Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(Lucero @ 2012 03 31, 21:11)
4u.gif  man irgi tokios pat bedos.... gal visgi susije tie antikuniai su tokiu musu jautrumu, depresyvumu g.gif  unsure.gif
aisku kad gali gerti kokiu raminanciu, as daug ismeginusi visokiu zoliniu  dabar geriu tokius YPSILOHEEL, pries tai geriau nervograna, neuromed, valerijonu

nuovargis tai man belekoks, as galvoju man turbut letinio nuovargio sindromas verysad.gif

...tik va atrodo ir taip jėgų nėra, o kai išgeri kokių žolelių tai visai...viesą dieną tik lubas ir tematai.... verysad.gif ...oi baisoka...dar vaikai maži... verysad.gif
Jau kartojuosi , bet sakau gal pasikonsultuoti dar su kokiu kitu gydytoju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astelyte: 31 kovo 2012 - 21:17
QUOTE(astelyte @ 2012 03 31, 22:14)
...tik va atrodo ir taip jėgų nėra, o kai išgeri kokių žolelių tai visai...viesą dieną tik lubas ir tematai.... verysad.gif ...oi baisoka...dar vaikai maži... verysad.gif
Jau kartojuosi , bet sakau gal pasikonsultuoti dar su kokiu kitu gydytoju?

o kiek metuku vaikams ? o tau jau yra 30 ? blush2.gif gali ir i az...

as manau jei turi pinigeliu tai pakartok tyrimus visus, visgi jau praejo pusmetis ane? g.gif tada tikrai busi tikra ar nera klaidos cia
as irgi ejau po tokios zinios buvau sukresta ejau pas kita, bet deja visi pasake ta pati verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 03 31, 21:23)
o kiek metuku vaikams ? o tau jau yra 30 ? blush2.gif  gali ir i az...

as manau jei turi pinigeliu tai pakartok tyrimus visus, visgi jau praejo pusmetis ane? g.gif  tada tikrai busi tikra ar nera klaidos cia
as irgi ejau po tokios zinios buvau sukresta ejau pas kita, bet deja visi pasake ta pati verysad.gif

Vienas pradinukas, o kitas būsimas pirmokas...man jau keturi ir nulis...praėjo na penki mėnesiai...taip...o ar gerti? pradėjau, bet tiek tai gal kaip nieko....nuo trečiadienio ryto... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astelyte: 31 kovo 2012 - 21:35
QUOTE(astelyte @ 2012 03 31, 22:30)
Vienas pradinukas, o kitas būsimas pirmokas...man jau keturi ir nulis...praėjo na penki mėnesiai...taip...o ar gerti? pradėjau, bet tiek tai gal kaip nieko....nuo trečiadienio ryto... g.gif

manau tas 0.25 gerimas nieko tokio, netgi turetum geriau pasijusti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 03 31, 21:35)
manau tas 0.25 gerimas nieko tokio, netgi turetum geriau pasijusti  g.gif

...po maždaug poros savaičių iki 0.50 pereiti sakė...bet jei blogai pasijusiu tai vėl grįžti iki 0,25...tai pasikartosiu tyrimus ir visgi pasikonsultuosiu pakartotinai...tik gal kas patars pas ką čia ...na gal Kaune?...
Ačiū Lucero už bendravimą 4u.gif
Oi,,, šiandien tai net akys taip užtino nuo verkimo verysad.gif ...
To geriau po kiek laiko galima tikėtis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astelyte: 31 kovo 2012 - 21:45
QUOTE(astelyte @ 2012 03 31, 22:42)

Ačiū Lucero už bendravimą 4u.gif
Oi,,, šiandien tai net akys taip užtino nuo verkimo verysad.gif ...
To geriau po kiek laiko galima tikėtis?

neverk 4u.gif
o geriau turetum pasijusti jau po 4 sav
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 03 31, 21:46)
neverk 4u.gif
o geriau turetum pasijusti jau po 4  sav

Ačiū. 4u.gif
Labanakt ...jei pavyks pamiegoti(bent man sunkokai su miegu sekasi)Kažin rimtesni miegui nieko?pvz xanax g.gif ...Užsuksiu tikriausiai dažniau, nes prognozės ateičiai kaip ir aiškios... verysad.gif
Dar kartą ačiukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astelyte: 31 kovo 2012 - 21:51
gerk ta x, miegui jis gerai 4u.gif tik jo negalima ilgai gerti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 03 31, 21:56)
gerk ta x, miegui jis gerai  4u.gif  tik jo negalima ilgai gerti smile.gif

KLausau mirksiukas.gif ...o kiek tas ilgai? o jei tik pagal poreikį, na kai jau visai panikuoji...ar labai nemieg?i...na jei per 4 savaites su tiroksinu depresija(beje man jau kaip prirašyta verysad.gif ...) teks antidepresantų "atsiprašyti"panašu....
...visgi visos ligos nuo streso panašu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astelyte: 31 kovo 2012 - 22:02
kad ir kaip sunku reik kelti galva aukstyn... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 04 01, 10:53)
kad ir kaip sunku reik kelti galva aukstyn... 4u.gif

aha
visos tai isgyvenom ir tu isgyvensi, susitaikysi
svarbu jau turi vaiku
vis ramiau, nes kurios neturim tai baisu ar viskas bus gerai ir pan, bent as nerimauju nes sake mergaites gali paveldeti
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2012 03 30, 08:53)
Jau kelios dienos labai sirdi skauda, nemiga, pulsas normalus, susimazinau iki 25 tiroxina, bet nepagerejo. Ka vartojate sirdziai? Kazkaip visad be vaistu apsieidavau, dabar matau, kad nieko gero, reik kazko imtis.
Beje, kazkas kazkada rase, nepamenu, kaip ten del hormoniniu tyrimu kompensavimo? Dabar ir dukrai paskyre tiroxina, vizitai pas gydytoja ir tyrimai man stipriai palengvina kisene  unsure.gif

sveikos, esu jau rasiusi ne viena karta, kad endokrinologo paskirti skydlaiukes tyrimai su siuntimu atliekami NEMOKAMAI, as esu skambinusi i ligoniu kasas, kada man tik pasakydavo moketi, as issitraukiu mobilu ir sakau, okei, skambinam i ligoniu kasas, tuoj viskas bus aisku, kaip mat moketi nereikia,
niekaip nesuprantu, kodel zmones tokie nuolaidus...
Atsakyti