Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

Kristinuke su gera TA thumbup.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Milima, jau tuoj tuoj susitikimas su leliuku wub.gif
Atsakyti
vilniečių namučiuose įmečiau mūsų sūnelio gimimo istoriją. 4u.gif

milima, alda, lengvai ir greitai jums merginos wub.gif

sveikos 4u.gif

madissa berods klausei kažkada dėl fraxiparino. aš jį nutraukiau kai sukako 30 savaičių. bet nutraukiau su didele baime ir prieš tai skambėjau odetai, ji teigė, kad fraxipariną buvo skyrusi geresniam gleivinės aprūpinimui. 4u.gif
Atsakyti
Rute, perskaičiau wub.gif cry.gif wub.gif Labai gražu,o kai paskaičiau, kad vyras nenorėjo sūnelio atiduoti, tai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2012 03 22, 18:58)
vilniečių namučiuose įmečiau mūsų sūnelio gimimo istoriją.  4u.gif

cray.gif kaip miela. Tos istorijos viena už kitą gražesnės. Skaitau ir nesitiki, kad kada nors ir pačiai teks kažkas panašaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuke: 22 kovo 2012 - 17:59
QUOTE(Rute @ 2012 03 22, 17:58)
vilniečių namučiuose įmečiau mūsų sūnelio gimimo istoriją.  4u.gif

Rute cray.gif cray.gif nuostabi istorija wub.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2012 03 21, 23:27)
Mes apsisprendėme nepirkti jokios specialios komodos. Nes vonioje turime nemažai vietos, tad ten įsirengsime stalviršį, ant kurio uždėjus tokį miknštą vystymo patiesaliuką (nežinau kaip tiksliai vadinasi), panaudosime kol leliukas bus mažas, o vėliau ta vieta liks kažkam pasidėti.
Bet iš pradžių svarsčiau vystymo stovo variantą, nes iš kelių žmonių buvau girdėjus neblogų atsiliepimų apie tokį:
http://www.ikea.com/...ducts/50144765/

Man tai jis toks nelabai stabilus atrodo g.gif
Papildyta:
QUOTE(Madissa @ 2012 03 22, 12:28)
Vakar buvau TA, viskas mums gerai, paklausem sirdute  wub.gif augam sake kaip pagal vadoveli  ax.gif turiu + 6 kg. Spaudimas baisiai zemas mano, na bet kazkaip nesijauciu labai priplota  hihihi.gif

Super thumbup.gif
Papildyta:
Labai graži istorija, Rute wub.gif
Ech kaip smagu žinoti, kad anksčiau ar vėliau ir manęs tas pats laukia.
Atsakyti
Mergaites, zinute is Milima:

"Siandien ryte i pasauli pasibelde musu lelyte 4 kg 53 cm, ziuriu i musu seimos grozi ir atsiziuret negaliu...Tikras stebuklas tie mazulyciai..."

Sveikinam nauja mamyte 4u.gif
Atsakyti
Milima sveikinu pagaliau susitikus su savo stebukliuku valio thumbup.gif
Daug jums sveikatos ir pienuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 03 22, 20:32)
Mergaites, zinute is Milima:

"Siandien ryte i pasauli pasibelde musu lelyte 4 kg 53 cm, ziuriu i musu seimos grozi ir atsiziuret negaliu...Tikras stebuklas tie mazulyciai..."

Sveikinam nauja mamyte  4u.gif

DIDELIAUSI SVEIKINIMAI SUSITIKUS SU SAVO LELYTE wub.gif DICKUTĖ KOKIA bigsmile.gif Taip ir toliau aukit wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Milima, didžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas, mergaites 4u.gif

Streamy, noreciau tavo pagalbos help.gif : gal gali primint, kas tau buvo ten su aukstu spaudimu? Buvo uzkiles aukstesnis nei 140/90? Ir pats susinormalizavo? Ar teko kazkuo reguliuoti? Ar tau anksciau buvo budingas tas aukstesnis spaudimas? g.gif
Man antra diena sunku kvepuoti, tai pasimatavau spaudima, auksciausias per dvi dienas buvo 140/67. Na, ir tinimas sioks toks yra unsure.gif

QUOTE(Alda1 @ 2012 03 22, 15:20)
as snd vaziuoju. matysim kas bus smile.gif pranesiu wink.gif

Linkiu tau, kad praeitu kaip daugeliui cia pastaruoju metu: lengvai ir greitai bigsmile.gif

QUOTE(kristinuke @ 2012 03 22, 15:51)
Prisiduodu po apžiūros: kol kas viskas pagal planą smile.gif  Gavau namų darbų žymėtis judesius, bus naujas ritualas tingiadieniams.

Su gera TA 4u.gif O man neliepe zymetis judesiu 4u.gif

Pelenuroze, lauksim labai tavo gimdymo istorijos mirksiukas.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 03 22, 21:32)

Milima, daud daug jums sveikatytes ir saldaus pienelio wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valerie: 22 kovo 2012 - 21:26