nieko ypatingo, bet Balndžio mėnesio žurnale "Mažylis" Nr. 4 puslapiai 44-47 bus mūsų trumpa istorija
QUOTE(xariuxa @ 2012 03 08, 23:22)
Jetus merginos as siandien pati verkiau kai mazas vaikas nes taip pat pirma karta suvokiau jog sunumi turesiu rupintis dar ilgai ilgai jog jo be manes praktiskai niekas nesupras kaip as pavargau ir nuo kasdieniu minciu ir nuo netolerancijos
dėja reikia mums kaip nors išmokinti savo vaikus mūsų visuomenėje išgyventi, nebūsime amžinos, tai dedu ir dėsiu pastangas kad išmoktų.
QUOTE(cius @ 2012 03 08, 23:52)
ir man labai baisu
o pas jus kokia diagnozė, man keista kad negaunate sanatorijos, juk pas jus ne tik hiperaktyvumas, bet ir kalbos raidos sutrikimas, keista, juk jums reikia pagalbos
laikomės visos kartu
QUOTE(Lirtane @ 2012 03 09, 13:40)
Sveikutes, niu vakar , kadangi buvo moters diena tai dukrai pasiūliau suskaičiuoti kiek tulpiu reiks pirkti mokytojoms-moterims, tai va nupirkome 5 tulpes (savo mokytojai, anglistei, bibliotininkei, nes jinai gera, pasak dukros ir t.t.) išlydėjau į mokyklą...

Ateina mano panelė po pamokų į darbelį atneša tulpę bei piešinį man(mana širdis dainuoja).

Klausiu tai nupirkai man tulpę, sako ne, dykai gavau, sako kainavo 1 Lt., bet pardaveja jai padovanojo, tai klausiu gal pinigų neturėjai?ištraukia 3 LT.,, -Niu nieko galvoju kažkaip keistai.

Dar mano dukra ištraukia žaisliuką, klausiu pirkai, sako-ne, kanceliarijos pardavėja padovanojo, nes jai gėle daviau(iš tų 5 tulpių). Tai dabar nebežinau kaip reaguoti ar eiti į tą kanceliarijos parduotuvę ir atiduoti pinigėlius už žaislą

, net nžn. kaip reaguoti...
aš kiek suprantu ji nesiorentuoja piniguose

kas kiek gali kainuoti, todėl ji pamanė jei padovanos tulpe tai paprašys žaisla. reikia kažkokiu budu mokyti

kiek turi pinigėlių ir ką gali nusipirkti, jei daugiau neturiu tai niekas ir neiišeina, nes daugiau niekas neduos dykai
nueik paklausk dėl žaisliuko, kad paskui nebūtų bėdos
mano tai su pinigais, su laiku, su planavimu, su erdve tragedija

jei reikia sakykime 12 val būti kur, tai jis nuvykti gali ir prieš kelias valandas

nu kaip sunku man jį išmokinti

jei va žino, kad reikia kimano,apsaugų sako kainuos nuo 500 iki 200 lt

kai realiai nei 100lt nekainuos, nors kainas vardinu tas tiek tas tiek o jis vistiek savo

vien žo dirbame