Zinau kas gamina kokybiskai ir tikrai ne puse metu.Kainos mazdaug nuo 5000lt be ciuzinio,tu dideliu su spintom.,mechanizmas pats kainuoja palei 1000lt.[cia orientacijai]
Merginos, Lietuvoje tokius mechanizmus rast galima http://www.superlova.lt
O baldininkai, turbut, daugiausia tokiu lovu pagamine LT yra stai sie: www.adeko.lt
Rekomenduoju, nes pas juos gaminausi sau. Super vietos sutaupymas.
Pacio mechanizmo kaina 650 Lt. O visa lova kainavo man 2700 Lt. Mechanizmai Italiski.
O baldininkai, turbut, daugiausia tokiu lovu pagamine LT yra stai sie: www.adeko.lt
Rekomenduoju, nes pas juos gaminausi sau. Super vietos sutaupymas.
Pacio mechanizmo kaina 650 Lt. O visa lova kainavo man 2700 Lt. Mechanizmai Italiski.
QUOTE(kerima @ 2012 01 19, 02:04)
sveikutes,iekau spintos su lova,gal kur uzmatete,tinka ir senesnis modelialiukas,sode tiks 

Galiu parekomenduoti gerą įmonę, neseniai atsidariusią, patys per ją darėmės, kol nauja tai matyt ir kainos padorios ir padarė viską greitai ir gerai. Kainavo pigiau nei superlova;]
kreipkitės jei kam reikia, pasakysiu kur;]
zwena@ya.ru
QUOTE(saulelevakare @ 2012 03 11, 15:53)
Galiu parekomenduoti gerą įmonę, neseniai atsidariusią, patys per ją darėmės, kol nauja tai matyt ir kainos padorios ir padarė viską greitai ir gerai. Kainavo pigiau nei superlova;]
zwena@ya.ru
zwena@ya.ru
Kad Superlova nieko negamina, jie tik pakelimo mechanizmais prekiauja

pati ieskau tyokios lovos, bet man reiktu, kad sudejus lova i spinta, pasidarytu sedima dalis ar kampas. gal uzmatet tokiu lietuvoj. arba kas gamina padoriomis kainomis?
QUOTE(svetelis @ 2012 11 16, 15:38)
pati ieskau tyokios lovos, bet man reiktu, kad sudejus lova i spinta, pasidarytu sedima dalis ar kampas. gal uzmatet tokiu lietuvoj. arba kas gamina padoriomis kainomis?
ir mes ieskom tokio varianto

o kaip drabužiai spintoj nesusimakaluoja ją verčiant?
QUOTE(Site @ 2012 11 21, 16:56)
o kaip drabužiai spintoj nesusimakaluoja ją verčiant?
gal jus pirma pasiziurekit internete kaip jos atrodo ir kam jos skirtos

kiek kazin mazdaug kainuotu spinta su lova, apskritai viskuo, su ciuziniu ir visais tirim birim, dar kad butu ne tik vien lova, bet is sonu ir spinteles:

kazkas panasaus, tik uztektu siauresniu is sonu.. lovaspintoje labai brangios, jus cia irgi ziuriu ivairiu kainu pateikiate, o mus labai riboja finansai, bet ir butas mazas, tai butu turbut geriausias sprendimas
ir kaip ju eksploatacija? ar gerai laiko, neluzta mechanizmai ir t.t.?

kazkas panasaus, tik uztektu siauresniu is sonu.. lovaspintoje labai brangios, jus cia irgi ziuriu ivairiu kainu pateikiate, o mus labai riboja finansai, bet ir butas mazas, tai butu turbut geriausias sprendimas

QUOTE(Apelsinuk @ 2012 11 24, 19:53)
kiek kazin mazdaug kainuotu spinta su lova, apskritai viskuo, su ciuziniu ir visais tirim birim, dar kad butu ne tik vien lova, bet is sonu ir spinteles:

man irgi butu labai idomu