Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 26, 2012m.

QUOTE(ritulkav @ 2012 04 25, 11:10)
aciu labai uz atsakymus bigsmile.gif
o kur patartumet vaziuoti i Marmari Alanija?

i Bodruma wub.gif ten puikus naktinis gyvenimas verda, grazu, arti oro uosto. ir siaip tai kaip ir prabangesnis kurortas nei Marmaris. MArmario miesto papludimys man labai nepatiko, prasciausia ka maciau, o ir pats Marmaris man kazkaip ne itin, nors ir labai grazioje vietoje.
O siaip tai pasilinksminti galima visuose kurortuose, tik reikia rinktis viesbucius paciuose miesteliuose, o ne salia ju, kaimeliuose ar dykynese. Kemere yra keturi dideli klubai po atviru dangumi, man rodos, kad kituose kurortuose tiek daug dideliu klubu nera, taciau tai ir brangesnis malonumas, nei mazesni barai ir klubai Marmaryje ir Bodrume. As rinkciausi Bodruma wub.gif

QUOTE(ptashka @ 2012 04 25, 11:24)

Tik viešbučio dar neišsirenkam. Svarstau irgi tarp La Mer Art minėtojo ir Akka Alinda Hotel. Antrasis per gatvę nuo pernykščio mūsų pasirinkto viešbučio  biggrin.gif

Akka Alinda rinkciausi ax.gif Man rodos jis po remontu, o ir aplamai Akka tinklas neblogas visai.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 04 25, 15:11)

Akka Alinda rinkciausi  ax.gif  Man rodos jis po remontu, o ir aplamai Akka tinklas neblogas visai.

Dėkui, jau išsirinkom būtent jį. Pernai buvo Le Jardin, tai visai prie pat biggrin.gif Išvykstam birželio 21. Mes kai ramaus viešbutinio poilsio šalininkai, tai renkamės ne centruose esančius viešbučius ir Antalijos pusę, nors ir labai šiemet norėjau į Bodrumą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 25 balandžio 2012 - 15:17
QUOTE(skraide @ 2012 04 25, 12:31)
Sveikutes, sakykit, gal kas pirkot kelione per lenku turist. agent. psl. is Warsuvos? kai sekesi, ar pasiteisino? Aciu! 4u.gif

pirkau pries keleta metu. jei pigiau, tai vadinasi ir pasiteisina, ka cia dar ir bepridurti biggrin.gif

QUOTE(Credo @ 2012 04 25, 13:32)
Kazkaip siemet kainos mane stebina nerealiai  doh.gif Vis ziurineju paskutines minutes pasiulymu, siuo metu turetu buti pigaus grybo... ir nieko gero nerandu! Taip dziaugiuosi, kad siemet isankstines keliones pirkau, per abu, aisku nedaug sutaupem, bet 1000 irgi pinigai...
Bet kaip palyginu, kaip anksciau galima buvi pigiai nuvaziuot... Zodziu, juo toliau, juo baisiau...

g.gif Nelabai yra noro sekti, bet buna neblogu dienos pasiulymu juk. Tarkim tikrai pigiai i Marti myra buvo nesenai, o juk nera pigus viesbutis. Vasara bus sunkiau, o kol kas tai pasimaiso vienas kitas padorus. Pernai geresni pasiulymai ir ju daugiau buvo geguzes men, birzelio pradziai, nei balandziui. Paziuresim, kaip siemet bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2012 04 25, 14:53)
drinks_cheers.gif
KAS SKRENDAT, skrydot su vaikais ir vežimukais ... kaip nuskridus ar paduoda vežimuką ar per bagažą atiduoda tik ?  unsure.gif

Kartu su bagažu, tiksliau pirmiau visi vežimukai pasirodė, o paskui ir lagaminai.

QUOTE(Tylene @ 2012 04 25, 15:56)
aš laukiu nesulaukiu savo atostogų  bigsmile.gif  šį kartą į STARLIGHT CONVENTION CENTER THALASSO & SPA viešbutį vyksiu ax.gif  atsiliepimai lyg ir neblogi, o kaip bus- pamatysiu birželio 05  rolleyes.gif

Mūsų kompanija irgi ten šiemet praleis atostogas, tik mes liepos 15 kylam. Lauksiu įspūdžių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baffie @ 2012 04 25, 16:54)
Mūsų kompanija irgi ten šiemet praleis atostogas, tik mes liepos 15 kylam. Lauksiu įspūdžių  thumbup.gif

būtinai papasakosiu grįžusi kaip ten kas:) O jūs rinkotės kambarius pagrindiniam pastate? Nes mes tai be VIP kons., bet ėmėm namelį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2012 04 25, 19:24)
būtinai papasakosiu grįžusi kaip ten kas:) O jūs rinkotės kambarius pagrindiniam pastate? Nes mes tai be VIP kons., bet ėmėm namelį. smile.gif

Mes irgi namelį ėmėm.
Atsakyti
sveiki o gal kas rekomenduos koki nors viesbuty kur labiau virtu gyvenimas? pavarge mes nuo ramybes po gyvenimo Norvegijoje:D
beje viesbucius rezervuojates patys ar per agenturas?
Atsakyti
QUOTE(ritulkav @ 2012 04 25, 20:16)
sveiki o gal kas rekomenduos koki nors viesbuty kur labiau virtu gyvenimas? pavarge mes nuo ramybes po gyvenimo Norvegijoje:D
beje viesbucius rezervuojates patys ar per agenturas?

o gal tikrai i Palanga arba Sventaja (Energetiko namelis + Parselio rojus) ? ir veiksmas ir pigu rolleyes.gif

P.S. jeigu as dirbciau Norvegijoj ir noreciau verdancio gyvenimo, skrisciau i Ibiza (sala priklausanti Ispanijai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 25 balandžio 2012 - 19:38
QUOTE(moggie @ 2012 04 25, 13:49)
kartu su lagaminais  doh.gif  ir ismurzintas cool.gif

yra spec dėklai vėžimėliams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kajuka @ 2012 04 25, 11:21)
Smurka gal galetumet patart su viesbuciu pasirinkimu. Kokia jusu nuomone apie viesbucius MAJESTY MIRAGE PARK RESORT ir HOTEL LA MER ART?

MAJESTY MIRAGE PARK RESORT - as su seima i si viesbuti keliausime, galesiu grizus papasakoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 04 25, 20:40)
yra spec dėklai vėžimėliams 4u.gif

Kur galima nusipirkti? Kokia kaina? 4u.gif
O jokiu skiepu metu laiko vaikui nereikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2012 04 25, 17:41)
MAJESTY MIRAGE PARK RESORT - as su seima i si viesbuti keliausime, galesiu grizus papasakoti 4u.gif

Lauksiu atsiliepimu, beje Smurkai aciu uz komentara 4u.gif
Atsakyti