiuoti kiek tulpiu reiks pirkti mokytojoms-moterims, tai va nupirkome 5 tulpes (savo mokytojai, anglistei, bibliotininkei, nes jinai gera, pasak dukros ir t.t.) išlydėjau į mokyklą... mirksiukas.gif Ateina mano panelė po pamokų į darbelį atneša tulpę bei piešinį man(mana širdis dainuoja). 4u.gif Klausiu tai nupirkai man tulpę, sako ne, dykai gavau, sako kainavo 1 Lt., bet pardaveja jai padovanojo, tai klausiu gal pinigų neturėjai?ištraukia 3 LT.,, -Niu nieko galvoju kažkaip keistai. doh.gif Dar mano dukra ištraukia žaisliuką, klausiu pirkai, sako-ne, kanceliarijos pardavėja padovanojo, nes jai gėle daviau(iš tų 5 tulpių). Tai dabar nebežinau kaip reaguoti ar eiti į tą kanceliarijos parduotuvę ir atiduoti pinigėlius už žaislą doh.gif , net nžn. kaip reaguoti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lirtane @ 2012 03 09, 14:40)
Sveikutes, niu vakar , kadangi buvo moters diena tai dukrai pasiūliau suskaičiuoti kiek tulpiu reiks pirkti mokytojoms-moterims, tai va nupirkome 5 tulpes (savo mokytojai, anglistei, bibliotininkei, nes jinai gera, pasak dukros ir t.t.) išlydėjau į mokyklą... mirksiukas.gif Ateina mano panelė po pamokų į darbelį atneša tulpę bei piešinį man(mana širdis dainuoja). 4u.gif Klausiu tai nupirkai man tulpę, sako ne, dykai gavau, sako kainavo 1 Lt., bet pardaveja jai padovanojo, tai klausiu gal pinigų neturėjai?ištraukia 3 LT.,, -Niu nieko galvoju kažkaip keistai. doh.gif  Dar mano dukra ištraukia žaisliuką, klausiu pirkai, sako-ne, kanceliarijos pardavėja padovanojo, nes jai gėle daviau(iš tų 5 tulpių). Tai dabar nebežinau kaip reaguoti ar eiti į tą kanceliarijos parduotuvę ir atiduoti pinigėlius už žaislą doh.gif , net nžn. kaip reaguoti... unsure.gif

Sveika,
wub.gif kaip miela, geros sirdies vaikas
Nematau nieko blogo tame jei mergaite nuosirdziai padovanojo, o jai nuosirdziai padekojo (t.y padovanojo zaisliuka) nemanau kad reiketu kazka dar daryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvaigzdute_as: 09 kovo 2012 - 13:56
nieko ypatingo, bet Balndžio mėnesio žurnale "Mažylis" Nr. 4 puslapiai 44-47 bus mūsų trumpa istorija blush2.gif

QUOTE(xariuxa @ 2012 03 08, 23:22)

Jetus merginos as siandien pati verkiau kai mazas vaikas nes taip pat pirma karta suvokiau jog sunumi turesiu rupintis dar ilgai ilgai  jog jo be manes praktiskai niekas nesupras kaip as pavargau ir nuo kasdieniu minciu ir nuo netolerancijos  verysad.gif

dėja reikia mums kaip nors išmokinti savo vaikus mūsų visuomenėje išgyventi, nebūsime amžinos, tai dedu ir dėsiu pastangas kad išmoktų.

QUOTE(cius @ 2012 03 08, 23:52)
ir man labai baisu verysad.gif

o pas jus kokia diagnozė, man keista kad negaunate sanatorijos, juk pas jus ne tik hiperaktyvumas, bet ir kalbos raidos sutrikimas, keista, juk jums reikia pagalbos g.gif
laikomės visos kartu 4u.gif

QUOTE(Lirtane @ 2012 03 09, 13:40)
Sveikutes, niu vakar , kadangi buvo moters diena tai dukrai pasiūliau suskaičiuoti kiek tulpiu reiks pirkti mokytojoms-moterims, tai va nupirkome 5 tulpes (savo mokytojai, anglistei, bibliotininkei, nes jinai gera, pasak dukros ir t.t.) išlydėjau į mokyklą... mirksiukas.gif Ateina mano panelė po pamokų į darbelį atneša tulpę bei piešinį man(mana širdis dainuoja). 4u.gif Klausiu tai nupirkai man tulpę, sako ne, dykai gavau, sako kainavo 1 Lt., bet pardaveja jai padovanojo, tai klausiu gal pinigų neturėjai?ištraukia 3 LT.,, -Niu nieko galvoju kažkaip keistai. doh.gif  Dar mano dukra ištraukia žaisliuką, klausiu pirkai, sako-ne, kanceliarijos pardavėja padovanojo, nes jai gėle daviau(iš tų 5 tulpių). Tai dabar nebežinau kaip reaguoti ar eiti į tą kanceliarijos parduotuvę ir atiduoti pinigėlius už žaislą doh.gif , net nžn. kaip reaguoti... unsure.gif

aš kiek suprantu ji nesiorentuoja piniguose g.gif kas kiek gali kainuoti, todėl ji pamanė jei padovanos tulpe tai paprašys žaisla. reikia kažkokiu budu mokyti g.gif kiek turi pinigėlių ir ką gali nusipirkti, jei daugiau neturiu tai niekas ir neiišeina, nes daugiau niekas neduos dykai g.gif
nueik paklausk dėl žaisliuko, kad paskui nebūtų bėdos g.gif

mano tai su pinigais, su laiku, su planavimu, su erdve tragedija schmoll.gif jei reikia sakykime 12 val būti kur, tai jis nuvykti gali ir prieš kelias valandas doh.gif nu kaip sunku man jį išmokinti doh.gif jei va žino, kad reikia kimano,apsaugų sako kainuos nuo 500 iki 200 lt doh.gif kai realiai nei 100lt nekainuos, nors kainas vardinu tas tiek tas tiek o jis vistiek savo doh.gif vien žo dirbame biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2012 03 09, 16:58)
nieko ypatingo, bet Balndžio mėnesio žurnale "Mažylis" Nr. 4 puslapiai 44-47 bus mūsų trumpa istorija blush2.gif

Kaip tai ''neypatingo''?????
Labai labai ypatingo. Pirksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 03 09, 18:13)
Kaip tai ''neypatingo''?????
Labai labai ypatingo. Pirksim  smile.gif

ax.gif nes ne visas straipsnis apie mus biggrin.gif bus net MB staigmena oj bus biggrin.gif
Atsakyti