Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

QUOTE(rabelkyte @ 2012 06 26, 00:37)
O mane drauge siuveja perkalbejo nuo trumpos... Pasimatavom, apsiziurejom ir va ieskom dabar ilgos  doh.gif

Nusiziurejau sita va   rolleyes.gif
Mano krutine labai neproporcinga siuo metu, tai reik ja maskuoti labai.  blush2.gif  smile.gif

Sita ilga labai thumbup.gif irgi, man gal net graziau uz ta trumpa g.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2012 06 25, 23:37)
O mane drauge siuveja perkalbejo nuo trumpos... Pasimatavom, apsiziurejom ir va ieskom dabar ilgos  doh.gif

Nusiziurejau sita va   rolleyes.gif
Mano krutine labai neproporcinga siuo metu, tai reik ja maskuoti labai.  blush2.gif  smile.gif

man ir sita daug grazesne nei tos trumpos smile.gif
Atsakyti
Vakar radau lapuka imesta pro duris- bande atvezt ko namie nebuvau doh.gif Tai dabar rytojui persiorganizavau atvezima thumbup.gif tikiuosi, kad bus liuks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2012 06 27, 08:49)
Vakar radau lapuka imesta pro duris- bande atvezt ko namie nebuvau  doh.gif  Tai dabar rytojui persiorganizavau atvezima  thumbup.gif  tikiuosi, kad bus liuks  unsure.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif Lauksim realios nuotraukos, jei rodysies iki vestuviu blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes, norejau pasiteirauti gal kas siuntetes is http://www.milanoo.com/ vestuvine suknele, o gal esate girdeje kokiu nuomoniu apie si pardaveja .
Atsakyti
perziurejau visa tema ir pirmos jau puse, bet apie ta dinobridal.com niekas nepasako nieko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2012 06 29, 16:48)
perziurejau visa tema ir pirmos jau puse, bet apie ta dinobridal.com niekas nepasako nieko  unsure.gif

tai buvo pats pirmas tinklapis, kuriame dairiausi savo sukneles, kuria ketinau siustis is interneto. gerai kad nesusigundziau. uz 100 dol. negausi normalios sukneles schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2012 06 29, 20:05)
tai buvo pats pirmas tinklapis, kuriame dairiausi savo sukneles, kuria ketinau siustis is interneto. gerai kad nesusigundziau. uz 100 dol. negausi normalios sukneles  schmoll.gif

nu as nusiziurejau beveik uz 200dol. Ner laiko siutis... o pirkt airijoj per brangu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2012 06 29, 21:17)
nu as nusiziurejau beveik uz 200dol. Ner laiko siutis... o pirkt airijoj per brangu  unsure.gif

o landybridal neturi tokios kokios tu nori? tikrai daug patikimesnis psl nemazai merginu siuntesi is jo, gavo nuostabias sukneles g.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2012 06 30, 12:47)
o landybridal neturi tokios kokios tu nori? tikrai daug patikimesnis psl nemazai merginu siuntesi is jo, gavo nuostabias sukneles  g.gif

o jie ten turi jau pasiutu? ar ten tik siuva pagal ismatavimus g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti