Įkraunama...
Įkraunama...

2010m. Birželinukų meet'as

QUOTE(areida @ 2012 05 22, 22:08)
kaip suprantu visos su vezimais bus g.gif as jau neturiu,gal koki staigiai papirkt g.gif o gal kas manieziuka isismestu pietumiegeliui g.gif o gal man koki miegmaisiuka pasiimti,ant zolytes pamiegos g.gif
ir dar po kiek iseina ant nuomos mestis?+-

mes jei busim(manau,kad busim) tai be vezimo,nes net neklausiau,ar tilptu....apsieism,jei ka,ant dekio pagules,bet viliuosi,kad kelionej pamiegos,nes pats laikas jam bus

QUOTE(Sivė @ 2012 05 22, 22:31)
Du mėnesius sergi unsure.gif  nes aš tai nuo balandžio pirmų dienų kaip pasigavau pirmą virusą tai va, vis dar neišsikapanoju... Kažkaip pavasaris man visada ligų atnešdavo, bet iki gimtadienio pasveikdavau, o va šiemet gerokai viskas užsitęsė.. vėl atkristi nebenoriu schmoll.gif

mano gera drauge serga nuo vasario pab....letinis bronchitas berods doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 05 22, 23:52)
iš mano pusės; dar radau žvakutę 2 su mažytėm žvakutėm ant torto. balionai, fejerverkai. nuspręsim vietoje ko reiks ko ne, tai paliksiu tada V gimtadieniui

nežinau ką paimti užkandžiams g.gif
dar paėmiau servetėlių per JAMAM

drinks_cheers.gif thumbup.gif Tik fejerverkų kažin ar prireiks, nes gal nesulauksim kol sutems g.gif

Aš keksiukų kepsiu tongue.gif O daugiau irgi nežinau ar ką imti, nes mano vaikai pamatę keksiukus nieko daugiau nebevalgo lotuliukas.gif (čia aišku labiau Simui taikytina)
Reiks dar ką sumastyti g.gif

QUOTE(Fliansiukas @ 2012 05 23, 01:08)
mes jei busim(manau,kad busim) tai be vezimo,nes net neklausiau,ar tilptu....apsieism,jei ka,ant dekio pagules,bet viliuosi,kad kelionej pamiegos,nes pats laikas jam bus
mano gera drauge serga nuo vasario pab....letinis bronchitas berods doh.gif

Vežimas bus pas mane, bet irgi tikiuosi, kad kelionėje draugiškai su Mažvydu pamiegos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 23 gegužės 2012 - 07:00
labas rytas

mano vaikas atsikėlė su snargliu doh.gif vakar vakare dar su broliu baseine pasidavė..... jaučiau, kad taip bus, bet labai jau jiem smagu buvo verysad.gif

dabar sakykit ką mum daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 05 23, 08:23)
labas rytas

mano vaikas atsikėlė su snargliu doh.gif  vakar vakare dar su broliu baseine pasidavė..... jaučiau, kad taip bus, bet labai jau jiem smagu buvo verysad.gif

Šiandien pasisaugoti, pagydyti, kad vaikui nebūtų diskomforto ir ryt ryte žiūrėti. Jeigu situacija neblogės, tai važiuokit 4u.gif Tavo širdis pasakys kaip geriau mirksiukas.gif

O mano mašina vakar vakare vėl išmetė klaidą doh.gif Ai, važiuosiu vitiek. Fliansiuk, jeigu nebijai dar su manimi važiuoti, tai rytoj ryte užsuksiu pirmiau Jūsų paimti, tada grįšim Simo iš mokyklos, tai greičiau išvažiuoti galėsim 4u.gif Kokią 10.30val. (gal šiek tiek vėliau), jau bus galima jus paimti?
Ir Tu ten arčiau IkI parduotuvės gyveni ar už miško?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 23 gegužės 2012 - 07:54
labas rytas

mano vaikas atsikėlė su snargliu doh.gif  vakar vakare dar su broliu baseine pasidavė..... jaučiau, kad taip bus, bet labai jau jiem smagu buvo verysad.gif

aš slogų nebijau, tai dėl mūsų irgi esat labai laukiamos mirksiukas.gif
o ir orus rodo +18 bet saulėtą, tad manau būsim lauke, tai ir virusiukai nebaisūs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deire: 23 gegužės 2012 - 08:01
Mes ir tokie ne visai sveiki, bet vaziuosim blush2.gif
Atsakyti
as tai tortuka turbut mamai iduosiu, manau Crazy Lady vistiek vaziuosi pro Antakalni, tau pakeliui bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2012 05 23, 08:52)
Šiandien pasisaugoti, pagydyti, kad vaikui nebūtų diskomforto ir ryt ryte žiūrėti. Jeigu situacija neblogės, tai važiuokit  4u.gif   Tavo širdis pasakys kaip geriau  mirksiukas.gif

vakare jau bus matyt, kaip čia bus ax.gif tik va bėda tame, kad jei nevažiuoju aš tai ir evelina su kuzyte nevažiuoja doh.gif o kaip tortą iš buziuko paimt g.gif blyn prisižaidėm vakar doh.gif o ir medaliai pas mane.....

Papildyta:
QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 05 23, 09:13)
as tai tortuka turbut mamai iduosiu, manau Crazy Lady vistiek vaziuosi pro Antakalni, tau pakeliui bus 4u.gif

prie pašto ji būna? kiek kainuos tortukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy Lady: 23 gegužės 2012 - 08:16
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 05 23, 09:16)
vakare jau bus matyt, kaip čia bus ax.gif  tik va bėda tame, kad jei nevažiuoju aš tai ir evelina su kuzyte nevažiuoja doh.gif  o kaip tortą iš buziuko paimt g.gif  blyn prisižaidėm vakar doh.gif  o ir medaliai pas mane.....
Papildyta:
prie pašto ji būna? kiek kainuos tortukas?

taip, prie pasto prekiauja 4u.gif kaip ir sakiau 30lt, tik merginos jei tortas bus neskanus pinigelius grazinsiu(jau rasiau, kad nenusiseke su situ tortuku man) doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(areida @ 2012 05 22, 22:08)
kaip suprantu visos su vezimais bus g.gif as jau neturiu,gal koki staigiai papirkt g.gif o gal kas manieziuka isismestu pietumiegeliui g.gif o gal man koki miegmaisiuka pasiimti,ant zolytes pamiegos g.gif
ir dar po kiek iseina ant nuomos mestis?+-

mes be vežimo biggrin.gif ant žolytės pamiegos, jei norės biggrin.gif

QUOTE(Sivė @ 2012 05 22, 22:31)
Du mėnesius sergi unsure.gif  nes aš tai nuo balandžio pirmų dienų kaip pasigavau pirmą virusą tai va, vis dar neišsikapanoju... Kažkaip pavasaris man visada ligų atnešdavo, bet iki gimtadienio pasveikdavau, o va šiemet gerokai viskas užsitęsė.. vėl atkristi nebenoriu schmoll.gif

kad tu nesigydai biggrin.gif

labas rytas

tai aišku, kad važiuot bigsmile.gif

QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 05 23, 09:18)
taip, prie pasto prekiauja 4u.gif kaip ir sakiau 30lt, tik merginos jei tortas bus neskanus pinigelius grazinsiu(jau rasiau, kad nenusiseke su situ tortuku man) doh.gif  blush2.gif

skanus skanus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2012 05 23, 09:57)
mes be vežimo biggrin.gif ant žolytės pamiegos, jei norės biggrin.gif

mes ir be vezimo, vaziuojant turetu numigti kazkiek ir parvaziuojant miegot turetu biggrin.gif
Atsakyti
mums snargliai nebaisus,taigi laukiam snargliuojanciu lotuliukas.gif aisku jei temperatura kitas reikalas,tada jau kazin ar verta rizikuoti smile.gif gal padaryt mesos pyraga su spinatais g.gif ar geriau kokiu vaisiu paimt g.gif gal pasitarkim,kad paskui nebutu 5kg bananu lotuliukas.gif
Atsakyti