Sveikos
suskaityti suskaitau viską, parašyt nėra kada. Darbe negalima SM, vakare mažiukas dėmesį reketuoja
Merginos, noriu pasiklausti, per kiek laiko pakviečia į VRC atsigulti ištyrimui? Buvom sausio 30 konsultacijai, užrašė kad eilėje ištyrimui, patikino, kad tikrai eilių nera ir po mėn. pakvies - iki šiol jokių žinių..gal man pačiai pasiskambinti
ir dar ... gal kam teko susidurti su logoepde- spec. pedagoge V.Katiniene (Kaune)? Mums rekomendavo ir labai išgyrė - pasiūlė pasikonsultuoti pas ją mūsų darželio logopedė, kaip toliau su mano vyruku dirbti - pagal ją suvokia viską, visas komadas vykdo, o kalbos kaip nėra taip nėra 0- tik pavieniai nušvitimai - žiūrėk ima ir pasako kokį žodį ir visai taisyklingai
tiesa, išsityrėm klausą Santariškėse - girdi puikiai
Papildyta:
QUOTE(LisJa @ 2012 03 26, 13:42)
Teks ir man paskaityt matyt.
Merginos, kada jusu vaikai pradejo pastebet kitus vaikus, turiu omenyje ne zaist kartu, bet kad aplamai bent pastebet juos? Ar budami kudikiais pastebedavo kitus vaikucius? O kaip su gyvunais, kada pradejo pastebet juos?
iki 2 metų pastebėdavo visur, po to buvo didelis tarpas, nereikėjo vaikų. O dabar žaidžia darželyje - tik jam sunku sveikų vaikų grupėj - visi jau kalba, ir nenori su maniškiu žaisti, nes nesusikalba
o kate turim namuose - nuo mažų dienų vienas kitą pagarbiai aplenkia, nes katė kepštelėjo kelis kartus. Bet pastaruoju metu vis taikosi paglostyt

jau nebijo.
QUOTE(Žvėriukė @ 2012 03 26, 14:48)
Tikrai perskaityk, labai teigiama knyga
kažin knygynuose yra

internetiniam puslapyje nebeliko