Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 26, 2012m.

QUOTE(Akvilexxx @ 2012 04 12, 22:32)
Tikiu  mirksiukas.gif pati pamatysiu, bet jei ten tik vyresnių žmonių dauguma, tai vien dėl karuselės vaikui kažkaip keista būtų važiuot  ax.gif ir aplamai, penkis kart būt ten pat tai man kažkas nesuprantamo, nes yra viešbučių ir be delphino  ax.gif

daugiausia ten šeimų su vaikais ir vyresnių žmonių,jaunimas važiuoja kitur tusintis tongue.gif
o dėl to kiek kartų ir kur važiuoti: jie visus metus labai daug ir įtemptai dirba savo versle,turi 7-9 dienas atostogų,kurias nori praleisti garantuotai komfortiškai ir pažįstamoje aplinkoje.pati taip gal ir nesielgčiau,bet pilnai suprantu juos
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2012 04 12, 21:07)
O kaip šis viešbutis ne tik vaikams, nemažai atsiliepimų, kad pagyvenusių žmonių vieta  g.gif

vyresnio amžiaus vokiečių nemažai mirksiukas.gif bet vaikams ten visko su kaupu yra mirksiukas.gif
Šiaip aš rinkčiausi Delphin Diva mirksiukas.gif man jis labiausiai patiko is Delpin tinklo viešbučių mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Akvilexxx @ 2012 04 12, 21:32)
Tikiu  mirksiukas.gif pati pamatysiu, bet jei ten tik vyresnių žmonių dauguma, tai vien dėl karuselės vaikui kažkaip keista būtų važiuot  ax.gif ir aplamai, penkis kart būt ten pat tai man kažkas nesuprantamo, nes yra viešbučių ir be delphino  ax.gif

tikrai i šio tinklo viešbučius ne dėl karuselių važiuoja biggrin.gif yra kitų pliusų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 04 12, 21:05)
I Graikiją reikalingos vizos g.gif Nuo kada čia įvedė g.gif

Todel kad is Marmario plaukem, idejo anspauda pase Turkijos puseje, ir kai grizom aygal i Marmari vel tik turkai suanspaudavo pasus. Kodel tokia tvarka, ir kas tai per mokestis per daug nesigilinom. Pasake kad vizos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2012 04 13, 08:16)
Todel kad is Marmario plaukem, idejo anspauda pase Turkijos puseje, ir kai grizom aygal i Marmari vel tik turkai suanspaudavo pasus. Kodel tokia tvarka, ir kas tai per mokestis per daug nesigilinom. Pasake kad vizos g.gif

Kaip keista.. Ir kokio dydžio tas mokestis? ax.gif
Atsakyti
Gal kas dabar turkijoj randasi (Antalijoj, Kemere) kaip ten oras? Planuojam balandzio 26d. vykti ar nesusalsim? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GF FERRE @ 2012 04 13, 08:50)
Gal kas dabar turkijoj randasi (Antalijoj, Kemere) kaip ten oras? Planuojam balandzio 26d. vykti ar nesusalsim? biggrin.gif

Mes irgi panasiu laiku vykstam,tai mamytes nuramino,kad nesusalsim ,tik lietucio retkarciais gausim. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gurmans: 13 balandžio 2012 - 10:03
QUOTE(GF FERRE @ 2012 04 13, 08:50)

as ne kemere, bet Sideje, na oras neblogas, bet vakar kalnuose sniego buvo, siek tiek vesoka buvo... bet turistai trumpomis rankovemis, vadinasi silta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asis @ 2012 04 12, 17:01)
Nu va aš vėl rasau.Buvau agentūroje pasiūlė Tez tur keliones liepos pabaigoje. visos jos skirtingose vietose. štai , ka manote apie šiuos viešbučius? padėkite pasirinkti

Crystal Hotel Bodrum 4 žvaigž,
Club Hotel Diana Marmaris  3 žvaigž,
Club Bayar Beach Hotel  Alanija 3 žvaigž.
Adler Hotel. Marmaris 3 žvaigž.

Visai pasimetus, pareiškite apie šiuos viešbucius nuomonę.Kaina maždaug tinka

Nu prasau pasakykit nuomonę apie siuos viešbucius. Matau , kad cia daugiau apie aukštesnės klasės rasote, nu patarkite, pasimetus visai... smile.gif
Atsakyti
Nezinom ko norit is poilsio g.gif Labai jau skirtingos vietoves. Ar nesvarbu koks viesbutis, svarbu arciau pasilinksminimo vietu, ar turit ir reikalavimui viesbuciui.
Uz 3* Marmaryje uz gultus prie juros teks moketi. Esat tam pasiruose? Reikia daugiau info ko norit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2012 04 13, 11:14)
as ne kemere, bet Sideje, na oras neblogas, bet vakar kalnuose sniego buvo, siek tiek vesoka buvo... bet turistai trumpomis rankovemis, vadinasi silta biggrin.gif

Gal turistai kitokiu rankoviu neatsiveze g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama24/7 @ 2012 04 13, 09:32)
Kaip keista.. Ir kokio dydžio tas mokestis?  ax.gif

gali būti, kad pirkdami kelionę mes kartu gauname vienkartinę vizą, todėl keliantis į Graikiją baigiasi jos galiojimas, ir turi įsigyti naują vienkartinę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 04 13, 14:10)
gali būti, kad pirkdami kelionę mes kartu gauname vienkartinę vizą, todėl keliantis į Graikiją baigiasi jos galiojimas, ir turi įsigyti naują vienkartinę  g.gif

Nu baikit jus juokus su tom vizom smile.gif Nuo 2010 (berods) vizu nebereikia Kad antspaudus deda atvyko/isvyko, tai tikrai. Bet vizu nera schmoll.gif
Ciklomena galetu patikslinti, pries kelis metus plaukiojo is Turkijos i Graikija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 13 balandžio 2012 - 13:17