QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 06, 15:14)
Taigi nete pilna naguciu su sia salva
Tai vat uz tai, kad vienur ji tokia pilka su alyviniu atspalviu, kitur visiskai pilka, dar vienam forume aptarinejo kad ji melsvai-zaliai-pilka

Tose foto, kur turi alyvini atspalvi - man labai grazi. O va su blizguciais ideta ji vel visiskai pilka, vos ne asfalto
Papildyta:
QUOTE(MuzikALI @ 2012 03 06, 16:19)
kaip suprantu, sitoje temoje diskutuoja daugiau manikiuristes-profesionales. Norejau paklausti, idomu, ar buna taip, kad paprastos mergaites susipirktu visas priemones ir lakuotusi pacios, del saves kaip sakant namuciuose.
kazin kiek kainuotu susipirkimas visu butinu priemoniu ir ar verta idomu...? na ar apsimoka ta prasme
As esu ne manikiuriste

Bet susipirkau viska sau, lakavimuisi namuose. Siunciausi viska is ebay. Lempa kainavo 68lt, rinkinukas nuriebalintojas+pagrindas+1 spalva+topas 140lt. Ir tirpikli pirkau nagavitoj - 20lt

Ar verta? Zinoma. Nereikia niekur vaikscioti, pati sau pasidaryt gali bet kada, ir persidaryt dazniau, nei kad vaiksciotum pas manikiuriste - t.y. nelaukti ryskaus nuaugimo. Sudetingumas tik tame, kad man asmeniskai sunkiau graziai nusilakuoti nei su paprastu laku. Nors ryskiai nagus lakuodavausi pastoviai
Papildyta:
Gal kas galit palyginti, ar ta JET SET spalva realybeje panasi i sia SPA rituals spalva "Solitude":
Ieskau gelinio atitikmens jai