QUOTE(dapkunaite @ 2012 04 12, 08:57)
jei gerima galima pakeist, tai man dar geriau, uztai ir klausiau kaip kas dare
o jei nesunku gal galit savo receptuka brukstelt?
Papildyta:
as dar neapsisprendziau kokios bus, zinau kad bus korteles

man palinkejimu irgi faina
dariau lygiai taip pat kaip visi širšių medų, kad daro:
1 indelis kondensuoto pieno
kiaušinių tryniai (po vieną trynį sukau ir ragavau, tai gal 3 trynius tikrai įdėjau)
100g : brendžio (degtinės)
truputis cukraus pudros (irgi po šaukštelį dėjau ir ragavau, kad nepersaldinti, pudra truputį tirštumo suteikia, nes po brendžio ir trynių, tyrelė skystenė pasidaro)
dėl kortelių visai nesvarbu ar palinkėjimai, ar pasižadėjimai, ar profesijos, kad tik nesikartotų ir visų trijų taip pat nereiketų, nes svečiams atsibosta rašinėti
Be to, jei darysite pasižadėjimų korteles ar akmenukus su jau parašyta informacija, bent jau parinkite daug maž vienodus pažadus. Buvau pas gimines krikštynose, tai visi traukė pažadų akmenukus: išmokysiu rašyti vardą, važiuoti su dviračiu ir pan., o aš vienintelė ištraukiau - nusivežti mažąją į akvaparką

na aš truputį buvau supykusi

, nes daugiau niekas negavo tokio materialinio pažado, o aš labai rimtai žiūriu į pažadus

o to vaiko aš beveik nepažįstu

todėl man reikės su visais tėvais ją vežtis, mokėti tiek už savo, tiek už svetimą šeimą, nes visi krikštynų svečiai tik sutikus, mane pirštais bado, kada važiuosit į akvaparką

atrodo, kas čia tokio, bet ne tik visi erzina su savo priminimu, bet ir man pačiai ant širdies akmuo guli

Ne džinsai daro tavo užpakalį storu.