QUOTE(nebesvarbu @ 2012 05 30, 14:48)
Oho, kaip ilgai :/ Pati pas ka dareisi? ;] Kaip supratau nemazai jau laiko praejo po operacijos tau, kokie ispudziai, ar tenkina rezultatai? O siaip juk 3 savaites - nemazas laiko tarpas, juk negali sedet visa laika uzsidarius namie, juolab jei dirbi ar mokaisi, tai ka darei, kad pasleptum tuos randelius, patinimus ar kad ir kas ten bebuvo? :?
Dariausi pas S.V. Laiko tai lb mazai praejo, tik 5 savaites, tai apie rezultatus kalbeti dar anksti. Seip labai stresuoju del to, kad patinimas slugsta nelygiai, viena puse yra daug labiau patinusi nei kita, snerves labai kreivos atrodo. Aisku po daugiau laiko gal apsitvarkys viskas. Bet vistiek labai pergyvenu. O as asmeniskai 3 savaites niekur is namu nosies nekisau. Net prie namu kieme nevaiksciojau kad kaimynai nematytu, nes 3 savaites pas mane tikrai labai matesi ir patinimas, ir melynes. Po 3 sav man reikejo i darba, tai visi darbe pastebejo kad kazkas su manimi ne taip, bet neatpazino kad tie pasikeitimai butent su nosyte susije

Veidas atrode patines, tai visi sake " oho, gerai atostogavai, turbut priaugai svorio"

O dar ant nosies spuogeliu kiek pridygo... dar ir dabar mas mane visa nosis tokiai mazyciais spuogeliais nuejus. Kiek bedazyciua, bepudruociau, blizgesys ant nosies islenda po 15 min