O aš niekaip el. būdu prašymo sodroj neužpildau. Senesne versija neleidžia pasirašyti kažkodėl, o nauja versija nuolat meta, kad neužpildytas langas, kurio nereikia pildyti...
Jau kantrybės vos keli lašai...
Streamy kaip vardas karietaitės?
QUOTE(kristinuke @ 2012 03 20, 12:01)
O aš niekaip el. būdu prašymo sodroj neužpildau. Senesne versija neleidžia pasirašyti kažkodėl, o nauja versija nuolat meta, kad neužpildytas langas, kurio nereikia pildyti...
Jau kantrybės vos keli lašai... 
saulyt, o kur tavo duomenys, viska yra užpildyta? ne tame lape kur rašai prašymą, o kur atskirai tavo visa info (adresas, mailas ir t.t.)
QUOTE(kristinuke @ 2012 03 20, 11:00)
man irgi jinai labai patiko sakaiu ir berniokui ir megiotei tiks
QUOTE(*Mila* @ 2012 03 20, 11:00)
Aha, tokios ir norėjau, galingos taip sakant
QUOTE(Madissa @ 2012 03 20, 11:02)
Streamy kaip vardas karietaitės?
Delti premier, būčiau dar laukusi kelis mėnesius, bet kai visą rinkinį sugebėjau nukaut už 300lt,tai nebebuvo ir ko laukti
Šiaip rinkausi iš Delti ir Roan Marinos, nes Emukas man pasirodė brungus labai, ypač kai mes vidury miškų gyvenam, tai norėjosi tvirto, didelio, pravažaus,o išleisti didelius pinigus po purvynus tampytis nebuvo tikslo
QUOTE(Alda1 @ 2012 03 20, 11:30)
Labas mergaites,
kazkaip ziuriu Milima pradingus... gal jau irgi pabyrejo ir mane paliko
olija777
uz kojyte. vat taip is musu mazyliai viska ima 
olija777
Aha, nebesirodo
O kaip tu jautiesi? Kas nors vyksta?
QUOTE(olialia2001 @ 2012 03 20, 13:20)
saulyt, o kur tavo duomenys, viska yra užpildyta? ne tame lape kur rašai prašymą, o kur atskirai tavo visa info (adresas, mailas ir t.t.)
Pagaliau įveikiau
QUOTE(kristinuke @ 2012 03 20, 12:52)
Pagaliau įveikiau
Problema buvo ta, kad reikėjo pažymėti ties palankesniu kompensuojamuoju uždarbiu taip arba ne. Kadangi tas klausimas su **, maniau, kad man netinkamas pagal pastabą. Na, nieko keisto - galva veikia ne taip kaip turėtų. 
QUOTE(Alda1 @ 2012 03 20, 12:30)
Labas mergaites,
Laba
Nea, dar komplekte
Kaip tavo savijauta? Kada pas gine?
Sveikos puskuoles
Streamy, fainas vezimelis ir kaina
Mergaites, norejau paklausti-kaip Jums su miegeliu-as visuomet anksciau buvau pratusi miegoti tik ant pilvo, tai dabar vargstu
, o snd atsikelusi issigandau-ogi sugebejau ant pilvo atsigulti
, nors pilvukas jau nera mazas, bet kazkaip isejo.. Kazin neuzspausiu as mazyles ?
Aisku stengiuosi nemiegoti ant pilvo, bet va matyt kartais neiseina per miegus kontroliuoti. Snd net MB gavo velniu, kad nepamate kad miegu ant pilvo ir nepazadino
Streamy, fainas vezimelis ir kaina
Mergaites, norejau paklausti-kaip Jums su miegeliu-as visuomet anksciau buvau pratusi miegoti tik ant pilvo, tai dabar vargstu
Laba diena
Grazi lovyte
Uz kiek paemei? O gal nauja pirkai?
O dauguma lovyciu buna standartinio dydzio, 120 x 60?
Ir as taves ir visu mergaiciu is musu skyrelio pasiilgau
Jau tuoj grisiu i skyreli
Kaip atsventet gimtadieni?
Laikykis, mergyt
Ir man ta pati sake, kad nereikia gerti kalcio
Kelis kartus uzklausus buvau
Labai grazus vezimaitis
QUOTE(Streamy @ 2012 03 20, 00:11)
Grazi lovyte
O dauguma lovyciu buna standartinio dydzio, 120 x 60?
QUOTE(*Mila* @ 2012 03 20, 11:26)
valerie, mieloji, labai laukiu to laiko, kai galesim daugiau cia pabendrauti, pasiilgstu taves
dekui uz sveikinimus Braskytei
dekui uz sveikinimus Braskytei
Ir as taves ir visu mergaiciu is musu skyrelio pasiilgau
Kaip atsventet gimtadieni?
QUOTE(olija777 @ 2012 03 20, 11:29)
atsakyma gavau tik dabar, kad luzo pedos kaulas istrizai
Koja beveik nebeskauda, vaikscioti galiu normaliai, tik patines plotelis prie pirstu siek tiek, siandien vaziuoju i ligonine, ka darys nezinau, bet gipso ar langetes tikrai nenoriu, su pilvu ir su ramentais baisu
o ir gimdyti ne uz kalnu. Suprantu, kad gal del kalcio trukumo taip ivyko, nes juk siaip sau nuo ramaus vaiksciojimo kaulai neluzta
O kai klausiau savo gydytojos anksciau ar kalcio nereikia pavartoti, tai nusistebejusi sako kam?, maitinkis sveikai ir viskas bus gerai;
Laikykis, mergyt
QUOTE(Streamy @ 2012 03 20, 11:45)
Labai grazus vezimaitis
Streamy, tikrai, atrodo, tau ir skirtas pirkinukas buvo, tarsi taves lauke
super kaina
milima, jau ir as sunerimus buvau, kur dingai
idomu, kokiu ziniu rytoj po apziuros parnesi
angeliuke, ka as zinau, ar verta taip jaudintis del to miegojimo ant pilvuko, as dar kartais isitaisau ir taip pat pamiegu ant pilvo, jei jau kazkaip per daug spaudziu, iskart jauciu, kad maziuke ima spardytis, krapstinetis, tuomet pakeiciu poza ir tiek
jei jau jauti diskomforta miegodama, panasu, kad tikrai vertetu ismeginti tas pagalves nesciosioms/maitinanciom, maz ir miego kokybe pageretu ir tavo dusele rami butu, kad maziules neuzspausi 
valerie, oi laukiam laukiam
o gimtadienis visai jaukiai praejo, smagiai seimos rate pasibuvom, pazaidem su Braske, ji demesio sociai gavo, zodziu, liux
ikeliau nuotraukas i musu albuma
milima, jau ir as sunerimus buvau, kur dingai
angeliuke, ka as zinau, ar verta taip jaudintis del to miegojimo ant pilvuko, as dar kartais isitaisau ir taip pat pamiegu ant pilvo, jei jau kazkaip per daug spaudziu, iskart jauciu, kad maziuke ima spardytis, krapstinetis, tuomet pakeiciu poza ir tiek
valerie, oi laukiam laukiam
o gimtadienis visai jaukiai praejo, smagiai seimos rate pasibuvom, pazaidem su Braske, ji demesio sociai gavo, zodziu, liux