Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-19

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 07, 16:41)
Saulės zuikuti o kur dingo karamelė torte? g.gif



QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 07, 16:43)

smile.gif
Atsakyti
zuikuti pjūvis atrodo tikrai labai skaniai wub.gif , tikrai pabandysiu , dėkui už receptuką , o kaip tau pačiai skonis nu tarkim iš 10 balų
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 03 07, 17:49)
zuikuti pjūvis atrodo tikrai labai skaniai  wub.gif , tikrai pabandysiu , dėkui už receptuką , o kaip tau pačiai skonis nu tarkim iš 10 balų

nu zinok man sunku pasakyti,nes tortai man pagal nuotaika smile.gif kartais nr1 buna turtingas kavos,kartais varskinis su persikais... mano skonis nera pastovus,tai sunku ka ir pasakyti smile.gif bet jei jums patinka varskinis gaivumelis,tai ,manau,sis irgi turetu patikti.
kai sau noresiu ne kazko riebaus,o lengvesnio,tai kepsiu si,tik desiu turbut persikus-man jie tiesiog labiau patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 07 kovo 2012 - 17:09
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 03 07, 18:07)
nu zinok man sunku pasakyti,nes tortai man pagal nuotaika  smile.gif  kartais nr1 buna turtingas kavos,kartais varskinis su persikais... mano skonis nera pastovus,tai sunku ka ir pasakyti  smile.gif  bet jei jums patinka varskinis gaivumelis,tai ,manau,sis irgi turetu patikti.
kai sau noresiu ne kazko riebaus,o lengvesnio,tai kepsiu si,tik desiu turbut persikus-man jie tiesiog labiau patinka

Sveikutes, issisaugojau ir as, reiks kada pabandyt 4u.gif
Atsakyti
merginos, kovojančios ir nesusidraugaujančios su Rafaello biskvitu... per du metus nepavyko iškepti nesubliuškusio ir bac - kovo aštuntosios proga pavyko smile.gif ir ne orkaitė kalta, ir ne skarda.. Šį kart neįprastai ilgai plakiau kiaušinius su cukrumi, na ilgai tikrai, kol masė kone tiršta patapo, jos pasidarė laaabai daug. daugiau nei 5 minutes tikrai plakiau... ir iškepė gražutėlis, lygutėlis... ir nesubliuško bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sakykit,kepejeles,o kodel Rafaelo biskvita pradzioj reikia visa pakepti apie 10min,o po to dalinti i4 dalis ir kepti atskirai? O jei is karto dalinti i 4 dalis ir kepti arba visa is karto iskepti,o po to padalinti? Ar as cia kazka neteisingai supratau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2012 03 08, 15:32)
Sakykit,kepejeles,o kodel Rafaelo biskvita pradzioj reikia visa pakepti apie 10min,o po to dalinti i4 dalis ir kepti atskirai? O jei is karto dalinti i 4 dalis ir kepti arba visa is karto iskepti,o po to padalinti? Ar as cia kazka neteisingai supratau. g.gif

kažką neteisingai..
arba kepat iš karto ir iškeptą ir atvėsusį pjaunat į keturias dalis. arba kepate po vieną biskvituką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 08, 12:37)
merginos, kovojančios ir nesusidraugaujančios su Rafaello biskvitu... per du metus nepavyko iškepti nesubliuškusio ir bac - kovo aštuntosios proga pavyko smile.gif ir ne orkaitė kalta, ir ne skarda.. Šį kart neįprastai ilgai plakiau kiaušinius su cukrumi, na ilgai tikrai, kol masė kone tiršta patapo, jos pasidarė laaabai daug. daugiau nei 5 minutes tikrai plakiau... ir iškepė gražutėlis, lygutėlis... ir nesubliuško  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif man irgi taip pat, kai paskutini karta labai ilgai plakiau, tai super iskepe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 08, 11:37)
merginos, kovojančios ir nesusidraugaujančios su Rafaello biskvitu... per du metus nepavyko iškepti nesubliuškusio ir bac - kovo aštuntosios proga pavyko smile.gif ir ne orkaitė kalta, ir ne skarda.. Šį kart neįprastai ilgai plakiau kiaušinius su cukrumi, na ilgai tikrai, kol masė kone tiršta patapo, jos pasidarė laaabai daug. daugiau nei 5 minutes tikrai plakiau... ir iškepė gražutėlis, lygutėlis... ir nesubliuško  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

As dar tik karta kepiau Rafaelo,tai gavosi kuo puikiausiai,bet trynius tai teisingai-ilgai plaku ,patrigubeja mase tiesiog smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
norejau paklausti , jeigu as rytoj anksti ryte iskepciau Rafaelo biskvita, o po poros valandu sutepciau, tai ar galeciau valgyti jau vakare? Gal tokiu atveju tada kepti biskvita viena ir supjaustyt i keturias dalis, tuomet geriau susigers pertepimas. Ka patartumet? Ir man dar kyla klausimas del sulaistymo, ar is tikro ten reikia net 250 ml sirupo sulaistymui? as kazkaip bijau, kad tiek daug sulaiscius kose nesigautu.
Atsakyti
QUOTE(Lolita2 @ 2012 03 08, 17:04)

jej svieziai iskepta laistysi kose tikrai gali buti biggrin.gif biskvitus geriausia kepti is vakaro, sulaistymui 250 tai cia jau norma, originale raso net 500ml.
Atsakyti
Isiterpsiu ir as biggrin.gif . Rafaelo biskvitas - ne karto nepavede, ir neplaku tu kiausiniu su cukrumi be proto ilgai. Mikseris plaka, kol atsimatuoju miltus ir alieju, gal apie 3-4 min. kepu per viena karta. Niekada nekepu biskvito is vakaro. ta pacia diena issikepu, po poros valandu sulaistau, (niekada tokios normos nesulaistau, is akies laistau, bet kazkur apie puses stiklines). Sutepu (jei grietinele ir kons. vaisai), tai ryte viska padarius, jau vakare galima valgyti ir tikrai yra skanu. Patikrinta. Aisku kita diena dar skanesnis biggrin.gif
Atsakyti