QUOTE(KasYra @ 2012 05 07, 17:08)
Labai idomi
QUOTE(rituker @ 2012 05 07, 18:29)
Super
Ačiū

Aš visad pagalvoju pirmiausia kas man pačiai patiktų, ko norėčiau ir ko reikėtų. Kažkaip masiniai šablonai arba "kaip visų" asmeniškai man nelabai prie širdies...

manau jog yra ir daugiau tokių, kurioms norisi kitaip, kitoniškai. Pavyzdžiui dar man atrodo, kad visai tinkama prisiminimo dovana ir skirtukas knygai
Žodžiu, aš esu už kitokias idėjas nei įprasta
QUOTE(JurGoote @ 2012 05 08, 16:14)
Merginos, patarkit prašau

Visai netikėtai mus su vyru pakvietė draugai būti krikštatėviais, jie gyvena Londone, todėl teks važiuoti ten - bet ne tame problema.
na, žaidimų, akcijų atrakcijų gal nereikėtų pravedinėti, bet kokias simbolines dovanėlės su gražiais palinkėjimais, manau visai tiktų ir pritiktų

Ir čia labai gražiai žiūrėtųs simbolianiai dalykai- galbūt linas, su gintaru kažkas... Aišku, atsižvelgt ir į tėvėlių sknį ir požiūrį reikėtų
QUOTE(ibis @ 2012 05 08, 16:19)
mes irgi galvojam apie medelio sodinima.sodyba, kurioje svesime, mums pasiule pas juos pasodint vaismedi, sake ir vieta parinks.o ir poto galesim lankyt medeli, skanaut vaisiu, rudeni aprist, kad zuikiai neapgrauztu:). man sita ideja visai miela pasirode.kaip galvojat?
Gražus pasiūlymas, tik tuomet reikėtų atsakyti į tą klausimą- kiek artimi Jums yra sodybos šeimininkai, ar kaip esate su jais susiję, ar paskui patiems malonu bus ten važinėti ir buoliukus rinkti
O šiaip tai, jei yra galimybė ir viskas ok, tai visai graži idėja