Labas mamukai,
paprotinkit mane please,nes nzn ar gerai darau ar nelabai....Jauciu,kad J mane truputi islepino visa menesi tik pavalgydamas ir miegodamas.Aisku,bedu su miegu naktim budavo,bet jos baigesi kai tik pasiemiau pas save,tai su situo kaip ir aisku.Nu tai va,zodziu nuo ketvirtadienioo vaikas yra zirzalas kaip turi buti.Miega sunkiai,pavalgo,uzsnusta ant krutines ir padejus i vezimuka uz keliu minuciu prasideda koncertas,ir taip visa diena.Pries nakti gali zisti 2-3 valandas.MP uztenka,nes nusitraukiau ir daviau (.) + 80 ml,finalas tas pats.Nu zo,jis tik pradeda niurzgeti as ji is kart ant ranku paimu,kad nusiramintu,veliau bandau guldyti ale vis tiek baigiasi,kad tupi pas mane ant ranku.Dabar ir galvoju,gal nelabai gerai as cia darau?Nu jei gyvensim tik ant ranku,tai kaip toliau?As jau nesneku,kad kazkada ir pavalgyti butu visai smagu ir t.t. Kita vertus,vaiko klykdyti irgi nelabai norisi,as kazkaip tikiu,kad tokie mazi vaikai kaprizu neturi ir manipuliuoti zmonem nelabai dar moka,ir jei verkia tai kazko reikia,bet tai tada ko jam reikia?Pavalges,sausas,ar reikia mamos?Tiek daug,ir kodel anksciau tiek daug nereikejo?Gal jam nuobodu?Kai jis tiek miegojo,nelabai zinau kuo jis butu galima butu uzimti.Gal ka patarsit sitam fronte?O gal jam cia kokios kelios dienos,kokiu leliukisku a la pms nebuna?

Gal isiprase i lova ir dabar sumaste ant ranku isikraustyti,galvoja kam cia smulkintis

Siandien bandem eiti i parduotuve,galvoju nusipirksim pampiu,ko nors atsigert ir pasedesim parke,tai baigesi tuom,kad nusipirkom viska greitai greitai,as nesiau vaika ant ranku,mb stume vezima,parke pavalge mp is (.),nes buteliukas dar per saltas buvo ir vis tiek niurzgedami grizom namo...
Penktadieni sveremes,tai sveria 4640
Tiesa,kiek pienuka galima saldytuve laikyti?Ir kiek saldytuvo kameroje?Ten ne saldiklis,paciam saldytuve atskiros dureles yra...
Strazdanele,su menesiukais