Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenėlių swapas

merginos,swapo dėžė pas mane 4u.gif per šventes neturėjau laiko peržiūrėti,bet pabaigusi paskutinius metų darbus pulsiu tikrinti..noriu paklausti ir išgirsti jūsų nuomonę.yra merginų kurios labai senai nebendrauja,neužsuka į temą,gaudyti asmeniškai tikrai kiekvienos nenoriu..mano pasiūlymas būtų toks tuos akmenėlius,kuriu suka kažkelintą ratą,nusiųsti tam,kam labiau reikia..mačiau kad yra visokių bendruomenės namų ir kitookių įstaigų kur rokie daikčiukai labai reikalingi...nes siuntinėti ratu papildomą svorį manau nereikėtų..ką manote? 4u.gif
Atsakyti
As UZ! mirksiukas.gif
Atsakyti
MERGINOS

siūlau pradėti naują swapą,peržiūrėjus dėžutę kone pusę jos galima mesti lauk,akmenukai nuo sukimosi ratu susidėvėję,pridėta nekokybiškų detalių,juosteliių,plastmasių...sulaukusi palaikymo išimsiu viską,parodysiu,ir tikrai nesiuntinėsiu narėm snei laiškų,nei maišelių atgal,norit susimokat už siuntimą ir atsiunčiu,bet siųsti pusę dėžės šlamšto nematau tikslo... schmoll.gif skelbiu merginas,kurios gali atsiliepti ir pasakyti ką daryti su jų maišeliais,nes ratu siuntinėti jų nėra tikslo jei nedalyvauja 4u.gif

pacific,zvaigzdulyte,nelika,borri,gegyte,tomutia,dianaS,julina(ypač sunkus ir didelis maišelis) 4u.gif lauksiu iki savaitės galo 4u.gif pasisakykit kas dalyvaujat kas ne...

nesulaukusi nė vieno pritarimo iš dalyvių,siųsiu tą patį šlamštą kitai narei ir pasitrauksiu iš swapo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 08 sausio 2013 - 15:22
Mesk lauk nelaukdama, as taip norejau tomutes maiseli ismesti, ir cia rasiau, kad ten nieko gero, bet niekas taip ir iki siol nepasisake doh.gif
Atsakyti
Aš už tai, kad nereikalingo nesiuntinėti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes seniai matytos 4u.gif maniski galit mest lauk mirksiukas.gif pasitraukiau is swapo nes nemazai detaliu nekokibisku budavo..
Visda palaikau uz tvarka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DianaS @ 2013 01 09, 17:28)
Sveikutes seniai matytos  4u.gif  maniski galit mest lauk  mirksiukas.gif  pasitraukiau is swapo nes nemazai detaliu nekokibisku budavo..
Visda palaikau uz tvarka  thumbup.gif

aš lauk nemesiu geresnes atrinksiuir perduosiu ,būna mačiau sm kažkas renka visokioms bendruomenėms ir krizių centrams smile.gif

lauksim sugrįžtant į naują ir švarų swapą 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms,

Aš swape dalyvauju, jei mano maišelyje yra kas netinkamo - drąsiai meskit lauk
Atsakyti
QUOTE(nelika @ 2013 01 10, 10:47)
Labas visoms,

Aš swape dalyvauju, jei mano maišelyje yra kas netinkamo - drąsiai meskit lauk

ačiū už atsakymą smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Jei mano maišiuke yra kas nors gero, tai galit siųsti į tuos centrus ir panašiai 4u.gif
Atsakyti
ką gi...rodos esam mergaitės,merginos,moterys,bet tuo pačiu ir baisiai nesąžiningos ir netvarkingos personos... cool.gif nauji metai,nauji darbai..čiumpam įnagius ir tvarkomės 4u.gif

user posted image

net nežinau tiesą pasakius nuo ko pradėti..baisu yra...biggrin.gif pirmiausia įkelsiu nuotraukas kaip atrodo swapas.. doh.gif bendras svoris ~1,5kg doh.gif

bendra foto kaip atrodo swapas 4u.gif

user posted image

geroji swapo dalis 4u.gif

user posted image

gėdingas svoris,nekokybiškos detalės,plastmasė,medis,nedalyvaujančios/nebebendraujančios dalyvės.

user posted image

dabar taip,čia yra nekokybiškos,atsisakiusių dalyvauti,siuntinėjamų ratu detalių foto,jei kas matote savo ir norite,kad grąžinčiau į maišelius prašom šaukti(nes buvo palaidų maišelių),nekokybiškų/plastmasinių ir pan detalių tikrai nedėsiu atgal,galit pykti kiek norit..nepykit kai kurias net gėda perduoti kažkam..

user posted image

juostelės įdėtos yra nekokybiškos,išsipešioję,jei bus prieštaravusių parodysiu iš arčiau..antra,prieš dedant nufotografuokit iš arčiau,parašykite ilgį ir paklauskit ar bus imančių.. doh.gif toliau,rebeke ir julina maišeliuose yra biserio,jis nėra kokybiškas schmoll.gif sakykit ką norit.. cool.gif

PAGIRIAMASIS ŽODIS

už gražų požiūrį į swapą,už sąžiningumą,už kokybiškas detales ir tvarkingus maišelius:

Žvaigždėta*
Enigm@
LeeLu
Sauluutte
Taniuta
*Sausainiukas*

tris dienas duodu pasisakymams,tada skelbsim naujų dalyvių registraciją 4u.gif

po pertvarkos swapo svoris gali nesiekti nė kilogramo,tai daug ką pasako doh.gif suprantu pabėgusias.. doh.gif jei labai rėksit,sukraunu atgal visą šlamštą išsiunčiu iš esančių pinigėlių ir pasitraukiu cool.gif biggrin.gif
Papildyta:
tiesa,gal kas pakomentuosit,ką galima nuveikti su viena kepurėle? g.gif nes ir tokių maišelių radau... doh.gif
Atsakyti
mmergyte, tu saunuole, toki darba padarei thumbup.gif 4u.gif
Aciu tau uz pagiriamaji zodi aciuks.gif blush-anim-cl.gif
As UZ, kad ismestum tai, kas nereikalinga-nekokybiska arba atiduotum kam reikia. Manau, visoms bus maloniau gauti grazu tvarkinga swapa wub.gif
Atsakyti