Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 26, 2012m.

QUOTE(dansu dansu @ 2012 04 03, 13:52)
Nu iš tavęs kandumo tai neatimsi lotuliukas.gif Ar čia rimtai? biggrin.gif

nu ok, pasigoolinau, kur tas Belekas randasi, nes neturėjau supratimo Čia tas kur tarp Antalijos ir Side ? Tada tikrai bele ką biggrin.gif Todėl:
-dirbu Lietuvoj, algą gaunu litais, litų turkai nepriima, tai keiščiausi į dolerius.
-dirbčiau Airijoj, algą gaučiau eurais, vežčiausi eurus
-nuo praeitų N kelionių liko lirų, tai ko gi nepasiėmus smile.gif

Ir geriausias variantas: važiuoju į AI, piniginė lieka namie cool.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2012 04 03, 14:13)
Nei ten, nei ten neapsimoka, nes kainos identiškos kristianoms, sarmoms ir panasiai smile.gif na nebent koks specialus pasiūlymas būna kai kuriems kvepalams Antalijos oro uoste, bet dažniausiai nieko gero  4u.gif

aciu uz atsakyma,tai kvepalu ir neplanuoju pirkt nes girdejau kad kainos tokios pat kaip paprastoj parduotuveje bet gal kokius lupdazius ar krempudras apsimoka labiau?
Atsakyti
QUOTE(rugilele @ 2012 04 03, 13:16)
aciu uz atsakyma,tai kvepalu ir neplanuoju pirkt nes girdejau kad kainos tokios pat kaip paprastoj parduotuveje bet gal kokius lupdazius ar krempudras apsimoka labiau?

Iš savo patirties sakau, kad kai kam skirtumas +- apie 10LT ne daugiau, o kai kas lygiai tokiom pat kainom. Privalumas tik tas, kad būna visokių kelioninių rinkinių, kurie būna tik duty free.
Atsakyti
QUOTE(rugilele @ 2012 04 03, 14:16)

Iš kur ištraukėt, kad tuose parduotuvėse išvis apsimoką ką nors pirkti? biggrin.gif Gal pirmą kart vyksit ir nežinot kokios ten nežemiškos kainos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 04 03, 13:58)
Iš kur ištraukėt, kad tuose parduotuvėse išvis apsimoką ką nors pirkti?  biggrin.gif  Gal pirmą kart vyksit ir nežinot kokios ten nežemiškos kainos?  g.gif

man tai jos nezemiskomis nesusirode. na tiesa, as tik kvepalus ziurejau, tai sakyciau, kad mano tokia pat nuomone, kaip -Jzh-. Aisku, as ziurinejau ir pirkau tik mane dominancius kvepalus.
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2012 04 03, 09:43)
Smurka gal Tu galėtum palyginti MIRADA DEL MAR HOTEL su SIMENA  ax.gif

O ką lygint? Abu lankytini smile.gif Aš labiau Simeną išanalizavus, Mirada jau ne mano teritorijoj buvo. Bet jei važiuočiau su vaikais, tai būtent Miradą rinkčiausi. Visų pirma arčiau oro uosto, antra - didesni kambariai, o visa kita - kaip ir priklauso penkių žvaigždžių viešbučiui
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 04 03, 14:07)
man tai jos nezemiskomis nesusirode. na tiesa, as tik kvepalus ziurejau, tai sakyciau, kad mano tokia pat nuomone, kaip -Jzh-.  Aisku, as ziurinejau ir pirkau tik mane dominancius kvepalus.

drinks_cheers.gif As, jei buna laiko, uzmetu aki, o kartais ir nusiperku, vienus kitus kvepalus. Esu "pagavusi" labai geru rinkiniu. Tarkime, Narciso Rodriquez kvepalai LT daug brangesni nei TR duty free ju rinkiniai. Drauge pirko Hugo Boss Femme po 15 eu. Swarovski papuosalai ne pigesni, bet ju didelis pasirinkimas duty free. Saldainiai (m&m's , fazer rinkinukai ir t.t.) kosminemis kainomis doh.gif Zodziu, zinokite ko tiksliai reikia ir kokios kainos LT arba siunciant is UK ar is kur kitur, ir tikrai neprasausite wink.gif
Atsakyti
USD/TL -  pirkimas 1,7530, pardavimas 1,8130
EURO/TL - pirkimas 2,3297, pardavimas 2,4097

LT/TL grubiai 1.48 dabar

Tai i kuria puse turkai vis gi suapvalina, patarkit? mirksiukas.gif
labai jau nesinori vel keisti valiuta is euru i dolerius... kad butent dolerius veztis. Vis tiek kazkur pralosi, anksciau ryzkiai matesi, kad pralosi su eurais...
Niu, Turkijos gerbejai, gelbekit patarimais 4u.gif
Atsakyti
Aš Turkijoje, kur bebūčiau, atsiskaitinėju tik jų nacionaline valiuta ir taškas. Jokių, eurų, jokių dolerių
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2012 04 03, 18:35)
Aš Turkijoje, kur bebūčiau, atsiskaitinėju tik jų nacionaline valiuta ir taškas. Jokių, eurų, jokių dolerių

Smurka, o čia taip iš principingumo, ar tiesiog naudingiau?
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2012 04 03, 18:35)

Turkijoje sutinku drinks_cheers.gif jeigu pakankamai daug issigrynini, kad apsimoketu mokestis uz issiemima is bankomato (kainuoja ~2 proc nuo sumos, bet berods minimalus komisinis mokestis sukasi apie 7 litus)
Bet Turkijos viesbutyje gali smagiai apsigauti. Mes kai labai minimaliai isleidziam uz viesbucio tvoros, tai paskui net nelabai turim, kur deti likusiu liru. Paskutiniam viesbutyje visos kainos nurodytos eurais. Guliu prie baseino, eina animatorius, sako pirk raudona turkiska maike, vakare turkiska naktis bus, mums smagu, kai daug viesbucio sveciu pasipuosia turkiska simbolika. Nu bala nemate, galvoju, kad jau santykiai kaip ir draugiski, perku (is tikro tai turbut galva karstis ir Efesas buvo susukes). Tik primeciau, kad puiki proga atsikratyti liru. Kai pasake kaina liromis, labai greitai persigalvojau ir atidaviau 10 euru biggrin.gif ir dabar tas daiktas sekmingai tasomas po namus, nes kurgi iseisi i gatve su baltu pusmenuliu ir zvaigdute raudonam fone ant krutines, bei viesbucio pavadinimu ant nugaros doh.gif
Cia beje dar ir i aprangos vakarienes metu sriti pataikem: va tau ir sventine vakariene, kai viesbucio personalas paprase ateinant vakarieniauti uzsimesti elementaria medvilinine maikute, aisku su rankovem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dansu dansu @ 2012 04 03, 17:48)
Smurka, o čia taip iš principingumo, ar tiesiog naudingiau?

Man naudingiau. Bet aš viešbuty negyvenu. Kita vertus, atliekant elementarius matematinius veiksmus ir lyrom už maikutę galima ne daugiau dešimties eurų sumokėt. Derybų būdu. O Turkijoj derėtis reikia visur ir visada
Atsakyti