Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

QUOTE(Alda1 @ 2012 03 05, 23:45)
O tu gal lankei? vertas demesio dalykas?
o kur tuos kliniku tvarkarascius rasti?

Aš irgi ruošiuosi į Sveikos pradžios kursus eiti, tai seku jų tvarkaraščius. Čia rasi kovo mėnesio:
http://www.sveikapra...y...eets&id=138

Bet adreso Kaune tai niekur neradau. Nu ot įdomūs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2012 03 06, 00:52)
Aš irgi ruošiuosi į Sveikos pradžios kursus eiti, tai seku jų tvarkaraščius. Čia rasi kovo mėnesio:

Bet adreso Kaune tai niekur neradau. Nu ot įdomūs  g.gif

Adreso tikrai nera. keistuoliai tikrai lotuliukas.gif Bet va milima sako, kad ten visa komplekta tu paskaitu reikia pirkt ir i tas 3paskaitas eiti. o as noriu i viena... reiks gal pasiskambinti pasiklaust kaip ten kas
Atsakyti
Laba ryta smile.gif
QUOTE(Alda1 @ 2012 03 06, 01:03)
Adreso tikrai nera. keistuoliai tikrai  lotuliukas.gif  Bet va milima sako, kad ten visa komplekta tu paskaitu reikia pirkt ir i tas 3paskaitas eiti. o as noriu i viena... reiks gal pasiskambinti pasiklaust kaip ten kas

Del laiko stokos rasydama apie paskaitu kursa norejau pasakyt, kad i menesi kelias dienas tarkim kazkuri paskaita vyksta, tai sunkoka istaikyt juolab, kad gimdymas ant noses, o gavosi kitokios mano mintys blush2.gif . O klinikose tas tvarkarastis kaba netoli registraturos prie mokymu kambario, paklausus rubininkes pasakytu, arba i registratura pasiskambint ir paklaust galima 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

mes po TA. Zodziu, niekas nevyksta verysad.gif kaklelis pradejes minkstet ir trumpet, bet nei vieno cm neatsiveres....taip ir galvojau...leliukui viskas ok, toniukai labai grazus...tik vandenuku jau mazoka, bet dar norma...is to nervo, kad nei vieno cm neatsiveres kaklas, nebepaklausiau ar tikrai pas mus pupa...ot dar bus, kad bernaiti pagimdysiu...dabar pas gydytoja tik pirmadieni, nebent kazkas prasidetu anksciau...

nu ka, eisiu sveist namu, dabar jau nebebaisu...drauge dar siule i 5 auksta kelis kartus palaipiot rolleyes.gif kazi ar neteks ir sito daryti...dar baisiai noriu sampes, jauciu, kad nusipelniau taures cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2012 03 06, 10:35)
Labas rytas,

mes po TA. Zodziu, niekas nevyksta  verysad.gif kaklelis pradejes minkstet ir trumpet, bet nei vieno cm neatsiveres....taip ir galvojau...leliukui viskas ok, toniukai labai grazus...tik vandenuku jau mazoka, bet dar norma...is to nervo, kad nei vieno cm neatsiveres kaklas, nebepaklausiau ar tikrai pas mus pupa...ot dar bus, kad bernaiti pagimdysiu...dabar pas gydytoja tik pirmadieni, nebent kazkas prasidetu anksciau...
nu ka, eisiu sveist namu, dabar jau nebebaisu...drauge dar siule i 5 auksta kelis kartus palaipiot  rolleyes.gif kazi ar neteks ir sito daryti...dar baisiai noriu sampes, jauciu, kad nusipelniau taures  cool.gif

labas rytas 4u.gif

Rozele, nenusimink labai, gal nori pupa ilgiau pilvely pabuti 4u.gif o tau echo dare? nes man nedare po ligonines, nors jau 3sav. praeje ir kaklelis kaip zinia praviras, tai neramu man ar viskas gerai su vandenim...

per kursus mums sake nuo 38 sav. uzsiiminet meile, tikriausiai zinai, kad tai paspartina veiksma? mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas,

Betul,kokios naujienos-sveikinimai didziausi bigsmile.gif
ramiu ir sociu pienelio jums dieneliu ir nakteliu 4u.gif

Pelenurozel,pas mane tokia pat situacija su pirmajabuvo,tai gyd man plete kakleli,tikejos,kad taip veikla prasides...praplete per pirma apziura iki 2cm,po keliu dienu iki 4cm,skausmas toks uijjjj...ir kamstis isejo...ir nieko doh.gif
gimdziau 41sav,skatino-pagimdziau greitai ir lengvai nuostabia sveika diiidele biggrin.gif pupa wub.gif
todel nenusimink,viskas bus ok,svarbiausia,nusiteik teigiamai-juk kaip Beta sake,gimtadienis arteja bigsmile.gif 4u.gif
Streamy,idomiai,idomiai,ka gi augini g.gif 4u.gif kokios nuojautos?
tiesa,o as ant pilvo dar neblogai miegu blush2.gif lyg nemazas tas mano pilvuze jau,bet viskas sonuose daugiau,net atsikises,tai gal todel dar isitaisau...nors jauciu,neilgai jau,nes maziukas paprotestuoja kai labai jau jaukiai isitaisau biggrin.gif
Keberiokst,kaip smagu,kad uzsuki cia wub.gif gera skaityt tavo postus ax.gif
kas del vystymo lentos-sutinku visu 100%,geras daiktas, o pagalves neturejau,dazniausiai guledama maitinau,patogiau taip buvo man..paskui kazkaip ir sedint sugebedavau be jos pamaitint,tai gerai kad nepirkau rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas, nestuke.gif 4u.gif

QUOTE(Alda1 @ 2012 03 06, 01:03)
Bet va milima sako, kad ten visa komplekta tu paskaitu reikia pirkt ir i tas 3paskaitas eiti. o as noriu i viena... reiks gal pasiskambinti pasiklaust kaip ten kas

Ir as noriu i viena, tai teks brangiau moket, nes kai imi trys, santykinai pigiau gaunasi 4u.gif Man dar uzkliuvo, kad kaina nurodyta uz pora, o jei as viena eisiu, kazi, vis vien teks 120 litu moket g.gif

QUOTE(Pelenuroze @ 2012 03 06, 10:35)
mes po TA. Zodziu, niekas nevyksta  verysad.gif kaklelis pradejes minkstet ir trumpet, bet nei vieno cm neatsiveres....taip ir galvojau...leliukui viskas ok, toniukai labai grazus...tik vandenuku jau mazoka, bet dar norma...is to nervo, kad nei vieno cm neatsiveres kaklas, nebepaklausiau ar tikrai pas mus pupa...ot dar bus, kad bernaiti pagimdysiu...dabar pas gydytoja tik pirmadieni, nebent kazkas prasidetu anksciau...

Nu kaip gi niekas nevyksta, jei jau kaklelis pradejo trumpet? mirksiukas.gif Manau, neuztruks tavo pupa 4u.gif O kodel sakai, kad bernaitis? Ar netikliai nustate, kad tikrai pupa pas tave? ax.gif

Mergaites, o kur galima isigyt ta maitinimo pagalve Lietuvoj? Tik as noreciau ne lietuviskos, nes lietuviskas maciau, jos man pasirode mazesnes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2012 03 06, 11:49)
Rozele, nenusimink labai, gal nori pupa ilgiau pilvely pabuti  4u.gif o tau echo dare? nes man nedare po ligonines, nors jau 3sav. praeje ir kaklelis kaip zinia praviras, tai neramu man ar viskas gerai su vandenim...

per kursus mums sake nuo 38 sav. uzsiiminet meile, tikriausiai zinai, kad tai paspartina veiksma?  mirksiukas.gif

Man echo dare, tai tada ir pasake del vandenuku 4u.gif bet uztat pries tai man neziurejo vandenu, o dabar man kaip zinia jau baigiasi 40 sav. tai dabar gal kai eisi pas gydytoja, paziures 4u.gif

o ND man nesinori blush2.gif geriau sampano bigsmile.gif o jei rimtai, tai ka jau, kelios dienos cia ar cia... ax.gif

QUOTE(*Mila* @ 2012 03 06, 12:00)
Pelenurozel,pas mane tokia pat situacija su pirmajabuvo,tai gyd man plete kakleli,tikejos,kad taip veikla prasides...praplete per pirma apziura iki 2cm,po keliu dienu iki 4cm,skausmas toks uijjjj...ir kamstis isejo...ir nieko 
gimdziau 41sav,skatino-pagimdziau greitai ir lengvai nuostabia sveika diiidele pupa 
todel nenusimink,viskas bus ok,svarbiausia,nusiteik teigiamai-juk kaip Beta sake,gimtadienis arteja

Aciu uz palaikyma 4u.gif viskas bus tik ok...beje, man irgi apziurejo kakleli, nelabai supratau, ka ten dare...bet truputi skaudejo...ir po to pasirode rausva demyte...tikrai ne kraujas..nu tai ziuresiu, gal tas kamstis prades eiti lauk 4u.gif

QUOTE(valerie @ 2012 03 06, 12:22)
Nu kaip gi niekas nevyksta, jei jau kaklelis pradejo trumpet?  mirksiukas.gif Manau, neuztruks tavo pupa  4u.gif O kodel sakai, kad bernaitis? Ar netikliai nustate, kad tikrai pupa pas tave?  ax.gif

Niu tas tai taip, trumpeja, minksteja...tik kad visos jau su atsidariusiais kaklais vaiksto ir as noriu...o dabar ne trupucio doh.gif na bet tokia matyt fiziologija...
As lankiausi pas Meceju, kuris nesake lyties 4u.gif doh.gif todel mes buvome tik vienoje echo pas kita gydytoja, kuris dave 90 proc mergyte...bet taip daugiau ir neturiu patvirtinimo, kad pupa blush2.gif kazkaip nesukau perdaug galvos...bet aisku pabaigoj sugebejau uzsiparint, kad ims ir gims berniukas, o juk koks skirtumas...zodziu, nekreipkit demesio, matyt hormonai siaucia, jautresne esu, pradet verkt siuo metu nieko nekainuoja, del bet kokio menkniekio rieda asareles blush2.gif doh.gif
Atsakyti
SVeikos,

QUOTE(Tanga @ 2012 03 05, 23:52)

Bet adreso Kaune tai niekur neradau. Nu ot įdomūs  g.gif

O tu Kaune nori? Tai gal galima paskambinti į Vilnių ir sužinoti?

Aš irgi ruošiuosi į kursus eiti, tik va neišsirenku į kuriuos g.gif AR prieraišios tėvystės ar kitus kokius mastau.gif
QUOTE(*Mila* @ 2012 03 06, 10:00)
labas rytas,
Streamy,idomiai,idomiai,ka gi augini g.gif  4u.gif kokios nuojautos?
tiesa,o as ant pilvo dar neblogai miegu blush2.gif lyg nemazas tas mano pilvuze jau,bet viskas sonuose daugiau,net atsikises,tai gal todel dar isitaisau...nors jauciu,neilgai jau,nes maziukas paprotestuoja kai labai jau jaukiai isitaisau biggrin.gif

Nuojauta kužda, kad mergiotė ten tupi, bet žinant, kad mano nuojauta dažniausiai klaidinga lotuliukas.gif tai cool.gif O ką taviškė sako, kas ten pas tave tupi???

O man ir baisu jį ten prispausti blush2.gif

QUOTE(valerie @ 2012 03 06, 10:22)
Labas rytas,  nestuke.gif  4u.gif
Mergaites, o kur galima isigyt ta maitinimo pagalve Lietuvoj? Tik as noreciau ne lietuviskos, nes lietuviskas maciau, jos man pasirode mazesnes  g.gif

http://www.zappy.lt/ va čia, tik kaip sakai jos neitin ilgos, aš siunuosi pati, šiandien pabaigsiu, papasakosiu kaip man sekasi su ja elgtis. beje, siusiuosi ilgesnę nei Zappy, kad ja kai įsitaisyti, tai įsitaisyti biggrin.gif

QUOTE(Pelenuroze @ 2012 03 06, 10:41)
.zodziu, nekreipkit demesio, matyt hormonai siaucia, jautresne esu, pradet verkt siuo metu nieko nekainuoja, del bet kokio menkniekio rieda asareles  blush2.gif  doh.gif

group.gif group.gif group.gif friends.gif laikykis mergyte, sunkios tos paskutinės dienos, bt padarė kaklelio masažą, gal išvažiuosi ankščiau nei manai.
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2012 03 06, 10:41)
Aciu uz palaikyma  4u.gif viskas bus tik ok...beje, man irgi apziurejo kakleli, nelabai supratau, ka ten dare...bet truputi skaudejo...ir po to pasirode rausva demyte...tikrai ne kraujas..nu tai ziuresiu, gal tas kamstis prades eiti lauk  4u.gif
Niu tas tai taip, trumpeja, minksteja...tik kad visos jau su atsidariusiais kaklais vaiksto ir as noriu...o dabar ne trupucio  doh.gif na bet tokia matyt fiziologija...

ner uz ka 4u.gif zinau,kokios sunkios moraliskai (jau nekalbu apie fizine bukle) buna tos paskutines savaites/dienos,taigi tik teigiamas nusiteikimas tepadeda issilaikyt ax.gif
patarimas (pravers ir ateiciai) nesilygiuok/nelygink saves su kitom,nes esi individuolaybe,juk negali visoms vienodai deliotis rolleyes.gif
esi vienintele ir nepakartojama,tokia bus ir tavo pupa,ir kai ja auginsi,ziurek saves ir maziukes sirdim pajausi,kai ateis laikas pasimatymui,lygiai taip pat sirdim pajausi,kas jai geriausia,kokie sprendimai auginant ja teisingiausi wub.gif 4u.gif

QUOTE(Streamy @ 2012 03 06, 11:11)
*Nuojauta kužda, kad mergiotė ten tupi, bet žinant, kad mano nuojauta dažniausiai klaidinga  lotuliukas.gif tai  cool.gif O ką taviškė sako, kas ten pas tave tupi???

**O man ir baisu jį ten prispausti  blush2.gif

*na tai ir linkiu panikes mirksiukas.gif
o as nebezinau,tyli mano nuojauta biggrin.gif prisnudo lotuliukas.gif
**neprispausi,nebajok irnesakyk.gif
jei jau ka-patikek,pajausi 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, pradejo tepliot rusvai unsure.gif bet jei cia kamstis, tai gali ir keleta dienu eiti, taip suprantu...nu kaip norisi verkt negaliu, kazkokia nesamone, juk viskas gerai doh.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif Sveikinu naujas mamytes, kuriu dar nespejau pasveikinti 4u.gif Prisipazinsiu, kad kartais jums pavydziu, kad jau susitikote su savo stebukliukais blush2.gif O mane karts nuo karto aplanko baime, kad tik viskas butu gerai gimdymo metu ir po jo doh.gif Juk taip laukiamas musu mazylis wub.gif Visoms nestukems stiprybes ir ramybes, kurios ir man paciai taip reikia mirksiukas.gif
Atsakyti