Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 26, 2012m.

QUOTE(Credo @ 2012 03 21, 17:15)
Aciu uz paguodancius zodzius  4u.gif
Man kazkaip pats zodis "megztinis" asociojasi su siltu megztu is vilnoniu siulu zieminiu rubu  biggrin.gif Na, cia tiesiog man, nes matomai, nieko panasaus uzsimetimui neturiu, paimsiu koki svarkeli ir lengva trikotazine striukyte mirksiukas.gif ar kazkokiu rubu ilgom rankovem... O lengvas sukneles vakarienei turbut teks pamirst  schmoll.gif  Na, nuvaziuosiu isbandysiu  ax.gif

Neteks pamirsti lengvu sukneliu smile.gif Visos vakarienes dazniausiai su tokiu rubu wink.gif O jei vesu bus - salis, megztukas ar lengva striukyte.
As net is LT nevaziuoju su striuke... ax.gif Siltesnis megztinis ar lengvas svarkelis. Bet va salis - man butinas. Siaip - as siltamege.
Bijau prisikalbeti..., o tai gausim tikra pavasari sia geguze doh.gif smile.gif
Atsakyti
Jau dabar Antalijoje dvidešimt šilumos. Panašu, kad pavasaris nevėluoja, nors žiema buvo gana šalta
Atsakyti
Siandien Bodrume +25 silumos ir saule 4u.gif
Atsakyti
Sveiki siandien Sideje 23 laipsniai silumos, bet pastatu viduje dar labai salta po stalu ofise vis dar kurenu sildytuva antraip kojos rankos suledeja.

QUOTE(Viotinola @ 2012 03 21, 15:16)
Laba, keliauninkams,

zodziu situacija tokia.Kviečia mus į Turkiją paatostogauti, nu tipo į kompaniją biggrin.gif , liepos pabaigoje - rugpjūčio pradžioje. Esme ta , kad važiuotume su 5m vaiku  doh.gif kaip ten, ar neiškepsime  unsure.gif  Man jau skirsti baisinis stresas, o dar karštis jaučiu nesvietiškas sad.gif  Turkijoj nebuvus nė kartelio (dabar galima juoktis smile.gif ), vaizduotė kas ten ir kaip neneša, nors skaiciau ne viena tema ir ne dvi. Tik važiuojančių tokiu metu nelabai pastebėjau arba nerašė atsiliepimų sad.gif

As manau, kad neperkaisite, nes vaziuojate atostogu, nei lovu kloti nei prie virykles stoveti nei indu mazgoti neteks, todel perkaisti kaip ir nebus dideliu progu, patarciau megautis tingiu poilsiu, kuo diaugiau laiko prie juros, nuo juros vis lengvas vejelis pucia, todel esu tikra, kad atostogos gali buti geros.
Atsakyti
QUOTE(kufu @ 2012 03 21, 20:12)
Siandien Bodrume +25 silumos ir saule 4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kazink kaip Marmaris laikosi su temperatura biggrin.gif kt sestadieni mes skrendam jau drinks_cheers.gif jei tiek bus tai man pats tas ax.gif
Atsakyti
Dar vienas kalusimas,o kaip Turkijos viesbuciuose su rozetemis?Ta prasme ar jos tokios kaip LT? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2012 03 22, 12:09)
Dar vienas kalusimas,o kaip Turkijos viesbuciuose su rozetemis?Ta prasme ar jos tokios kaip LT? g.gif

Taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2012 03 22, 09:52)
Sveiki siandien Sideje 23 laipsniai silumos, bet pastatu viduje dar labai salta po stalu ofise vis dar kurenu sildytuva antraip kojos rankos suledeja.
As manau, kad neperkaisite, nes vaziuojate atostogu, nei lovu kloti nei prie virykles stoveti nei indu mazgoti neteks, todel perkaisti kaip ir nebus dideliu progu, patarciau megautis tingiu poilsiu, kuo diaugiau laiko prie juros, nuo juros vis lengvas vejelis pucia, todel esu tikra, kad atostogos gali buti geros.

Dekui uz atsakymus...vadinasi reiks ieškoti viešbučio kur prie jūros priėjimas geras, ar bent teritorija ant kranto smile.gif Dar klausimas: prie viešbučio aprašymo rašo, kad kondicionierius centralizuotas, veikia periodiškai - kaip suprasti? pats reguliuoti negali?
Atsakyti
Sveiki, norecaiu pasiteirauti, kiek valandu skrenda lektuva siki Turkijos?
Gal galetumet patart kiek ir kokiu rubu imti skrendant liepos pradzioj, skrendam 7dienom
Atsakyti
QUOTE(burbulas @ 2012 03 23, 15:15)
Sveiki, norecaiu pasiteirauti, kiek valandu skrenda lektuva siki Turkijos?
Gal galetumet patart kiek ir kokiu rubu imti skrendant liepos pradzioj, skrendam 7dienom

Apie 3 val skrenda 4u.gif Rūbus imkit vasarinius biggrin.gif ten bus karšta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 03 23, 16:09)
Apie 3 val skrenda  4u.gif  Rūbus imkit vasarinius  biggrin.gif  ten bus karšta  4u.gif

jo... liepos men dzinsu ir rubu su ilgom rankovem neprireiks smile.gif rubai - tik is naturalios medziagos, jokios sintetikos (tiesiog negalesite nesiot)
Atsakyti
Dekui uz atsakyma ir patarimus.
Nerandu temos apie tai kokias keliones/ekskursijas ima zmones. Keliausim su 4m vaiku, tai nei Pamukales ar panasiu ilgu varginanciu kelioniu neimsim. Gal galetumet keleta kokiu patart kad su vaiku galima butu, pvz minty turiu zaliaji kanjona, kur dar...
Beje, kaip ten su tomis ekskursijomis, ar kiekviename viesbutyje siulo tas pacias, ar kaip ten susizinot is viso apie jas?
Atsakyti