QUOTE(Myciute @ 2012 03 06, 11:49)
Rozele, nenusimink labai, gal nori pupa ilgiau pilvely pabuti

o tau echo dare? nes man nedare po ligonines, nors jau 3sav. praeje ir kaklelis kaip zinia praviras, tai neramu man ar viskas gerai su vandenim...
per kursus mums sake nuo 38 sav. uzsiiminet meile, tikriausiai zinai, kad tai paspartina veiksma?
Man echo dare, tai tada ir pasake del vandenuku

bet uztat pries tai man neziurejo vandenu, o dabar man kaip zinia jau baigiasi 40 sav. tai dabar gal kai eisi pas gydytoja, paziures
o ND man nesinori

geriau sampano

o jei rimtai, tai ka jau, kelios dienos cia ar cia...
QUOTE(*Mila* @ 2012 03 06, 12:00)
Pelenurozel,pas mane tokia pat situacija su pirmajabuvo,tai gyd man plete kakleli,tikejos,kad taip veikla prasides...praplete per pirma apziura iki 2cm,po keliu dienu iki 4cm,skausmas toks uijjjj...ir kamstis isejo...ir nieko
gimdziau 41sav,skatino-pagimdziau greitai ir lengvai nuostabia sveika diiidele pupa
todel nenusimink,viskas bus ok,svarbiausia,nusiteik teigiamai-juk kaip Beta sake,gimtadienis arteja
Aciu uz palaikyma

viskas bus tik ok...beje, man irgi apziurejo kakleli, nelabai supratau, ka ten dare...bet truputi skaudejo...ir po to pasirode rausva demyte...tikrai ne kraujas..nu tai ziuresiu, gal tas kamstis prades eiti lauk
QUOTE(valerie @ 2012 03 06, 12:22)
Nu kaip gi niekas nevyksta, jei jau kaklelis pradejo trumpet?

Manau, neuztruks tavo pupa

O kodel sakai, kad bernaitis? Ar netikliai nustate, kad tikrai pupa pas tave?
Niu tas tai taip, trumpeja, minksteja...tik kad visos jau su atsidariusiais kaklais vaiksto ir as noriu...o dabar ne trupucio

na bet tokia matyt fiziologija...
As lankiausi pas
Meceju, kuris nesake lyties

todel mes buvome tik vienoje echo pas kita gydytoja, kuris dave 90 proc mergyte...bet taip daugiau ir neturiu patvirtinimo, kad pupa

kazkaip nesukau perdaug galvos...bet aisku pabaigoj sugebejau uzsiparint, kad ims ir gims berniukas, o juk koks skirtumas...zodziu, nekreipkit demesio, matyt hormonai siaucia, jautresne esu, pradet verkt siuo metu nieko nekainuoja, del bet kokio menkniekio rieda asareles