Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

QUOTE(Myciute @ 2012 03 10, 16:39)
mergytes, as jau mama! siryt sulaukem aukstaugio (anot gydytoju pagal mano sudejima) sunaitelio smile.gif 53cm ir 3560g jei kam smalsu wink.gif jausmu neimanoma aprasyti- fantastika, o visa istorija - kai atsigausim ir sustipresim. apkabinu visas, laukiu kol atnes mazuteli, nes gimdymas komplikuotas buvo... tikiuos jam viskas gerai,beliko pieno fabrika uzkurti wink.gif
jei turesit ziniu is vilmosos, brukstekit kas az ar sms, dekui!
Rozyt, Rute, laikas jums!

Sveikinimai kuo nuosirdziausi nuo musu seimynos wub.gif Wou,kaip faina wub.gif Ramiu nakteliu, daug daug pienuko ir lai tas fantastiskas jausmas niekada nesibaigia wub.gif Aukit stipruciai ir daug sveikatytes 4u.gif
Juk kūdikio verksmas gražiausia daina,
Juk kūdikio džiaugsmas-mamos dovana.
Ir nemigo naktys netenka reikšmės,
Kai lūpos maziuko tau "mama" šnibždės!
Didžiausi sveikinimai sulaukus mažojo stebuklo

user posted image
VILMOSA, visos mes palaikome tave ir linkim ir tikim,kad tavo maziukui bus viskas gerai. Siandien buvau baznycioje Sv. Mergeles Marijos ir uzdegiau zvakutes uz savo drauge,kurios dvynukai siuo metu inkubatoriuje ir del jos man skauda sirdute,nesj auciu kad ji kankinasi....uzdegiau zvakute su maldele ir uz tave ir tavo mazyli-meldziu kad kuo greiciau atietum cia ir pasakytum,kad viskas gerai.Mes visos labai mintim tave palaikom,siunciam geriausius linkejimus ir tikiu,kad jusu angelai sargai saugo dabar labai jus.Laikykis ir kuo daugiau stiprybes 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2012 03 10, 15:39)
mergytes, as jau mama!

Sveikinimai dideliausi wub.gif Kaip greitai čia susisukai bigsmile.gif lauksim pasakojimo išsamaus.

Merginos, jeigu kas turės kokių naujienų apie Vilmosa ir jos mažylį, labai lauksim, pasidalinkite ir su mumis 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Nuosirdziausi sveikinimai Myciutei wub.gif 4u.gif aukit stipruciai ir diduciai 4u.gif

Zinios is Rutes: 2012.03.10 22.12 val. gime 3.5 kg 50 cm sunelis! Sveikinu ir Ruciuke, daug pienelio ir ramiu nakteliu!
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2012 03 11, 10:18)
Zinios is Rutes: 2012.03.10 22.12 val. gime 3.5 kg 50 cm sunelis! Sveikinu ir Ruciuke, daug pienelio ir ramiu nakteliu!

Pabirejo musu kovinukes kaip faina thumbup.gif Rute sveikinu visa jusu seimyna aukit dideli ir sveiki 4u.gif
Pelenuroze dabar tavo eile rolleyes.gif
Labas rytas mergaites 4u.gif
Laukiam geru ziniu is Vilmosos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2012 03 11, 09:18)
Labas rytas  4u.gif

Nuosirdziausi sveikinimai Myciutei  wub.gif  4u.gif aukit stipruciai ir diduciai  4u.gif

Sveikinimai Rutei wub.gif Ramių naktelių ir saldaus pienelio wub.gif wub.gif

bet ir pabiro visos merginos vienu metu wub.gif bigsmile.gif wub.gif Ir kaip greitai jos, atrodo tik pasilabino, o jau leliuką turi bigsmile.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 03 11, 11:37)
Pelenuroze dabar tavo eile rolleyes.gif

Man jau atrodo, kad tas gimdymas pats niekada neprasides verysad.gif
Atsakyti
Rute, Myciute sveikinimai dideliausi 4u.gif 4u.gif
Lauksim sugrįžtant su pasakojimais ir patarimais.
Papildyta:
QUOTE(Pelenuroze @ 2012 03 11, 09:55)
Man jau atrodo, kad tas gimdymas pats niekada neprasides  verysad.gif

jau tuoj tuoj ir tu ant rankų laikysi savo aukselį. Ramiai laukiam, nespirgam 4u.gif tuoj ta diena išauš kai skaitysim tavo žinutę.
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2012 03 11, 10:55)

baik tu, tuoj ir tau jis prasides pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Myciute, Rute, didziausi sveikinimai sulaukus savuju stebukliuku wub.gif

Vilmosa, , mes kartu su tavim, tikiu, kad viskas bus gerai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeliukkkeee: 11 kovo 2012 - 10:41
Rute, sveikinimai jusu seimynelei sulaukus naujo seimos nario wub.gif
Labai jau derlinga sita savaite smile.gif
Pelenuroze, sulauksi ir tu savo grazuolytes 4u.gif ,jei ir paskatint nuspres, nesibaimink taip, svarbu islik rami ir ta ramybe dalinkis su savo stebukliuke wub.gif

O man reikalai nesibaigia - truputi auto avarija apturejom, tai kita savaite masina remontuos tris dienas doh.gif , dar zuikis suslogavo doh.gif , tai dabar reikia islipt is remontu ir ligu, kad galeciau gimdyt doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2012 03 11, 09:18)

Rute, didžiausi sveikinimai susilaukus sūnelio. wub.gif wub.gif . Lauksim jūsų istorijos.

QUOTE(Pelenuroze @ 2012 03 11, 09:55)

Pelenurozyte, ateis ateis tas momentas. Nors įsivaizduoju, koks jausmas, kai lauki lauki, o veiksmo nėra. Dar truputėlį kantrybės, nes tikrai greitai ir tu myluosi čiūčiuosi savo pupą wub.gif .
Atsakyti
RUTE, MYCIUTE,sveikinu sulaukus stebukliuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif daug jums sveikatos,pienuko wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti