Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 20 tema

Sveikinu, Mistanke su naujais pokyciais smile.gif

Clarise, Mistanke - kaip su kvepavimu??
Atsakyti
amaral, as kvepuoju gal kokiais 50-60%, ir labai girdisi kvepavimas :/

Dar kazkokiu nelygumu apciuopiau ant kaulo is kaires. Is desines tai viskas lygiai, o kaireje puseje toks tarsi gumbelis. Jo nesimato, bet bijau kad gali islysti sad.gif
Atsakyti
Sveikos, senai girdetos, daug nauju matau mergaiciu prisijunge, bet matau ir senbuves:) man po op.praejo 1,5 metu. snd buvau konsultacijoje ir kagi, nosytes op teks pakartoti:( na bet su vietine nejautra, bet kazkaip gazdina mane, ar lysti ar bandyti kad gal bus grazesne nosyte, ar susitaikyti kad nebus ji tobula:)
Atsakyti
QUOTE(dzustina @ 2012 05 23, 01:04)
Sveikos, senai girdetos, daug nauju matau mergaiciu prisijunge, bet matau ir senbuves:) man po op.praejo 1,5 metu. snd buvau konsultacijoje ir kagi, nosytes op teks pakartoti:( na bet su vietine nejautra, bet kazkaip gazdina mane, ar lysti ar bandyti kad gal bus grazesne nosyte, ar susitaikyti kad nebus ji tobula:)

Sveikute wink.gif o ka butent nori pataisyti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dzustina @ 2012 05 23, 01:04)

laba, gal nuotrauku imestum i pasta? mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Vanity @ 2012 05 23, 07:54)
Sveikute wink.gif o ka butent nori pataisyti?  unsure.gif

Jau snd galvoju, kad nera ko bijoti ir esu labai rami:))) nors operuosius dar tikrai nedabar. galiuka pataisys, nes siek tiek nusmailejes, ir is vienos puses labiau matosi, is kitos netaip.
Papildyta:
QUOTE(-DolceVita- @ 2012 05 23, 19:19)
laba, gal nuotrauku imestum i pasta?  mirksiukas.gif  4u.gif

tai priiminkit pasta, nes jau pamirsau:))
Atsakyti
nosieskorekcija@gmail.com smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amaral @ 2012 05 25, 17:36)
nosieskorekcija@gmail.com  smile.gif

Sveikos merginos.
Dariausi ę korekcija pas S.V 17d. Uzejus pas ju opziurejo na ir sako paslifuosim, o sakau tai nosiukas vistiek liko kreivas i tai man atsake na neissigalvokite...Na ka gi paslifavo lik ir gerai buvo o patinimui nikstant tas pats 26 paskambinau sako negali buti tai issiunciau nuotrauku ziuresim ka pasakis. Minejo kazka apie hialurono injekcija laikinai... na nezinau ir ka begalvoti
Atsakyti
Noreciau paklausti kiek reabilitacijos po operacijos laikotarpis trunka? Kaip suprantu 5-12d. vaikstai su tuo itvaru po operacijos, o ji nuemus dar savaite patinusiu veidu buni, tai iseina ~ 2 savaites? Jei kas is praktikos zino, gal galetu patikslint, ypac kas daresi operacija pas Viksraiti, labai svarbu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nebesvarbu @ 2012 05 29, 20:56)
Noreciau paklausti kiek reabilitacijos po operacijos laikotarpis trunka? Kaip suprantu 5-12d. vaikstai su tuo itvaru po operacijos, o ji nuemus dar savaite patinusiu veidu buni, tai iseina ~ 2 savaites? Jei kas is praktikos zino, gal galetu patikslint, ypac kas daresi operacija pas Viksraiti, labai svarbu. smile.gif

[QUOTE]

Sveikute smile.gif
Su itvaru bunama savaite. O po itvaro nuemimo, bent jau as del patinimo ir melyniu negalejau dar kokias 2 savaites rodytis, nes buvo veidas toks keistas, patines visas, visi pamate mane issigasdavo biggrin.gif tai iseina apie 3 sav. Aisku visiems skirtingai wink.gif O pagrindinis patinimas praeina po 6 sav, tada jau i zmogu supanasejau biggrin.gif ir tada belieka laukti metus kol nosyte formuosis smile.gif
Atsakyti
[quote=Sweet Vanity,2012 05 29, 21:07]
[QUOTE]

Sveikute smile.gif
Su itvaru bunama savaite. O po itvaro nuemimo, bent jau as del patinimo ir melyniu negalejau dar kokias 2 savaites rodytis, nes buvo veidas toks keistas, patines visas, visi pamate mane issigasdavo biggrin.gif tai iseina apie 3 sav. Aisku visiems skirtingai wink.gif O pagrindinis patinimas praeina po 6 sav, tada jau i zmogu supanasejau biggrin.gif ir tada belieka laukti metus kol nosyte formuosis smile.gif
[/quote]

Oho, kaip ilgai :/ Pati pas ka dareisi? ;] Kaip supratau nemazai jau laiko praejo po operacijos tau, kokie ispudziai, ar tenkina rezultatai? O siaip juk 3 savaites - nemazas laiko tarpas, juk negali sedet visa laika uzsidarius namie, juolab jei dirbi ar mokaisi, tai ka darei, kad pasleptum tuos randelius, patinimus ar kad ir kas ten bebuvo? :?
Atsakyti
QUOTE(nebesvarbu @ 2012 05 30, 14:48)
Oho, kaip ilgai :/ Pati pas ka dareisi? ;] Kaip supratau nemazai jau laiko praejo po operacijos tau, kokie ispudziai, ar tenkina rezultatai? O siaip juk 3 savaites - nemazas laiko tarpas, juk negali sedet visa laika uzsidarius namie, juolab jei dirbi ar mokaisi, tai ka darei, kad pasleptum tuos randelius, patinimus ar kad ir kas ten bebuvo? :?

Dariausi pas S.V. Laiko tai lb mazai praejo, tik 5 savaites, tai apie rezultatus kalbeti dar anksti. Seip labai stresuoju del to, kad patinimas slugsta nelygiai, viena puse yra daug labiau patinusi nei kita, snerves labai kreivos atrodo. Aisku po daugiau laiko gal apsitvarkys viskas. Bet vistiek labai pergyvenu. O as asmeniskai 3 savaites niekur is namu nosies nekisau. Net prie namu kieme nevaiksciojau kad kaimynai nematytu, nes 3 savaites pas mane tikrai labai matesi ir patinimas, ir melynes. Po 3 sav man reikejo i darba, tai visi darbe pastebejo kad kazkas su manimi ne taip, bet neatpazino kad tie pasikeitimai butent su nosyte susije biggrin.gif Veidas atrode patines, tai visi sake " oho, gerai atostogavai, turbut priaugai svorio" biggrin.gif O dar ant nosies spuogeliu kiek pridygo... dar ir dabar mas mane visa nosis tokiai mazyciais spuogeliais nuejus. Kiek bedazyciua, bepudruociau, blizgesys ant nosies islenda po 15 min doh.gif
Atsakyti