Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(maskatukas @ 2012 05 02, 17:23)
as galiu rekomenduoti tik is santariskiu-Abraitiene

As pas Abraitiene privaciai Kardiolitoj lankausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2012 05 02, 20:05)
Šitas aišku, bet kodėl TSH visai nedidėja, tokio žemo TSH dar neturėjau, o jis  turėtų padidėjęs būti  g.gif

ka ? nieko nesupratau unsure.gif tsh norma 1-4 o tavo yra 2, tai geras tas tavo tsh, dar pakristi galetu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 05 02, 21:15)
ka ? nieko nesupratau  unsure.gif  tsh norma 1-4 o tavo yra 2, tai geras tas tavo tsh, dar pakristi galetu 4u.gif

Tai taip, TSH žemas, FT4 irgi žemas, o taip niekur nemačiau, kad būtų, jei FT4 per žemas, juk TTH aukštas būna, tai ir įdomu, kaip endokrinologai paaiškintų tokį dalyką, nes aš tik tyrimus pasidariau ir nebuvau pas endokrinologę. Dabar pradėjau gerti šitą papildą, gal pradės geriau skydliaukė dirbt.
Atsakyti
zinot as nesuprantu kodel man tas tth per zemas , bet dar ft4 ? ar tas ft4 labai svarbus , nepykit bo tikrai nieko nesuprantu . Tikiuos gal but rasiu priezasti kodel taip blogai jauciuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2012 05 03, 10:15)
Tai taip, TSH žemas, FT4 irgi žemas, o taip niekur nemačiau, kad būtų, jei FT4 per žemas, juk TTH aukštas būna, tai ir įdomu, kaip endokrinologai paaiškintų tokį dalyką, nes aš tik tyrimus pasidariau ir nebuvau pas endokrinologę. Dabar pradėjau gerti šitą papildą, gal pradės geriau skydliaukė dirbt.

tai tu negeri tiroksino? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 05 03, 16:47)
tai tu negeri tiroksino? g.gif

Ne, negeriu, nes savijauta normali, nejaučiu simptomų.
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2012 05 03, 20:03)

mano ir per maži, bet dar bandau negerti..bandysiu rusiška "endokrinol" po to gal šitą reiks užsisakyti, o jis homeopatinis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2012 05 03, 20:03)

bet tavo tyrimai rodo kad truksta g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 05 03, 21:57)
bet tavo tyrimai rodo kad truksta  g.gif  unsure.gif

organizmas žmogaus protingesnis už daugelį medikų kartu sudėjus, kartais pats sutelkia jėgas ir atsistato, juolab jei nėra labai didelis nukrypimas, kas per požiūris biski kas ir kimšti chemiją doh.gif matyt nesat nudegę nuo medikų "nugydymų" atsiminti reikia, kad žmogus gamtos kurinys, o ne farmacijos produktų rijimo mašina blink.gif nekalbu apie atvejus, kai norma visai visai toli gražu nukrypus, bet jei nedaug ir žmogus gerai jaučiasi, kodėl nepabandžius pradžioj kažko natūralaus mirksiukas.gif visada spėsim chemijos prisiryti, kam skubėti..na čia mano asmeninė nuomonė, o ji atsirado iš skaudžios patirties..anksčiau aklai pasitikėjau medikais ir jų kišamais vaistukais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2012 05 03, 21:12)
organizmas žmogaus protingesnis už daugelį medikų kartu sudėjus, kartais pats sutelkia jėgas ir atsistato, juolab jei nėra labai didelis nukrypimas, kas per požiūris biski kas ir kimšti chemiją doh.gif  matyt nesat nudegę nuo medikų "nugydymų" atsiminti reikia, kad žmogus gamtos kurinys, o ne farmacijos produktų  rijimo mašina blink.gif  nekalbu apie atvejus, kai norma visai visai toli gražu nukrypus, bet jei nedaug ir žmogus gerai jaučiasi, kodėl nepabandžius pradžioj kažko natūralaus mirksiukas.gif  visada spėsim chemijos prisiryti, kam skubėti..na čia mano asmeninė nuomonė, o ji atsirado iš skaudžios patirties..anksčiau aklai pasitikėjau medikais ir jų kišamais vaistukais  blush2.gif

100% sutinku drinks_cheers.gif
Pas mus net ir neisraso tiroksino jei nuokrypis mazas, palieka stebejimui. O tarkim vaikams, prie dar didesnio nuokrypio neisrasineja, nes daznais atvejais skydliauke pati atsistato.
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 05 03, 20:57)
bet tavo tyrimai rodo kad truksta  g.gif  unsure.gif

Tai kad tie tyrimai keičiasi, darau kas 3 mėnesius, tai tik pirmą kartą man FT4 žemiau normos, gal atsistatys dar, tuo labiau kad esu po gimdymo 5 mėn. Yra buvę TSH 5,2, bet susitvarkė. Rašiau čia anksčiau, kaip man nesisekė tiroksiną pradėt gert, net nuo mažos dozės tachikardija, iš lovos vos pakildavau, tai kol kas laikausi be jo ir savijauta bent kol kas nesiskundžiu. O vėliau, jei reikės, tai reikės, nieko nepadarysi...
Atsakyti
QUOTE(Mystic Sahara @ 2012 05 04, 14:56)
100% sutinku  drinks_cheers.gif
Pas mus net ir neisraso tiroksino jei nuokrypis mazas, palieka stebejimui. O tarkim vaikams, prie dar didesnio nuokrypio neisrasineja, nes daznais atvejais skydliauke pati atsistato.

ir teisingai, jei žmogus nejaučia kažko blogo, tai gal su tuo nuokrypiu nugyvens visą gyvenimą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 04 gegužės 2012 - 19:05