QUOTE(valerie @ 2012 03 13, 14:31)
Veja, tai tu man neatsakei, koki tu vezimuka nusiziurejai

Ar tikrai apsisprendei nepirkt lopsio?
Atsiprasau, matyt prazioplinau zinute tavo

Dar vis paieskose ir dvejonese as, kaip ta bezdzionele, noriu ir grazi, ir protinga buti

Is vienos puses reikia dideliais ratais, nes gyvenu uzmiestyje ir daugiau gamtoj vieskeliais stumdysiu negu mieste ant asfalto. Kita vertus, nesinori griozdo, nes vazinejimo neisvengsiu, tai reikia kad i bagazine kazkaip susitalpintu (o gal nereikia, gal pakanka kedutej pasivezioti ir pasinesioti?), ir kad nebutu nepakeliamo sunkumo, nes turiu 2 isvarzas, nugara skauda nuolat ir smarkiai ir kilnojimas kaip ir blogis man.. Bet vyresneli i burelius ir mokykla tai teks vezioti, reiskia ir kruopa kartu reikes veztis.. O dar as siaip visada buvau varle keliauninke, jei kas pora menesiu kur nors neisvaziuodavau, man gyvenimas jau nebemielas darydavosi. Tai rugppjuti kai mazytei bus 3 menesiai, tikrai planuojam vaziuoti pakeliauti, ar i Ispanija, ar i Prancuzija. Tai vezimuko lyg norisi kuo maziau vietos uzimancio, kad kazkaip sukist i isnuomotos masinos bagazine. Del lopsio irgi dvejoju, nes rudeni-ziema dar bus tik 4-7 menesiai musu princesems, gal dar tilptu ir i lopsi pietu miegeliui lauke, o jei atviras vezimas, bus salta.. Nu beda, help

Siaip svarstau dabar tarp emuko city cross arba kokio visai is kitos "operos", bugaboo ar quinny ar dar kokio nors.