QUOTE(egluzeeele @ 2012 03 14, 14:30)
Sveikos,
Matau apie svorį kalba pasisuko...
Kažkaip svarstyklės man dabar labai nepatinka

Aš priaugau jau visus 8, jei ne 9, tos skaičiuoklės virš max ribos rodo... Jau bijau ir svertis, apsimetu, kad nematau svarstyklių... Nors MB baras, kad aš per mažai svėriau iki

, užtat dabar organizmas atsiima. Ir gydytoja aną kartą juokės, kad suku galvą, nes tikriausiai dar ir numest svorio norėčiau

Tai kaip ir neturėčiau nerimaut, bet vis tiek kažkaip baisu. Atrodo, kad nepersistengiu su valgymais, tai ir nežinau, ar čia save kažkaip ribot, ar nesukt galvos...
Ir dar pora klausimukų

Ar gali būti, kad mažius ką nors kur nors užspaudžia? Kartais kaip sudiegia klube kažkur, tai tenka pašlubčiot... Bet paskui praeina
Ir kaip su judesiukais - maniškis kartais duoda žinot apie save, bet tie kepštelėjimai nėra labai jau žymūs. MB dar neteko nei karto pajust

Guodžiamės, kad vaikis tiesiog drovus, bet kažkaip šioks toks nerimas išlenda
Krepstelejimai, tai jau ir yra judesiukai, tik is pradziu jie yra silpnoki, o po to vis stipres. Mano buna jau pilvas pabanguoja. O jau su bamba kokie vaizdai - nerealus, tai idumba, po to kyla po truputi. Buna vakarais nieko nedarom su MB, o tik pilvuka stebime ir krizename.
Taip kad nerimauti, manau, tikrai nereikia.
Uzspaudimu buna, man nebuna dienos kad ko nors nejausciau, tai paskauda, tai tempia, tai duria. Visko.