Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

Mila, su pusiaukele 4u.gif wub.gif
Atsakyti
angeliuke, netrizniok taip. viskas gerai ten su tavim po to reikalo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 13 kovo 2012 - 12:44
QUOTE(pasislepusi @ 2012 03 13, 13:36)
angeliuke, netrizniok taip. viskas gerai ten su tavim po to reikalo  mirksiukas.gif

Dekui uz ats 4u.gif Snd kazkaip jau kitaip galvojasi, tai net nusisypsojau kai parasei thumbup.gif
Atsakyti
Vilmosa, Indry, Myciute, Rute, sveikinu sulaukus savo issvajotu leliuku bigsmile.gif Saldaus pienelio ir ramiu nakteliu wub.gif

Vilmosa, labai smarkiai spaudziu kumscius, kad viskas pas jus susitvarkytu 4u.gif

Veja, tai tu man neatsakei, koki tu vezimuka nusiziurejai blush2.gif Ar tikrai apsisprendei nepirkt lopsio? g.gif

Mila, sveikinu paaiskejus, kad turesit antra uogyte! wub.gif Ir su pusiaukele Tave 4u.gif Kaip greitai bega laikas blink.gif

Pelenuroze, kantrybes tau 4u.gif Linkiu, kad dukryte pasibelstu iki planuojamo skatinimo bigsmile.gif

Man rytoj TA, tai, matyt, vel gausiu uz priaugta svori blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 03 13, 12:49)
Dekui uz ats  4u.gif  Snd kazkaip jau kitaip galvojasi, tai net nusisypsojau kai parasei  thumbup.gif

kad nėr už ką, saulyt mirksiukas.gif

sako, kad II trimestre lengviau. na, bent jau man paskutiniu metu nieko nelengviau. po pietų miego norisi, nors imk ir dėk galvą ant stalo lotuliukas.gif
darbui išvis negaliu susikaupti.

Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2012 03 13, 14:31)
Veja, tai tu man neatsakei, koki tu vezimuka nusiziurejai  blush2.gif Ar tikrai apsisprendei nepirkt lopsio?  g.gif

Atsiprasau, matyt prazioplinau zinute tavo blush2.gif Dar vis paieskose ir dvejonese as, kaip ta bezdzionele, noriu ir grazi, ir protinga buti biggrin.gif Is vienos puses reikia dideliais ratais, nes gyvenu uzmiestyje ir daugiau gamtoj vieskeliais stumdysiu negu mieste ant asfalto. Kita vertus, nesinori griozdo, nes vazinejimo neisvengsiu, tai reikia kad i bagazine kazkaip susitalpintu (o gal nereikia, gal pakanka kedutej pasivezioti ir pasinesioti?), ir kad nebutu nepakeliamo sunkumo, nes turiu 2 isvarzas, nugara skauda nuolat ir smarkiai ir kilnojimas kaip ir blogis man.. Bet vyresneli i burelius ir mokykla tai teks vezioti, reiskia ir kruopa kartu reikes veztis.. O dar as siaip visada buvau varle keliauninke, jei kas pora menesiu kur nors neisvaziuodavau, man gyvenimas jau nebemielas darydavosi. Tai rugppjuti kai mazytei bus 3 menesiai, tikrai planuojam vaziuoti pakeliauti, ar i Ispanija, ar i Prancuzija. Tai vezimuko lyg norisi kuo maziau vietos uzimancio, kad kazkaip sukist i isnuomotos masinos bagazine. Del lopsio irgi dvejoju, nes rudeni-ziema dar bus tik 4-7 menesiai musu princesems, gal dar tilptu ir i lopsi pietu miegeliui lauke, o jei atviras vezimas, bus salta.. Nu beda, help doh.gif Siaip svarstau dabar tarp emuko city cross arba kokio visai is kitos "operos", bugaboo ar quinny ar dar kokio nors.
Atsakyti
Sveikutes,

Rozyt, matau, kad dar puskuoji. 4u.gif Jau jau greit susitikimas, pakentek

Mila, su pusiaukele 4u.gif

Mes po TA, mazoji auga, vystosi. Kaklelis tvarkoje 4,5 cm. Truputi tonusiukas yra, bet magnio pagersime daugiau, gal dings.
Hemoglobinas dabar nukrites iki 105, tai nuo gelezies preparato neissisuksime. Leukocitu padideje iki 11,47, tai CRB kartosime, kad tik kokios infekcijos nebutu.
Stai tokios musu naujienos.
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 03 13, 14:53)
kad nėr už ką, saulyt  mirksiukas.gif

sako, kad II trimestre lengviau. na, bent jau man paskutiniu metu nieko nelengviau. po pietų miego norisi, nors imk ir dėk galvą ant stalo  lotuliukas.gif
darbui išvis negaliu susikaupti.

as tai imdavau ir dedavau blush2.gif doh.gif bet kabinete viena sedziu, tai kartais net nusnusdavau bent 20 min uzsirakinusi, nes tiesiog kitaip negaledavau..
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2012 03 13, 15:04)
Sveikutes,
Mes po TA, mazoji auga, vystosi. Kaklelis tvarkoje 4,5 cm. Truputi tonusiukas yra, bet magnio pagersime daugiau, gal dings.
Hemoglobinas dabar nukrites iki 105, tai nuo gelezies preparato neissisuksime. Leukocitu padideje iki 11,47, tai CRB kartosime, kad tik kokios infekcijos nebutu.

su gera TA thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Veja234 @ 2012 03 13, 15:03)
Del lopsio irgi dvejoju, nes rudeni-ziema dar bus tik 4-7 menesiai musu princesems, gal dar tilptu ir i lopsi pietu miegeliui lauke, o jei atviras vezimas, bus salta.. Nu beda, help doh.gif Siaip svarstau dabar tarp emuko city cross arba kokio visai is kitos "operos", bugaboo ar quinny ar dar kokio nors.

Man kazkaip irgi atrodo, kad prireiks dar velyva rudeni lopsio g.gif
Bet jus kokie drasus, su tokia maza lelyte planuojat keliaut mirksiukas.gif

Dangutex, su gera TA 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valerie: 13 kovo 2012 - 14:36
QUOTE(dangutex @ 2012 03 13, 14:04)

o kaip tonusus pastebi ? ir kas jie yra, niekaip nesuprantu.... blush2.gif
kas tas CRB?

QUOTE(Veja234 @ 2012 03 13, 14:05)
as tai imdavau ir dedavau blush2.gif  doh.gif bet kabinete viena sedziu, tai kartais net nusnusdavau bent 20 min uzsirakinusi, nes tiesiog kitaip negaledavau..

gerai būt, kad galėčiau užsirakinti. kai sėdi prie paradinių ofiso durų nelabai pamiegosi lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 03 13, 15:59)
o kaip tonusus pastebi ? ir kas jie yra, niekaip nesuprantu....  blush2.gif
kas tas CRB?
gerai būt, kad galėčiau užsirakinti. kai sėdi prie paradinių ofiso durų nelabai pamiegosi  lotuliukas.gif

Echoskopas parode gimdos idubima, pagal tai gydytoja ir pasake apie padidejusi tonusa.
CRB yra reaktyvus baltymas - jis parodo, ar organizme yra kokia nors infekcija. Jei jis bus normos ribodse, tai padideje leukocitai bus organizmo reakcija i nestuma.
Papildyta:
Dar turiu klausimuka, gal kas susidurete.
Gydytoja israse gerti gelezies Ferro-Folgamma kapsules po 1 du kartus i diena. Paziurejau folio rugsties yra 5 mg, tai per 2 kapsules susidarytu 10 mg. Ar cia ne per daug? Man Imunologe Bykova liepe gerti 2 mg i diena.
Atsakyti