Ateinu su atsiliepimais apie Kerastase priemones, tikuosi mano patirtis bus naudinga..
Mano plaukai iki peciu, is juodos spalvos per metus buvo nudazyti salta blondiska spalva, todel visos mano pastangos buvo mestos gelbeti likusius plaukus.

apie viska is eiles:
Kauke Kerastase Chroma reflection-gelines konsistencijos, neriebina, skirta dazytiems plaukams, man truksta maitinimo, bet nuo jos plaukai graziai blizga.
Kerastase nectar thermique- nenuplaunama priemone skirta plauku tiesinimui, tikrai labai fainas daiktas, plaukai lengviau tiesinami, bet ar padeda apsaugoti nuo karscio nezinau, nepastebeta.
Kerastase Oleo relax curl-nenuplaunams kremas skirtas formuoti garbanas, irgi labai fainas daiktas, mano plaukai sukasi savaime, todel uztenka tik vieno zirnelio kremo ir gaunasi labai grazios, lankscios ir tvarkingos garbanos.
kerastase bain miroir 1 sampunas dazytems plaukams, nepatinka, mazai maitinimo, truputi dziovina plauku galiukus, tikriausiai tiesiog per silpnas mano plaukam, labiau tinks tamsiems normaliems plaukams.
Kerastase masqueintense storiems plaukas-mano megstamiausia kauke, kremines konsistencijos, labai gerai maitina ir atstato plaukus, tinka tik labai pazestiems plaukams, nes visus kitus plaukus riebins. Laikau 20 min. su vonios kepure ir plaukai buna pasakiski, nereikia net tiesinti.
Kerastase age recharge kauke plaukams-gelines konsistencijos, gerai maitina ir atstato plaukus, ju neapsunkina, labai skaniai kvepia.
Kerastase Chlora Rich aliejus- nepasakyciau kad labai riebus ir maitinantis, tiesios labai lengvas serumas, kuris suteikia blizgesio plaukams,
Kerastase Elexir ultima zymiai geresnis, konsistencija riebesne, plaukai tikrai nuo jo blizga (niekada negalvojau kad taip sunku priversti blizgeti sviesius plaukus)

plius dar galiukai nuo jo pasidaro zymiai sveikesni.
siandien tik gauta siunta

kai isbandysiu, parasysiu atsiliepimus