Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 20 tema

QUOTE(Sigitara @ 2012 08 16, 11:39)
drinks_cheers.gif viskas gerai, kas gerai baigiasi  smile.gif

Visos, kurios pakeisdavo į až parašydavo, tai maniau, kad vėl istorija kartojasi, kai jau turim skaudžių pamokų dėl pašto, tai ir reakcija tokia doh.gif
Atsiprašau 4u.gif ax.gif
Atsakyti
o kada bus galima man patekti į tą slaptą albubėlį? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2012 08 16, 13:20)
Visos, kurios pakeisdavo į až parašydavo, tai maniau, kad vėl istorija kartojasi, kai jau turim skaudžių pamokų dėl pašto, tai ir reakcija tokia  doh.gif
Atsiprašau  4u.gif  ax.gif

Reakcija lab normali, nei viena is musu nenori, kad foto bet kas ir bet kada pamatytu ir velnias zino kur panaudotu.Viskas gerai, friends.gif pykti net nesiruosiau, nes ner del ko. smile.gif
Atsakyti
Labuka,as uzsirasiau operacijai pas gyd.Astrauska ir dabar jau pradedu baimintis.Kiek forumu perskaiciau,l.mazai atsiliepimu apie ji.O,dabar man parejo i az negraziu atsiliepimu apie jo operacijas..Ar yra kokia mergaite kuri butu operavusis pas Astrauska ir kokie rezultatai?Aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

pasibedavosiu... esu 2.5 metu po op. anksciau labai daznai kankino sinusitai... po op budavo pastoviai tokia nedidele slogele, bet va treciadieni kaip griebe sinusitas ir pagulde i lova sad.gif maniau,kad to nenaudelio jau busiu atsikraciusi... sad.gif ar kam po op yra buve didesniu bedu su pulingom slogom? ar daznai kartojasi?

sedziu issiziojusi jau 2 paras, toksj ausmas, kad ka tik po op buciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2012 08 17, 22:25)
sveikos  4u.gif

pasibedavosiu... esu 2.5 metu po op. anksciau labai daznai kankino sinusitai... po op budavo pastoviai tokia nedidele slogele, bet va treciadieni kaip griebe sinusitas ir pagulde i lova sad.gif maniau,kad to nenaudelio jau busiu atsikraciusi... sad.gif ar kam po op yra buve didesniu bedu su pulingom slogom? ar daznai kartojasi?

sedziu issiziojusi jau 2 paras, toksj ausmas, kad ka tik po op buciau  unsure.gif

Na va... pradėjo lysti visokie dalykai... Na gal peršalai ar dar kas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutinaa @ 2012 08 17, 20:07)
Labuka,as uzsirasiau operacijai pas gyd.Astrauska ir dabar jau pradedu baimintis.Kiek forumu perskaiciau,l.mazai atsiliepimu apie ji.O,dabar man parejo  i az negraziu atsiliepimu apie jo operacijas..Ar yra kokia mergaite kuri butu operavusis pas Astrauska ir kokie rezultatai?Aciu 4u.gif

ne visai tiksliai issireisket, atsiliepimai buvo nelabai patenkintos operacija pacientes, o ne negrazus atsiliepimai apie daktara, cia du skirtingi dalykai...ir apie viena operacija, o ne apie daugiskaita kaip jus vartojat lotuliukas.gif taip, kad viesai gal nereiktu taip jau teigti apie visas daromas daktaro operacijas wink.gif gal visos kitos super patenkintos jo darbu 4u.gif bet va ta, nepatenkinta nesigultu daugiau po jo skalpeliu ir cia tik jos asmenine nuomone tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(-DolceVita- @ 2012 08 17, 20:25)
sveikos  4u.gif

sedziu issiziojusi jau 2 paras, toksj ausmas, kad ka tik po op buciau  unsure.gif

pulingos nekankina slogeles, bet pastoviai varvanti nosis nuolat, ko nebuvo pries operacija smile.gif bet kadangi mes su viskuo susipazinusios, viska zinom, kad tai viena is operacijos galimu pasekmiu, nera net ant ko pykti lotuliukas.gif
Atsakyti
Nežinau kas čia su tuo paštu darosi...vėl buvo pakeistas slaptažodis...
Dabar pridėkite skaičių 4
Atsakyti
Sveikutės,
Ką pasiūlytumėte naudoti, daryti, kad greičiau išnyktų randeliai, mėlynės ir pan. pooperacinis diskomfortas?
Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(Aukses_mamyte @ 2012 08 22, 10:37)
. Pas jus yra nors vienas kuris turi daugiausia pliusu ?
Aciu

daugiausia pliusu? nemanau, kad yra bent vienas toks su daugiausiai pliusu, nes niekas tokios statistikos nevede. nebent pati galetum perskaiciusi visas temas sudeti pliusus ir minusus wink.gif bendra vaizda kazkoki nusipiesti del chirurgu darbo kokybes.

tik vienas aisku, kad 100 procentu patenkintu cia taip pat nera biggrin.gif dazniausias atsakymas - geriau nei buvo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2012 08 23, 12:19)

tik vienas aisku, kad 100 procentu patenkintu cia taip pat nera biggrin.gif dazniausias atsakymas - geriau nei buvo wink.gif

teisingai pasakyta smile.gif
Atsakyti
daresi kazkas pas Vitku is forumo, bet laaabai seniai cia nebesilanko smile.gif
is pasamones eina informacija, kad ir Vitkus ne Dievas, bus taip kaip pasiseks smile.gif
Atsakyti