Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas

QUOTE(Kriiste @ 2012 04 01, 16:09)
nu sakyk kaip nori - bet jusu pasiekimai tikrai nemazi, aisku niekad nepalyginsi - kaip butu buve be tu papildu - tame ir esme, kad nieks negali zinot del nieko - ar vaistai tie geriau, ar anie, ar ta metoda taikyt ar kita - nes ir tyrimai paremti panasiom auditorijom, panasaus "sunkumo" vaikam - bet kiek tai itakoja vaiku supratimas, kiek parinktas metodas, kiek pakitus aplinka ir kiek papildai - nieks negali pasakyt, nes kiekvienas dalykas kiekviena zmogu veikia individualiai unsure.gif
Papildyta:
Milda valgo virtinukus su mesa (anksciau ji nemego ju ir i burna neeme), sako negaliu susignaibyt, sakau peili pasiimk - tai apsieme, pjaustos, valgo - sako nu as jau tikra MOTERIS - viska moku pati - ir susipjaustyt, ir valgyt nedrabstydama, ir net mesa i burna det doh.gif  lotuliukas.gif

Pritariu. drinks_cheers.gif Del Tomatis-jau senokai apie ja girdejau, ir turiu kontaktus tos moters, kuri ja cia atveze, bet manau mes dar suspesim sitam, gal kiek veliau...

Ne nu- AISKU, KAD JI JAU TIKRA MOTERIS-TOOOKKKIIIIAAAA SAUNUUUOOOLLLEEEE thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(laguna11 @ 2012 04 01, 17:42)
pas mus kazkokia asaringa geraja prasme diena wub.gif  vaikas katik suvalge visa dubeneli manu koses,kurios anksciau nei i burna neimdavo,tai taip smagu,kad prasiples jo meniu thumbup.gif  siryt zaide su lego zirafa tokia,ir klausinejau kuno daliu zirafos sakau cia zirafa jis man Zi Zi,sakau kur koja,rodo Koja ir pasako,sakau kur uodega,ir pirma karta isgirdau normalu pilna TAISYKLINGA zodi Uodega sokiai.gif kad vaikas pakartojo wub.gif susokau su juo kazkoki laukini dziaugsmo soki,matyt vaikas pagalvojo kad visai mama isprotejo biggrin.gif

ir dar perskaiciau fantastiska knyga MARLIS IR AS...apie suniuko ir seimos gyvenima wub.gif visa knyga tiesiog balsu kvatojau skaitydama,o pabaigoje taip verkiau kad net gerkle uzgniauze,akys paraudo,rodos kad pati buciau isgyvenusi suns netekti verysad.gif
kazkokia pernelyg emocinga pasidariau blush2.gif

gales ieiti i seimos istorija,kad vienas normaliu pilnu vaiko zodziu buvo...uodega...labai miela lotuliukas.gif

Maladec vyrukas thumbup.gif
Atsakyti
aga sitas,o cia per kur ji rode? bet taip talentingai parasyta knyga kad nu nerealiai wub.gif maciau anotacijoje kad ir filmas yra,bet va po laiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna11 @ 2012 04 01, 19:27)
aga sitas,o cia per kur ji rode? bet taip talentingai parasyta knyga kad nu nerealiai wub.gif  maciau anotacijoje kad ir filmas yra,bet va po laiko doh.gif

per TV3, penktadieni vakare, gal po 21 val g.gif - siaip paziurek - manau kartos ji, tik suns vardas ilgesnis buvo pavadinime filmo mirksiukas.gif
Atsakyti
ot ka reiskia kai mazai TV ziuri,radau tikrai,kad cia penktadienio filmas buvo doh.gif nors dabar pas mus jei tv ir ijungtas del fono,dazniausiai rodo Animal Planet,vaiko aistra paskutiniu metu ax.gif o ir knyga parsinesiau is bibliotekos penktadieni..bet va dabar mazasis uzmigo katik,as pasidariau arbatos,susiradau sita filma online ir vakaras mano wub.gif ramios nakties mamytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna11 @ 2012 04 01, 20:23)
ot ka reiskia kai mazai TV ziuri,radau tikrai,kad cia penktadienio filmas buvo doh.gif nors dabar pas mus jei tv ir ijungtas del fono,dazniausiai rodo Animal Planet,vaiko aistra paskutiniu metu ax.gif o ir knyga parsinesiau is bibliotekos penktadieni..bet va dabar mazasis uzmigo katik,as pasidariau arbatos,susiradau sita filma online ir vakaras mano wub.gif  ramios nakties mamytes 4u.gif

nu va - vadinas ne kazka praradai - be reklamu visu dar geriau paziuresi mirksiukas.gif wub.gif ramaus ir tau vakaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 04 01, 16:09)
Milda valgo virtinukus su mesa (anksciau ji nemego ju ir i burna neeme), sako negaliu susignaibyt, sakau peili pasiimk - tai apsieme, pjaustos, valgo - sako nu as jau tikra MOTERIS - viska moku pati - ir susipjaustyt, ir valgyt nedrabstydama, ir net mesa i burna det doh.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
labas rytas,na ir sninga nesimato kur eiti blink.gif nuveziau mazaji su taxi o pareit akys uzsiklijavo nuo tokiu sniego dribsniu dideliu blink.gif

prisipazinsiu,kadangi esu knygu myletoja,vakar man filmas nepaliko tokio didelio ispudzio,kaip knyga,nebuvo nei desimtadalio tu emociju,tokio humoro,tiek suniuko isdaigu kaip knygoje,daug kas sutrumpinta,daug kas isvis praleista,kad tilptu i filmo laika.zodziu lieku istikima popieriniui variantui ax.gif
Atsakyti
Su mūsų, mėlynų saulių diena...

user posted image
Atsakyti
Nu ką mamkos, visos žinom kas šiandien per diena, tik va nežinau kaip čia pasielgti, sveikinti kaip ir liežuvis nesiverčia... gedėti irgi nėr ko... tai gal tiesiog prisiminkim vienos kitas ir palepinkim savo žirnius šiandien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2012 04 02, 20:50)
Nu ką mamkos, visos žinom kas šiandien per diena, tik va nežinau kaip čia pasielgti, sveikinti kaip ir liežuvis nesiverčia... gedėti irgi nėr ko... tai gal tiesiog prisiminkim vienos kitas ir palepinkim savo žirnius šiandien smile.gif

Teisingai pasakyta smile.gif O man patinka pavadinimas, na tai, kad jame yra zodis "supratimo". Juk tame ir slypi visa esme..
Cezi-uzsuk dazniau...

kelios gimtadienio akimirkos albume. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LisJa: 02 balandžio 2012 - 21:26
Klausykit, aspergeriu mamytes, o tarkim aplinkiniai, bendraudami su jusu vaikais, pastebi, kad jie truputi kitoki?Siaip cia tokia mintis iskilo...
Atsakyti
QUOTE(LisJa @ 2012 04 03, 09:29)
Klausykit, aspergeriu mamytes, o tarkim aplinkiniai, bendraudami su jusu vaikais, pastebi, kad jie truputi kitoki?Siaip cia tokia mintis iskilo...

mano ne, nelabai - nu ilgiau pabendrave - jau mato kad ji keista, bet nuraso "islepinimui" "neauklejimui" mirksiukas.gif
Atsakyti