Įkraunama...
Įkraunama...

Kerastase

QUOTE(~Aylin @ 2013 01 27, 20:35)
naudoju zalia, visai neblogas, isigeria greitai, kvapas vos juntamas

Ar sis serumas suglotnina plaukus?
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2013 01 28, 09:02)
Ar sis serumas suglotnina plaukus?

taip
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2013 01 27, 11:05)
Mano planuose zalios spalvos serumas glezniems plaukams. Kiek esu isbandziusi tai Kerastase oleo relax serumas vienas is geriausiu, tai gal naujuju poveikis bus dar efektyvesnis smile.gif

Mano patarimas būtų pirma pasibandyti tą žaliąjį, nes man tai jis net paprastam oleo relax neprilygsta arba yra labai labai panašus į jį, o geltonasis elexir ultime savo konsistencija turbūt fainiausias. (pasibandyti testeriukai Vilniuje salelėj Panoramoj yra).
Atsakyti
Sveikos, parsisiunciau ta zalia kauke Resistance (masque force architecte), bet jos konsistencija kaip kokio pienelio g.gif Taip turi buti? g.gif
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimais apie Kerastase priemones, tikuosi mano patirtis bus naudinga.. smile.gif
Mano plaukai iki peciu, is juodos spalvos per metus buvo nudazyti salta blondiska spalva, todel visos mano pastangos buvo mestos gelbeti likusius plaukus.
user posted image
apie viska is eiles:
Kauke Kerastase Chroma reflection-gelines konsistencijos, neriebina, skirta dazytiems plaukams, man truksta maitinimo, bet nuo jos plaukai graziai blizga.
Kerastase nectar thermique- nenuplaunama priemone skirta plauku tiesinimui, tikrai labai fainas daiktas, plaukai lengviau tiesinami, bet ar padeda apsaugoti nuo karscio nezinau, nepastebeta. smile.gif
Kerastase Oleo relax curl-nenuplaunams kremas skirtas formuoti garbanas, irgi labai fainas daiktas, mano plaukai sukasi savaime, todel uztenka tik vieno zirnelio kremo ir gaunasi labai grazios, lankscios ir tvarkingos garbanos.
kerastase bain miroir 1 sampunas dazytems plaukams, nepatinka, mazai maitinimo, truputi dziovina plauku galiukus, tikriausiai tiesiog per silpnas mano plaukam, labiau tinks tamsiems normaliems plaukams.
Kerastase masqueintense storiems plaukas-mano megstamiausia kauke, kremines konsistencijos, labai gerai maitina ir atstato plaukus, tinka tik labai pazestiems plaukams, nes visus kitus plaukus riebins. Laikau 20 min. su vonios kepure ir plaukai buna pasakiski, nereikia net tiesinti.
Kerastase age recharge kauke plaukams-gelines konsistencijos, gerai maitina ir atstato plaukus, ju neapsunkina, labai skaniai kvepia.
Kerastase Chlora Rich aliejus- nepasakyciau kad labai riebus ir maitinantis, tiesios labai lengvas serumas, kuris suteikia blizgesio plaukams, Kerastase Elexir ultima zymiai geresnis, konsistencija riebesne, plaukai tikrai nuo jo blizga (niekada negalvojau kad taip sunku priversti blizgeti sviesius plaukus) 4u.gif plius dar galiukai nuo jo pasidaro zymiai sveikesni.

siandien tik gauta siunta
user posted image
kai isbandysiu, parasysiu atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 02 12, 20:30)
siandien tik gauta siunta
user posted image

tas aliejukas nemokamas šūdų šūdas doh.gif
grynas spiritas, skystalas kažkoks wacko.gif toks jausmas, kad to spirito ten tiek daug, kad vos ant delno įtrėškus - išgaruoja viskas doh.gif Su Elixir Ultima net nevertas lygint doh.gif wub.gif Cristaliste šampūnas irgi neblogas, skaniai gėlėm kvepia thumbup.gif Bet Bain Bio-Recharge gal fainesnis g.gif

domina atsiliepimas apie Cristaliste kondiškę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2013 02 12, 21:07)
tas aliejukas nemokamas šūdų šūdas  doh.gif
grynas spiritas, skystalas kažkoks wacko.gif toks jausmas, kad to spirito ten tiek daug, kad vos ant delno įtrėškus - išgaruoja viskas  doh.gif Su Elixir Ultima net nevertas lygint  doh.gif wub.gif Cristaliste šampūnas irgi neblogas, skaniai gėlėm kvepia  thumbup.gif  Bet Bain Bio-Recharge gal fainesnis  g.gif

domina atsiliepimas apie Cristaliste kondiškę  4u.gif

Jo, aliejukas nemokamas nelabai.. smile.gif panasus i Chroma Rich, bet ir tas geresnis, riebesnis smile.gif
Kerastase Bio-Recharge sampunas kokiems plaukams skirtas? kokie jusu plaukai?
apie kondicioneri Cristaliste parasysiu veliau, nes po 1 bandymo sunku objektyviai ivertinti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 02 12, 21:24)
Kerastase Bio-Recharge sampunas kokiems plaukams skirtas?

mano plaukai ilgi, dažyti, normalūs tik galiukai sausesni ax.gif Bio-recharge pakelia plaukus nuo šaknų, bet nesausina galiukų 4u.gif kombinuotiems plaukams.. aš tokio ir ieškojau, kad kiek papurintų ir pakeltų plaukus nuo šaknų (suteiktų apimties), bet neišsausintų galų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 12 vasario 2013 - 20:30
Ateinu su atsiliepimais apie Kerastase priemones, tikuosi mano patirtis bus naudinga.. smile.gif

Ačiū už atsiliepimus thumbup.gif Pirksiu ir aš Kerastase masque intense, nes dabar turiu Kerastase Chroma reflection tai irgi nebloga, bet mano šviesintiems plaukams reikia intensyvesnio drėkinimo, maitinimo.
Atsakyti

Kerastase Oleo relax curl-nenuplaunams kremas skirtas formuoti garbanas, irgi labai fainas daiktas, mano plaukai sukasi savaime, todel uztenka tik vieno zirnelio kremo ir gaunasi labai grazios, lankscios ir tvarkingos garbanos.
111aa614a326714.jpg[/img]

tu tik užtepi šita kremą ar dar tiesini su žnyplėmis? kuo skiriasi nuo neqtar termique?
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2013 02 12, 21:30)
Ačiū už  atsiliepimus  thumbup.gif  Pirksiu ir aš Kerastase masque intense, nes dabar turiu Kerastase Chroma reflection tai irgi nebloga, bet mano šviesintiems plaukams reikia intensyvesnio drėkinimo, maitinimo.

Prasau, tikuosi pades apsispresti.
keik zinau masque intense buna 2 rusiu-ploniems plaukams ir storiems plaukams, mano storiems plaukams, bet iratiu butu idomu pabandyti ir ploniems plaukams. smile.gif nes kiek supratau is aprasymo jinai ne tokia riebi ir duoda purumo plaukas.
Papildyta:
QUOTE(style18 @ 2013 02 12, 21:36)
tu tik užtepi šita kremą ar dar tiesini su žnyplėmis? kuo skiriasi nuo neqtar termique?

Kerastase Nectar tiesina plaukus, veikia kaip termo apsauga teisinant su znyplems, o Kerastase Oleo Relax Curl priesingai, isryskina garbanas. smile.gif
Atsakyti
Aliona_aa, o kas ten dar iš crystalliste linijos? Šampūnas, balzamas, aliejukas ir...? 4u.gif
Atsakyti