Labas
Milima, jau tuoj tuoj susitikimas su leliuku

Milima, jau tuoj tuoj susitikimas su leliuku

vilniečių namučiuose įmečiau mūsų sūnelio gimimo istoriją.
milima, alda, lengvai ir greitai jums merginos
sveikos
madissa berods klausei kažkada dėl fraxiparino. aš jį nutraukiau kai sukako 30 savaičių. bet nutraukiau su didele baime ir prieš tai skambėjau odetai, ji teigė, kad fraxipariną buvo skyrusi geresniam gleivinės aprūpinimui.

milima, alda, lengvai ir greitai jums merginos

sveikos

madissa berods klausei kažkada dėl fraxiparino. aš jį nutraukiau kai sukako 30 savaičių. bet nutraukiau su didele baime ir prieš tai skambėjau odetai, ji teigė, kad fraxipariną buvo skyrusi geresniam gleivinės aprūpinimui.

Rute, perskaičiau
Labai gražu,o kai paskaičiau, kad vyras nenorėjo sūnelio atiduoti, tai

QUOTE(Rute @ 2012 03 22, 18:58)

QUOTE(Rute @ 2012 03 22, 17:58)

Rute

QUOTE(kerzaka @ 2012 03 21, 23:27)
Mes apsisprendėme nepirkti jokios specialios komodos. Nes vonioje turime nemažai vietos, tad ten įsirengsime stalviršį, ant kurio uždėjus tokį miknštą vystymo patiesaliuką (nežinau kaip tiksliai vadinasi), panaudosime kol leliukas bus mažas, o vėliau ta vieta liks kažkam pasidėti.
Bet iš pradžių svarsčiau vystymo stovo variantą, nes iš kelių žmonių buvau girdėjus neblogų atsiliepimų apie tokį:
http://www.ikea.com/...ducts/50144765/
Bet iš pradžių svarsčiau vystymo stovo variantą, nes iš kelių žmonių buvau girdėjus neblogų atsiliepimų apie tokį:
http://www.ikea.com/...ducts/50144765/
Man tai jis toks nelabai stabilus atrodo

Papildyta:
QUOTE(Madissa @ 2012 03 22, 12:28)
Vakar buvau TA, viskas mums gerai, paklausem sirdute
augam sake kaip pagal vadoveli
turiu + 6 kg. Spaudimas baisiai zemas mano, na bet kazkaip nesijauciu labai priplota

Super

Papildyta:
Labai graži istorija, Rute

Ech kaip smagu žinoti, kad anksčiau ar vėliau ir manęs tas pats laukia.
Mergaites, zinute is Milima:
"Siandien ryte i pasauli pasibelde musu lelyte 4 kg 53 cm, ziuriu i musu seimos grozi ir atsiziuret negaliu...Tikras stebuklas tie mazulyciai..."
Sveikinam nauja mamyte
"Siandien ryte i pasauli pasibelde musu lelyte 4 kg 53 cm, ziuriu i musu seimos grozi ir atsiziuret negaliu...Tikras stebuklas tie mazulyciai..."
Sveikinam nauja mamyte

QUOTE(Beta1 @ 2012 03 22, 20:32)
Mergaites, zinute is Milima:
Sveikinam nauja mamyte
Sveikinam nauja mamyte

DIDELIAUSI SVEIKINIMAI SUSITIKUS SU SAVO LELYTE

Labas, mergaites
Streamy, noreciau tavo pagalbos
: gal gali primint, kas tau buvo ten su aukstu spaudimu? Buvo uzkiles aukstesnis nei 140/90? Ir pats susinormalizavo? Ar teko kazkuo reguliuoti? Ar tau anksciau buvo budingas tas aukstesnis spaudimas?
Man antra diena sunku kvepuoti, tai pasimatavau spaudima, auksciausias per dvi dienas buvo 140/67. Na, ir tinimas sioks toks yra
Linkiu tau, kad praeitu kaip daugeliui cia pastaruoju metu: lengvai ir greitai
Su gera TA
O man neliepe zymetis judesiu
Pelenuroze, lauksim labai tavo gimdymo istorijos
Milima, daud daug jums sveikatytes ir saldaus pienelio

Streamy, noreciau tavo pagalbos

Man antra diena sunku kvepuoti, tai pasimatavau spaudima, auksciausias per dvi dienas buvo 140/67. Na, ir tinimas sioks toks yra

QUOTE(Alda1 @ 2012 03 22, 15:20)
Linkiu tau, kad praeitu kaip daugeliui cia pastaruoju metu: lengvai ir greitai

QUOTE(kristinuke @ 2012 03 22, 15:51)
Prisiduodu po apžiūros: kol kas viskas pagal planą
Gavau namų darbų žymėtis judesius, bus naujas ritualas tingiadieniams.

Su gera TA

Pelenuroze, lauksim labai tavo gimdymo istorijos

QUOTE(Beta1 @ 2012 03 22, 21:32)
Milima, daud daug jums sveikatytes ir saldaus pienelio