QUOTE(marina86 @ 2012 06 26, 15:24)
Sorry, bet man nesamone atrodo nuvaziavus i Londona valgyti cepelinus, nebent be ju dienos istvert negali

Suprantu jei ten gyveni ir pasiilgai skonio, bet kai nuvaziuoji keliom dienom geriau idomesnio maisto paragaut
Mano pasiulymas butu Londone valgyti rekomenduotose vietose, ne tiek svarbu kokios salies, nes galima labai apsirinkti ragaujant egzotisku patiekalu, tiek skonio tiek kokybes prasme, zinoma, galima ir nesuvalgyti iki galo, ismesti, jeigu svaru negaila. Kiek teko valgyti, tai mums ne itin pasiseke su maistu, valgiau ispaniskame restorane paelo - siaip sau, tik tiek kad paragavau, labiau pinigus veltui isleidau, kitur salotas pirkau irgi siaip sau. Kinietiskas maistas man patiko, kai kas per daug riebu, bet galima pasirinkti, ideda ko nori, centre yra ju taskas, kur uz 5 svarus perki kiek nori, dediesi i lekste kiek nori ir ko nori, apsimoka. Kitur uz 4 svarus ideda ribota porcija, bet skanu ir uztenka.
Nacionalines anglu virtuves irgi nerekomenduociau, valgme tradicinius cipsus, ju buna su ivairiais priedais pvz. su zuvimi, porcijos dideles, bet neiveikeme, teko ismesti.. Bulvyciu skonis keistas, nera ko lyginti su pvz mc donaldo, paskui skrandzius skaudejo nuo sunkaus maisto ir musu 3 valgiusiuju nei vienam nepatiko. Nors aplinkui anglai tuos cipsus pasiskanaudami valge. O ar kam patiks tradicines angliskos baltos desreles su pupelemis tai irgi labai abejoju. Zinoma, neskaiciuojantiems svaru - nesvarbu 8 svarai cia ar cia, bet turintiems ribota biudzeta ir norintiems gauti energijos veikliai dienai maistas labai svarbu.