Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-19

Siūlyčiau kepti per du kartus
Atsakyti
ups jau radau pati blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 06 balandžio 2012 - 11:02
tai kaip del "sokolainio Rafaelo" ? ar kas bande? man jau reik pradet krema daryt 4u.gif 4u.gif
turbut niekas nedare:((
Atsakyti
QUOTE(elenka @ 2012 04 06, 12:26)
tai kaip del "sokolainio Rafaelo" ? ar kas bande? man jau reik pradet krema daryt 4u.gif  4u.gif
turbut niekas nedare:((

Turbūt,kad nieks nedarė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 04 05, 20:57)
del dazu tai idomiai, kiek dariau su jais visada dazytos budavo  g.gif  g.gif  bet as skystus naudoju  mirksiukas.gif



As irgi skystus thumbup.gif Is Uk siunciausi, ne tokie pigus buvo, bet va, vis nebuvo proga pabandyt biggrin.gif Nu bet rankos svarut svaruteles, o spalvyte tokia svelni, skaisti thumbup.gif Tik paziurejau as siandiena i ta savo mase- nu man atrodo, kad as ja per kieta padariau doh.gif labai abejoju, ar pavyks iskociot unsure.gif jauciu, ne viena tona cukraus reiks isnaudot, kol pavyks lotuliukas.gif Galvoju, gal bandyt is tu saldainiu daryt g.gif Gal ten lengviau susidozuot?
Atsakyti
QUOTE(elenka @ 2012 04 06, 12:26)
tai kaip del "sokolainio Rafaelo" ? ar kas bande? man jau reik pradet krema daryt 4u.gif  4u.gif
turbut niekas nedare:((

oi nemaciau klausimo smile.gif as visad darau taip nes mes sokoladinius dievinam tongue.gif
va pjuvis, negrazus blush2.gif bet siaip viskas matosi biggrin.gif
user posted image
man labai patinka rafaelo biskvitas tik kad kepu ji visad atskirais po viena nes sukrinta jei visa kartu doh.gif vietoj miltu dadedu biski kakavos gaunasi superiniai sokoladiniai, o krema naudoju rafaelo kaip pagal recepta. thumbup.gif niam niam wub.gif
---
o dabar su klausimu apie turtinga kavos SITAS
ten produktai 25cm formai o kremu produktu kiekiai neperdideli? jei kepsiu 23 tai kaip tada matuoti? blush2.gif gal kas turit isbandytus jau kiekius 23cm-brukstelkit a blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 06 balandžio 2012 - 12:00
QUOTE(gretusiu @ 2012 04 06, 06:22)
Aciu uz patarimus 4u.gif Klausiau, nes
del ganaso Olestos patarimas

del grietineles "...isplakti ir ideti i saldytuva..."


Na as kai pirma karta gaminau gansa,dariau vakare o kita diena plakiau....zodziu viska dariau kaip liepe....bet veliau pasigilinus i uzsienio ganaso gaminima,niekas jo nelaiko para saldytuve,tiesiog reikia kad gerai atsaltu ir viskas,nuo to laiko nesikankinu ir nelaikau per nakti smile.gif Tik labai atsargiai reikia ji plakti,kazkaip kas karta gaunasi jis skirtingo tirstumo,kartais toks tirstas kad net neplaku,o kartais skystokas,tada paplaku bet vos vos,tik ikisi mikseri ir jau trauki lauk,nes kitaip gausis kietas ir byrantis toks.

Del grietineles cia kaip nori,man asmeniskai nepatinka grietinele tepti is saldytuvo,daug graziau ir geriau tepasi ka tik isplakta

QUOTE(Bijuna @ 2012 04 06, 06:44)
Sveikos, gal kas bandėt ganaša su baltu šokoladu  g.gif Gaunasi?


Bandziau..pirma karta pavyko,antra ne! biggrin.gif antro karto klaida buvo kad per karsta grietinele uzpyliau,nes baltas sokoladas biski sudetingiau ji istirpinti neperkaitinus,kitaip susoka i riebalu gumula doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ramune.v @ 2012 04 06, 10:53)

o dabar su klausimu apie turtinga kavos SITAS
ten produktai 25cm formai o kremu produktu kiekiai neperdideli?  jei kepsiu 23 tai kaip tada matuoti? blush2.gif gal kas turit isbandytus jau kiekius 23cm-brukstelkit a blush2.gif


Na jau del 2cm tikrai nereiketu sukti galvos doh.gif daryk kaip raso is tokios normos, o jei kremo truputi per daug,galima su kepimo popieriumi tiesiog isaukstinti forma kurioje tepsi wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 06 balandžio 2012 - 12:06
QUOTE(Raile @ 2012 04 06, 10:35)
Kvailu klausimu nebuna mirksiukas.gif , ypac, kai bandai pirma karta..

As kepiau per du kartus, nes nebuvau tikra ar sugebesiu viena gabala i keturis mazesnius padalinti... Tesla sveriau, ale vis tiek nepataikiau - gavosi storas ir plonas biskvitai. Plonaji padalinus per puse, dejau i viduriuka, o storesniuosius - virsuj ir apacioj... Viena sluoksni pamirsau sulaistyti doh.gif Laistymui apatiniam sluoksniui panaudojau Baily, o kitiems - vandenyje tirpinta rudaji cukru su laseliu klevu sirupo.
QUOTE(dzokada @ 2012 04 06, 12:08)
Na as kai pirma karta gaminau gansa,dariau vakare o kita diena plakiau....

Ganasa laikau pusiau pavykusiu. Ikisau plakikli - kaip skystas, taip skystas... Tik nusisukau i SM ilysti patarimu - jau ir susimuse kaip varske smile.gif Ale sudejau ant torciuko, sukietejo, dabar peiliu pabruzinau - skonis pasakiskas, o vaizdeli po papuosimais paslepsiu.

Dar klausimelis - visus puosimo darbus daryti sekmadieni ryte, jei torciukas keliaus ant stalo gerokai po pietu? Ir dar - ar yra kokia paslaptis kaip apipjaustyti torto soniukus, ar tiesiog pjaustyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2012 04 06, 11:33)
Ganasa laikau pusiau pavykusiu. Ikisau plakikli - kaip skystas, taip skystas... Tik nusisukau i SM ilysti patarimu - jau ir susimuse kaip varske smile.gif Ale sudejau ant torciuko, sukietejo, dabar peiliu pabruzinau - skonis pasakiskas, o vaizdeli po papuosimais paslepsiu.

Dar klausimelis - visus puosimo darbus daryti sekmadieni ryte, jei torciukas keliaus ant stalo gerokai po pietu? Ir dar - ar yra kokia paslaptis kaip apipjaustyti torto soniukus, ar tiesiog pjaustyti  lotuliukas.gif


Puosti gali kad ir siandien vakare,jokio skritumo,kam pasilikti paskutei minutei viska wink.gif
Nesupratau klausimo del sonu pjaustymo g.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Tortų papuošimų temoje kažkodėl jaučiu baisiai didelį ignorą- gal ketvirtas kartas klausiu ar įdedu savo tortą parodyt- absoliučiai jokios reakcijos, vieną kartą tik esu sulaukus patarimo g.gif
Aš su klausimuku- nusipirkau šiuos įrankius
user posted image
Aišku, kažkiek įsivaizduoju, kažkiek jau pabandžiau, ką su jais galima daryti. O gal yra kažkur aprašyta, kam ir kaip kiekvieną jų galima naudoti? Žinau, kad yra jau seniai kepančių ir konspektuojančių temas (aš irgi tą darau, bet tik neilgai dar), galgi turit kuri užsirašius, jei kažkada apie tai buvo kalbėta blush2.gif Ačiū.
Kad būtų į temą- tortukas- ką turėjau, tą sudėjau- rafaelo biskvitai pertepti naminės rikotos, rududu ir grietinėlės kremu su konservuotų vaisių asorti. Puošta šlapia beze ir gėlytėmis iš Asseni pastilažo tortų ir dekoracijų lipdymui.
user posted image

Atsakyti
Sveikos merginos, zadu kepti snikers torta. Sakykit kepti siandien ar rytoj, jei valgysim sekmadieni. Nezinau, kaip cia geriau padaryti.Jei siandien sutepsiu jam iki sekmadienio nieko neatsitiks?Aciu uz atsakymus.
Atsakyti
Ramune l. aciu uz atsakyma, drasiau daryt. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(RIMULIUX @ 2012 04 06, 14:59)
Sveikos merginos, zadu kepti snikers torta. Sakykit kepti siandien ar rytoj, jei valgysim sekmadieni. Nezinau, kaip cia geriau padaryti.Jei siandien sutepsiu jam iki sekmadienio nieko neatsitiks?Aciu uz atsakymus.

nepatingekite tik pora puslapiu pries paskaityt, ten kelis kartus atsakoma i sita kl. 4u.gif
tai 3 dienu tortas, valgoma ant 3 dienos nuo gaminimo pradzios, sutepam, puosiam, valgom
Atsakyti