Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 20 tema

Draugeliuke, o kada tavo operacija?
Atsakyti
parasykit man i AZ pasto slaptazodi, nebegaliu ieiti... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2012 10 08, 19:52)
parasykit man i AZ pasto slaptazodi, nebegaliu ieiti... sad.gif

O koks el paštas į kurį galima nuotraukas siūst?smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, prisijungiu pas jus, tik pries pora savaiciu ilindau i jusu tema, praejusia savaite pirma kart nuejau i konsultacija, pirmiausia pas Kaikari, nes ten vizita anksciau paskyre, tai jis nuo operacijos labai atkalbinejo, nors koreguoti buvo daug ka, bet negarantavo, kad galutinis rezultatas mane tenkins. tada praejusi penktadieni patekau pas Viksraiti, konsultacija buvo keliolika kartu issamesne, labai tiksliai sumaketavo modeliukus. Na viskas ivyko zaibiskai. O operacijai uzrase irgi zaibiskai greitai, ja padare vakar, nes kazkuri paciente susirgo ir staiga atsilaisvino laikas, tad susitaikyti su sia mintim turejau per pora dienu:). Net nebuvo kada isibaiminti:) buvau prisiskaiciusi cia ivairiu neigiamu atsiliepimu ir aprasyta diskomforta po operacijos, tai viska isivaizdavau daug baisiau.. O pakankamai gerai jauciuosi, nors man atlikta pilna nosies korekcija.
Atsakyti
QUOTE(Aukses_mamyte @ 2012 10 09, 12:11)
Noreciau as irgi taip zaibiskai drinks_cheers.gif  thumbup.gif 
O ka tiksliau reikejo nosiai daryti ? As taip pat pas Kaikari uzsirasiusi konsultacijai, ar parode jis savo darbu ? Man reikia pirmoj vietoj tiesinti pertvara, ydomu ka man pasakys.. kuo toliau tuo labiau nebezinau kuri daktara rinktis, atrodo ryzto turiu, noro, pinigu.. o va , daktaro kuriuo pasitikeciau 100% nerandu  unsure.gif
Lauksiu tolimesniu tavo komentaru del Viksraicio, galbut verta ir pas ji man apsilankyti  g.gif

Tikrai siulyciau apsilankyti pas kelis gydytojus, tada ivertinusi ju atliktus darbus galesi susidaryti savo nuomone. Man buvo nuimta minimali kuprele apie viena milimetra, patrumpintas ir pasiaurintas nosies galiukas. Per apziura vertino, kad pertvara tiesi, gal tik nezymi asimetrija, bet galiausiai operacijos metu vistiek ja koregavo, nes siaurinant nosyte pasimate, kad pertvaros kreivumas pasiaurinus nosyte isryskes. Kai penktadieni pasake, kad pirmadieni darom op buvo nemazas sokas, juo labiau, kad vyrui net uzsiminus nebuvaui.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilimex @ 2012 10 09, 09:13)
Sveikutes, prisijungiu pas jus, tik pries pora savaiciu ilindau i jusu tema, praejusia savaite pirma kart nuejau i konsultacija, pirmiausia pas Kaikari, nes ten vizita anksciau paskyre, tai jis nuo operacijos labai atkalbinejo, nors koreguoti buvo daug ka, bet negarantavo, kad galutinis rezultatas mane tenkins. tada praejusi penktadieni patekau pas Viksraiti, konsultacija buvo keliolika kartu issamesne, labai tiksliai sumaketavo modeliukus. Na viskas ivyko zaibiskai. O operacijai uzrase irgi zaibiskai greitai, ja padare vakar, nes kazkuri paciente susirgo ir staiga atsilaisvino laikas, tad susitaikyti su sia mintim turejau per pora dienu:). Net nebuvo kada isibaiminti:) buvau prisiskaiciusi cia ivairiu neigiamu atsiliepimu ir aprasyta diskomforta po operacijos, tai viska isivaizdavau daug baisiau.. O pakankamai gerai jauciuosi, nors man atlikta pilna nosies korekcija.

Sveika,aš irgi pas Vikšraitį darysiuos pilną op,bet pertvaros neliesiu,ji pas ane vos vos pakrypus,bet kvepuoju gerai,todėl jos neliesiu,o šeip man reikia pasiaurint kaulą ir sumažint galiuką.Norėjau pasiteirauti,ar matosi,jaučiasi pasikeitimai?smile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(violeta21@ @ 2012 10 09, 16:29)
Sveika,aš irgi pas Vikšraitį darysiuos pilną op,bet pertvaros neliesiu,ji pas ane vos vos pakrypus,bet kvepuoju gerai,todėl jos neliesiu,o šeip man reikia pasiaurint kaulą ir sumažint galiuką.Norėjau pasiteirauti,ar matosi,jaučiasi pasikeitimai?smile.gifsmile.gif

Man per apziura visai neivertino, kad butu nelygi pertvara, o su kvepavimu niekada neturejau jokiu problemu, bet sake operacijos eigoj pasimate, kad ja reikia siek tiek patiesinti smile.gif O dabar jokiu pasikeitimu negaleciau ivertinti, isskyrus sutinimus ir melynes aplink akis, o ant nosies uzdetas itvaras biggrin.gif Na gal tik matosi nosies galiukas siek tiek auksciau nei buvo..
Atsakyti
QUOTE(vilimex @ 2012 10 09, 20:09)
Man per apziura visai neivertino, kad butu nelygi pertvara, o su kvepavimu niekada neturejau jokiu problemu, bet sake operacijos eigoj pasimate, kad ja reikia siek tiek patiesinti  smile.gif O dabar jokiu pasikeitimu negaleciau ivertinti, isskyrus sutinimus ir melynes aplink akis, o ant nosies uzdetas itvaras  biggrin.gif Na gal tik matosi nosies galiukas siek tiek auksciau nei buvo..

Jūs netūrėsit papildomai mokėti už pertvaros operaciją?
Atsakyti
QUOTE(violeta21@ @ 2012 10 10, 06:05)
Jūs netūrėsit papildomai mokėti už pertvaros operaciją?

Operacijos kaina buvo sutarta dar per konsultacija, tai nieko papildomai primoketi nereikejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilimex @ 2012 10 09, 09:13)

Na kaip savijauta praėjus 2d po op?kaip mėlynės?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violeta21@ @ 2012 10 10, 17:19)
Na kaip savijauta praėjus 2d po op?kaip mėlynės?smile.gif

Jei buciau siandien ryte rasiusi, sakyciau, kad jauciuosi laaaabai prastai, nes negalejau atsimerkti, taip buvo akys uztinusios.. Bijojau net i savo vaikus pasiziureti, ar i mama.. Dziaugiausi, kad vyras ryte isvaziavo i darba manes nepamates, nes tikrai butu infarkta gaves.. lotuliukas.gif bet va jau dabar akiu sutinimo liko gal tik kokie 5%, stiprus patinimas liko tik ant skruostu.. nu senai zandu neturejau, o dabar jauciuosi kaip burundukas biggrin.gif Siek tiek jau kvepuoju per nosi, bet su viena puse geriau, su kita prasciau, taciau dziaugiuosi, kad nebereikia kvepuoti tik per burna, nes gerkle nuo tokio kvepavimo kaip isplikyta..
bet visumoj jauciuosi visai neblogai, siandien po pietu jau ir veiklos pradejau ieskotis.. dingo noras tik guleti.. ejau pietu ruosti ir sakiau, kad po dienos jau ir mama paleisiu vaziuoti i namus, manau puikiai susisuksiu jau pati. Labai tikiuosi, kad ryt nebeuztinsiu is naujo..
Atsakyti
QUOTE(vilimex @ 2012 10 10, 20:59)
Jei buciau siandien ryte rasiusi, sakyciau, kad jauciuosi laaaabai prastai, nes negalejau atsimerkti, taip buvo akys uztinusios.. Bijojau net i savo vaikus pasiziureti, ar i mama.. Dziaugiausi, kad vyras ryte isvaziavo i darba manes nepamates, nes tikrai butu infarkta gaves..  lotuliukas.gif bet va jau dabar akiu sutinimo liko gal tik kokie 5%, stiprus patinimas liko tik ant skruostu.. nu senai zandu neturejau, o dabar jauciuosi kaip burundukas  biggrin.gif Siek tiek jau kvepuoju per nosi, bet su viena puse geriau, su kita prasciau, taciau dziaugiuosi, kad nebereikia kvepuoti tik per burna, nes gerkle nuo tokio kvepavimo kaip isplikyta..
bet visumoj jauciuosi visai neblogai, siandien po pietu jau ir veiklos pradejau ieskotis.. dingo noras tik guleti.. ejau pietu ruosti ir sakiau, kad po dienos jau ir mama paleisiu vaziuoti i namus, manau puikiai susisuksiu jau pati. Labai tikiuosi, kad ryt nebeuztinsiu is naujo..

O kaip mėlynės gyja?:)tepat kuom nors?
Atsakyti