Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažylių pavasarinė trobelė

QUOTE(*Gaja* @ 2012 03 23, 23:52)

thumbup.gif
Atsakyti
labas mamytes 4u.gif
Reginiuk,is cia gali pirkti garintuva Avent garintuvas mirksiukas.gif siandien mano uosviene isvaziuoja,rodos laukiau to,bet vat kazko liudna ir vel vieni busim,kol tetukas grys verysad.gif erzina kartais ji,bet ir smagu,vel teks vakariene gamint,indus plauti ir kambarius tvarkyti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frige1: 24 kovo 2012 - 12:41
Labuka

Nu jau nemazai laiko praleidziu Belgijoje, nu bet niekaip nesuprantu, kodie cia vaikus pusplikius nesiojasi. Siandien buvom parduotuveje, matau mamyte su leliuku vos ne ka tik gimusiu, menesio tikrai neturejo. Leliukas tik su kelnytem ir bodziuku. O tikrai nebuvo taip silta, saulyteje gal ir silta bet vejas tai saltas. Cia jiems tai tikriausiai iprasta, bet man tai doh.gif . Norejau mazajam kepurytes, kur tu cia rasi. Arba ziemines arba jau tik vasarines, tarpinio varianto neradau. Tai siunciaus is Lietuvos. Vienu zodziu nepriprantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2012 03 24, 15:51)
Labuka
Nu jau nemazai laiko praleidziu Belgijoje, nu bet niekaip nesuprantu, kodie cia vaikus pusplikius nesiojasi. Siandien buvom parduotuveje, matau mamyte su leliuku vos ne ka tik gimusiu, menesio tikrai neturejo. Leliukas tik su kelnytem ir bodziuku. O tikrai nebuvo taip silta, saulyteje gal ir silta bet vejas tai saltas. Cia jiems tai tikriausiai iprasta, bet man tai  doh.gif . Norejau mazajam kepurytes, kur tu cia rasi. Arba ziemines arba jau tik vasarines, tarpinio varianto neradau. Tai siunciaus is Lietuvos. Vienu zodziu nepriprantu biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif UK irgi tas pats...man tai ziauru net ziuret,ypac kai ziema patys apsimuturiave,o vaikus pusplikius vezioja blink.gif blink.gif net poliklinikoj,kur mano leliukus tikrino 3 menesiuku,tai ziuriu pasveria mamos ir isnesa pusplikius i laukiamaji rengti blink.gif man kai taip liepe,tai pasiziurejau ir pasakiau,kad noriu savo vaikus aprengti ir lauke ten trypciodamos,kol abu aprengsiu biggrin.gif biggrin.gif dar pasake,juk gydytoja vel nores paziuret,tipo palaikykit tokius laukiamajam,kol gydytoja pakvies blink.gif
tylu cia ax.gif ,matosi,kad savaitgalis...mes neseniai gryzom is aerouosto,liudna vistiek man,kad uosviene isvaziavo,o dar kol gryzom,tai vaikams masinoj silta buvo,siaubas,nebemoku kaip aprengti blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Labas mamukai,

paprotinkit mane please,nes nzn ar gerai darau ar nelabai....Jauciu,kad J mane truputi islepino visa menesi tik pavalgydamas ir miegodamas.Aisku,bedu su miegu naktim budavo,bet jos baigesi kai tik pasiemiau pas save,tai su situo kaip ir aisku.Nu tai va,zodziu nuo ketvirtadienioo vaikas yra zirzalas kaip turi buti.Miega sunkiai,pavalgo,uzsnusta ant krutines ir padejus i vezimuka uz keliu minuciu prasideda koncertas,ir taip visa diena.Pries nakti gali zisti 2-3 valandas.MP uztenka,nes nusitraukiau ir daviau (.) + 80 ml,finalas tas pats.Nu zo,jis tik pradeda niurzgeti as ji is kart ant ranku paimu,kad nusiramintu,veliau bandau guldyti ale vis tiek baigiasi,kad tupi pas mane ant ranku.Dabar ir galvoju,gal nelabai gerai as cia darau?Nu jei gyvensim tik ant ranku,tai kaip toliau?As jau nesneku,kad kazkada ir pavalgyti butu visai smagu ir t.t. Kita vertus,vaiko klykdyti irgi nelabai norisi,as kazkaip tikiu,kad tokie mazi vaikai kaprizu neturi ir manipuliuoti zmonem nelabai dar moka,ir jei verkia tai kazko reikia,bet tai tada ko jam reikia?Pavalges,sausas,ar reikia mamos?Tiek daug,ir kodel anksciau tiek daug nereikejo?Gal jam nuobodu?Kai jis tiek miegojo,nelabai zinau kuo jis butu galima butu uzimti.Gal ka patarsit sitam fronte?O gal jam cia kokios kelios dienos,kokiu leliukisku a la pms nebuna? biggrin.gif Gal isiprase i lova ir dabar sumaste ant ranku isikraustyti,galvoja kam cia smulkintis smile.gif
Siandien bandem eiti i parduotuve,galvoju nusipirksim pampiu,ko nors atsigert ir pasedesim parke,tai baigesi tuom,kad nusipirkom viska greitai greitai,as nesiau vaika ant ranku,mb stume vezima,parke pavalge mp is (.),nes buteliukas dar per saltas buvo ir vis tiek niurzgedami grizom namo...
Penktadieni sveremes,tai sveria 4640 smile.gif

Tiesa,kiek pienuka galima saldytuve laikyti?Ir kiek saldytuvo kameroje?Ten ne saldiklis,paciam saldytuve atskiros dureles yra...

Strazdanele,su menesiukais 4u.gif
Atsakyti
Mamytes,

SOS, trecia diena krecia siurpas, maniau del viduriavimo. Popiet grizom pasivaikscioje (ko tais lauke vis salta buvo) pasimatuoju temperatura - 38,6! verysad.gif Kairej kruty uzciuopiu guzus, vaikutis pavalges klykia verkia, matyt diegliukai... Ikaliau paracetamolio tablete, praejo kelios valandos - temperatura ta pati. Ka patarsit daryti? Maitinau 20min is tos guzuotos kruties.. tepiau germastanu, svelniai masazavau, pries maitinima, sildziau siltu dregnu ranksluosteliu, po maitinimo saldau kopusto lapais. Geriau liepziedziu arbatos, valgiau vistienos sultinio ir puse banano.

Ka dar galiu padaryti, kad temperatura nukristu? Pasidalinkit patarimais prasau!! Ir kaip tik sestadienis, i poliklinika nei paskambinsiu, nei nuleksiu... unsure.gif

Kiek paracetamolio galiu gerti? Vienoj tabletej raso 0,375mg. Lapelio su aprasymu neturiu ...
Atsakyti
Keberokst, man atrodo jam diegliukai unsure.gif tai jau kaip ir nieko nepadarysi... nebent lašiukai, pilvuko pasažas pagal laikrodžio rodyklę, sildymas ir nešiojimas ant pilvuko koalos poza. Pas mus buvo tas pats. O jei ant krūtinės nurimsta tai natūralu, juk prisiglaudžia prie tavęs jam šilta.

Pienuka šaldytyve galima laikyt 24val, o šaldiklyje 3 mėn.
Papildyta:
QUOTE(Myciute @ 2012 03 24, 21:21)
Mamytes,

SOS, trecia diena krecia siurpas, maniau del

Mažute, kad tau tik nebūtų mastitas jei guzai. Aš ne ką teišmanau šiuo reikalu, bet ką aš daryčiau, tai paskambinčiau į greitąją ir visko išklausinėčiau!
Atsakyti
Myciute,nzn kas cia tau...gal labiau patyrusios patars.As tik esu skaicius,kad kai guzai yra,tai maitinant vaikiuko smakra nukreipti i guzo puse,geriau issitraukia.
Atsakyti
Keberiokst, aprasei musu dabartine situacija, kuri yra identiska tavajai doh.gif as dar siandien galvojau, diegliukai cia ar ne, nes klykti tai neklkia, bet zirzia ir visad ant ranku.miega irgi tik ant ranku, jeigu uzmigusi padedu i lovyte, tai po 5 min. akys vel stacios doh.gif siandien jau net susigraibiau is vienos mamanes Colic Calm lasiuku, kursiuos sunciasi is JAV, nes LT nera, bet girdejau,kad stebuklus daro unsure.gif reiks bandyt, matysim kas cia gausis.....

myciute, reikia pas daktarus tau butinai unsure.gif o tu vln ? tavo vietoj as jau buciau numynus iki baltijos amerikos klinikos pagalbos ieskot, nes nu negalima sitaip juokauti su savim unsure.gif su guzais ir as kovoju kaip su vejo malunais, tik dar aciu dievui, kad be tempos......
Atsakyti
Labas mamos smile.gif
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 03 24, 21:51)
*Labas mamukai,
paprotinkit mane please,nes nzn ar gerai darau ar nelabai....
**Strazdanele,su menesiukais  4u.gif

*Aš manau, kad gali būti prasidėję diegliukai. Ir aš ant rankų pranešiojau zirziančią. Toks etapas. Labai pergyventi nereikia. Išaugs wink.gif O dabar tik apsišarvuoti kantrybę reikia ir žinoma bandyti vaikeliui padėti kokiais nors lašiukais, masažiukais, šildymais.
**Ačiū už sveikinimus smile.gif

Myciute, skambink į greitąją!!!
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti