Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 16

QUOTE(Louhi @ 2012 03 20, 18:11)
Man buvo įdomu ar čiupinot, nes aš turiu juos ir didesnius ir mažesnius, bet pretenzijų dėl kokybės neturiu  rolleyes.gif Tiesa, lentynėlės pas mus spintelių viduje...  blush2.gif

Louhi, o jas galima viena ant kitos pastatyti? Ar nelabai patogu būtų naudojimo prasme? Šiandien staiga šovė į galvą, kad gi turiu skalbykloje tokią spintelę po kriaukle, kur labai neracionaliai išnaudojamas plotas, nes vietos daug, bet lentynų nėra (nes kriauklės tie vamzdžiai trukdo), o tie įdėklai iš šono kaip tik labai gerai tilptų. Tik į auktį man ir dvi tokios sulįstų, tik nežinau, ar nekristų viena nuo kitos per šonus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 03 20, 18:20)
Louhi, o jas galima viena ant kitos pastatyti? Ar nelabai patogu būtų naudojimo prasme? Šiandien staiga šovė į galvą, kad gi turiu skalbykloje tokią spintelę po kriaukle, kur labai neracionaliai išnaudojamas plotas, nes vietos daug, bet lentynų nėra (nes kriauklės tie vamzdžiai trukdo), o tie įdėklai iš šono kaip tik labai gerai tilptų. Tik į auktį man ir dvi tokios sulįstų, tik nežinau, ar nekristų viena nuo kitos per šonus?  g.gif

Drąsiai galima, net specialiai yra skylutės ir varžtukai sutvirtinimui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2012 03 20, 19:09)
Drąsiai galima, net specialiai yra skylutės ir varžtukai sutvirtinimui wink.gif

Jėga bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2012 03 20, 14:29)
O į kurią konkrečiau Žemaitijos vietą?
Anksčiau pirkdavau per Renaldą, atveždavo ir jokio vargo, o dabar kai liko tik vilniečiai, jau problemikės su pristatymu cool.gif

as esu pirkus per Jurga ir per Ksistofa. Veze per kurjerius man i Plunge.
Atsakyti
Sveiki, gal kas miegate ant tokių Ikea pagalvių? Kaip ilgai naudojate, kokie atsiliepimai? Ačiū.

user posted image
Atsakyti
Neseniai kaip tik apie pagalves klausiau, tai tokio tipo (tik nepasakysiu dabar, ar tikrai būtent šitas modelis, bet irgi tokios formos, skirtas miegojimui ant šono) labai gyrė merginos thumbup.gif Aš vis gundausi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akrima @ 2012 03 20, 22:47)
Sveiki, gal kas miegate ant tokių Ikea pagalvių? Kaip ilgai naudojate, kokie atsiliepimai? Ačiū.

user posted image

As miegu ant sios pagalveles smile.gif
Man tai labai labai patinka thumbup.gif Jos yra pakankamai kietos, as kai be pagalves megeja miegot, tai man tas kietumas pats tas. Man labai patogu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 03 20, 23:10)
Neseniai kaip tik apie pagalves klausiau, tai tokio tipo (tik nepasakysiu dabar, ar tikrai būtent šitas modelis, bet irgi tokios formos, skirtas miegojimui ant šono) labai gyrė merginos  thumbup.gif  Aš vis gundausi  blush2.gif

Ir aš gundausi blush2.gif Nusimato naujas masinis pagalvių pirkimas biggrin.gif
Atsakyti
Pagalves ne Trygai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akrima @ 2012 03 20, 23:47)

gera pagalvė, bet ieškau geresnės, antros nebepirkau, kietoka, reikia priprasti prie jos.
Papildyta:
QUOTE(BevardeX @ 2012 03 20, 13:29)
Anksčiau pirkdavau per Renaldą, atveždavo ir jokio vargo, o dabar kai liko tik vilniečiai, jau problemikės su pristatymu cool.gif

pigiausiai veža ikeamarket į kitus miestus, žinoma nuo svorio priklauso, bet pigiau nei kiti.
Atsakyti
QUOTE(akrima @ 2012 03 20, 20:47)

ant tokio tipo pagalves, bet turbut ne tos pacios, miegu ir as, ir MB. abieju atsiliepimai labai geri - pirmas pora naktu teko priprast, nes miegodavom ant minkstuciu dideliu, sitos kur kas kietesnes. bet dabar ir miego kokybe zymiai pagerejo, MB nugaros nebeskauda (turi problemu su stuburu), issimiegam puikiai. tikrai planuojam kartot, kai nusideves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2012 03 21, 11:05)
ant tokio tipo pagalves, bet turbut ne tos pacios, miegu ir as, ir MB. abieju atsiliepimai labai geri - pirmas pora naktu teko priprast, nes miegodavom ant minkstuciu dideliu, sitos kur kas kietesnes. bet dabar ir miego kokybe zymiai pagerejo, MB nugaros nebeskauda (turi problemu su stuburu), issimiegam puikiai. tikrai planuojam kartot, kai nusideves  smile.gif

Aš turiu tokias Dormeo pagalves jau 5 metus, tai man labai patogu, su savim visur vežuosi biggrin.gif O mb netinka, pečiai platūs, o pagalvė per žema. Bet iš tikrųjų, ne visos taip atrodančios pagalvės yra vienodai patogios. Ikėjinių nebandžiau.
Atsakyti