QUOTE(lolita4611 @ 2012 04 10, 17:49)
tai gal jums su nervais kas? gal čia ne skydliaukė kalta o nervų sistema pašlijus?  man pvz nuo pastovių problemų ir streso išsivystė panikos atakos
  man pvz nuo pastovių problemų ir streso išsivystė panikos atakos  ko tik nejaučiau...galvą skaudėjo be proto, visus organus, net temperatūra iš lempos pakilo
  ko tik nejaučiau...galvą skaudėjo be proto, visus organus, net temperatūra iš lempos pakilo 
 man pvz nuo pastovių problemų ir streso išsivystė panikos atakos
  man pvz nuo pastovių problemų ir streso išsivystė panikos atakos  ko tik nejaučiau...galvą skaudėjo be proto, visus organus, net temperatūra iš lempos pakilo
  ko tik nejaučiau...galvą skaudėjo be proto, visus organus, net temperatūra iš lempos pakilo 
Ir as taip maniau, kai tik viskas prasidejo. Bet dabar itariu, kad cia skydliauke, nes sitos autoimunines skydliaukes bedos suvaro nervu sistema. Dabar jau kokius kelis menesius as rami kaip belgas
 , bet vis tiek pasidauzo. Plius nepernesu karscio, jau praeita vasara pastebejau, kad saulyte nebelabai patinka, nors tada dar jokiu problemu nebuvo
 , bet vis tiek pasidauzo. Plius nepernesu karscio, jau praeita vasara pastebejau, kad saulyte nebelabai patinka, nors tada dar jokiu problemu nebuvo